اشتباه یا صحیح

اشتباه یا صحیح
به شخصیت خود بیشتر از آبرویتان اهمیت دهید
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
مطالب پربازديد
بیلاگ
قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز بیلاگ

چیز برگر چیست

 


Image result for ‫چیز برگر‬‎

پنیر چیز برگر چیست

 

چیز برگر یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ای است که شباهت زیادی به همبرگر دارد. از نظر ظاهری شبیه به همبرگر است ولی در مواد کمی متفاوت هستند. چیزبرگر را معمولا باید در فست فودها تهیه کنیم اما اینبار با این آموزش می توانید این ساندویچ خوشمزه را در منزل تهیه و سرو نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر چیز برگر تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه چیز برگر در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم چیز برگر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری
پیاز ۱ عدد
پنیر چدار ۴ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
نان همبرگر ۴ عدد
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

ساندویچ چیز برگر چیست

ابتدا پیاز و سیر را رنده می کنیم و با دست فشار می دهیم تا آبشان کاملا گرفته شود. سپس پیاز و سیر آب گرفته را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و خوب مواد را ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند.در مرحله بعد تخم مرغ را به همراه پودر سیر به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم تا یکدست و منسجم شوند. حالا آرد سوخاری را کم کم به مایه چیز برگر اضافه می کنیم به طوری که پس از اضافه کردن آرد سوخاری گوشت قابلیت شکل دادن پیدا کند.

مواد چیزبرگر چیست

Image result for ‫چیز برگر‬‎

سس چیزبرگر چیست

پس از این کار اگر مایه چیز برگر شل بود مجددا مقداری آرد سوخاری اضافه می کنیم. مایه چیزبرگر را به ۴ قسمت مساوی ( یا ۸ قسمت ) تقسیم می کنیم و هر قسمت را ابتدا به شکل یک گلوله سپس آنرا تخت می کنیم و شبیه همبرگر حالت می دهیم.ضخامت چیز برگر نباید بیشتر از نیم سانتی متر باشد زیرا مغز پخت نمی شود. پس از حالت دادن به گوشت آن را بین کیسه فریزر قرار می دهیم و به همین ترتیب تمام مواد را آماده می کنیم. پس از آماده شدن مواد باید آنها را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال فریزر قرار دهیم.

چیز برگر

پس از گذشت این مدت چیز برگر ها را در روغن داغ سرخ می کنیم. پس از سرخ شدن یک سمت چیز برگر آن را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در پایان روی هر کدام از چیزبرگر های سرخ شده یک پنیر چدار قرار می دهیم تا نیمه آب شود.سپس نان های همبرگر را آماده می کنیم و چیز برگر را به همراه گوجه فرنگی ، خیار شور و کاهو درون نان همبرگر قرار می دهیم و به همراه سس مایونز یا سس فرانسوی سرو می کنیم. می توانید مقدار زیادی چیزبرگر آماده کنید و در فریزر قرار دهید تا در زمان های نیاز به صورت فوری برای شام یا ناهار آماده کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 3 امتياز توسط 1 نفر

نوشته شده در جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:41
توسط لیلی | تعداد بازديد : 65 | لينك ثابت
برچسب ها : چيز برگر چيست,پنیر چیز برگر چیست؟,ساندویچ چیز برگر چیست,مواد چیزبرگر چیست,سس چیزبرگر چیست,چیز برگر,چیز برگر مک دونالد,چیزبرگر خانگی,چیز برگر ترنج,چیز برگر مرغ,چيزبرگر ترنج,

بیف استراگانف سامان گلریز

 


Image result for ‫بیف استراگانف‬‎

بیف استراگانف روسی

 

بیف استراگانف یکی از غذاهای معروف روسیه است که در کشورمان طرفدران زیادی پیدا کرده است. این غذا هم مانند سالاد الویه که یک سالاد روسی است با ذائقه ما ایرانیان سازگار است و به همین جهت طرفدران خاص خود را پیدا کرده است. مواد اصلی این غذای خوشمزه گوشت ، خامه و قارچ هستند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر بیف استروگانف تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه بیف استراگانف در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم بیف استروگانوف
گوشت ۳۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
شیر ½ لیوان
آرد ۱ قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

بیف استراگانف بدون خامه

ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. پس از اینکه پیازها کمی سبک شد گوشت را به قطعات کوچک و نازک برش می زنیم و به تابه اضافه می کنیم و سپس تفت دادن را ادامه می دهیم.پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ۲ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت با حرارت ملایم بپزد به صورتی که آب موجود در تابه کاملا تبخیر شود. پس از اینکه گوشت پخت قارچ ها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

بیف استراگانف فرانسوی

Image result for ‫بیف استراگانف‬‎

بیف استراگانف با پاستا

مواد را تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و آبشان کم کم تبخیر شود. در همین حین آرد را به همراه مقداری نمک و فلفل در شیر حل می کنیم به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی تفت می دهیم تا شیر شروع به حباب زدن کند سپس از روی حرارت بر می داریم.در پایان پخت بیف استروگانف خامه را به مواد اضافه می کنیم و خوب با مواد دیگر مخلوط می کنیم. در مرحله بعد سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد و در روغن سرخ می کنیم. در پایان سیب زمینی سرخ شده را در کنار بیف استروگانف سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:39
توسط لیلی | تعداد بازديد : 82 | لينك ثابت
برچسب ها : بیف استراگانف,بیف استراگانف سامان گلریز,بیف استراگانف روسی,بیف استراگانف بدون خامه,بیف استراگانف فرانسوی,بیف استراگانف با پاستا,بیف استراگانف مرغ,بیف استراگانف برای 8 نفر,بيف استراگانف,بیف استروگانف با مرغ,

سیب زمینی سرخ شده با قارچ و پنیر

 


Image result for ‫سیب زمینی سرخ شده‬‎

سیب زمینی سرخ شده

 

سیب زمینی سرخ شده یکی از پیش غذاهای معروف فست فودها می باشد. البته در خانه هم می توانیم سیب زمینی سرخ کرده تهیه کنیم اما مشکل این است که مثل سیب زمینی سرخ شده فست فودها نمی شود. در این آموزش بهترین روش تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۲ نفر سیب زمینی سرخ کرده تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سیب زمینی سرخ کرده
سیب زمینی ۲ عدد
سس کچاپ به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
نمک به میزان لازم

سیب زمینی سرخ شده با سس قارچ

ابتدا در یک قابلمه ۴ لیوان آب می ریزیم و قابلمه روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. در همین حین سیب زمینی ها را پوست می گیریم و پس از ورقه ورقه کردن به شکل خلالی ضخیم به صورت یک اندازه خرد می کنیم.پس از اینکه آب به جوش آمد سیب زمینی های خلال شده را درون آب جوش می ریزیم و حدود پنج دقیقه اجازه می دهیم سیب زمینی ها نیم پز شوند. توجه داشته باشید که سیب زمینی نباید بیش از حد نرم شوند و حالت خود را از دست بدهند.

سیب زمینی سرخ شده با پنیر پیتزا

Image result for ‫سیب زمینی سرخ شده‬‎

سیب زمینی سرخ شده برای کودکان

پس از اینکه سیب زمینی ها نیم پز شدند آنها را آبکشی می کنیم و در بین یک دستمال تمیز قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند. سپس سیب زمینی ها را در یک نایلون قرار می دهیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال فریزر قرار می دهیم.پس از گذشت این زمان و منجمد شدن سیب زمینی ها ، حالا نوبت سرخ کردن سیب زمینی ها می باشد. در یک ظرف گود مثل شیر داغ کن مقداری روغن می ریزیم به صورتی که سیب زمینی ها در روغن شناور باشند.

سیب زمینی سرخ شده در فر

اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود سپس سیب زمینی های منجمد شده را درون روغن می ریزیم تا سرخ شوند. ممکن است سیب زمینی ها در این هنگام فریز کردن به هم چسبیده باشند ، قبل از ریختن سیب زمینی ها در روغن آنها را از هم جدا کنید.پس از اینکه سیب زمینی ها را سرخ کردیم در یک توری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود و حالت تردی خود را از دست ندهند. در پایان به سیب زمینی ها آویشن ، نمک و فلفل می زنیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:36
توسط لیلی | تعداد بازديد : 65 | لينك ثابت
برچسب ها : سیب زمینی سرخ شده,سیب زمینی سرخ شده به انگلیسی,سیب زمینی سرخ شده با قارچ و پنیر,سیب زمینی سرخ شده با سس قارچ,سیب زمینی سرخ شده با پنیر پیتزا,سیب زمینی سرخ شده برای کودکان,سیب زمینی سرخ شده در فر,سیب زمینی سرخ شده فست فودی,سیب زمینی سرخ شده به شکل گل رز,

سالاد تبوله لبنانی

Image result for ‫سالاد تبوله لبنانی‬‎

سالاد تبوله یونانی

 

سالاد تبوله یکی از سالادهای معروف لبنانی است. این سالاد عربی به طور سنتی و اصلی از بلغور ، جعفری ، گوجه و خیار و برخی طعم دهنده ها تهیه می شود. در این مطلب بهترین و کامل ترین روش طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سالاد تبوله تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سالاد تبوله در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سالاد تبوله
بلغور ½ لیوان
پیازچه ½ لیوان
جعفری ۱٫۵ لیوان
گوجه فرنگی ۲ عدد
خیار ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب جوش ¾ لیوان
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

سالاد تبوله عربی

ابتدا بلغور را در یک کاسه می ریزیم ، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و با هم خوب مخلوطشان می کنیم. پس از آن آب جوش را به بلغور اضافه می کنیم و روی درب کاسه را با پلاستیک می پوشانیم.حدود ۱۵ دقیقه کاسه را کنار می گذاریم ، سپس بلغور را با آبکشی می کنیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا بلغور را در ظرف سالاد خوری می ریزیم. پیازچه ، گوجه فرنگی ، خیار و جعفری را به ترتیب خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:34
توسط لیلی | تعداد بازديد : 64 | لينك ثابت
برچسب ها : سالاد تبوله,سالاد تبوله لبنانی,سالاد تبوله یونانی,سالاد تبوله عربی,سالاد تبوله با بلغور جو,سالاد تبوله با كوس كوس,سالاد تبوله شف طیبه,سالاد تبوله اصل,سالاد تبوله لبناني,سالاد تبوله مامی سایت,

طرز تهیه كباب خلیج فارس

 

Image result for ‫کباب خلیج فارس‬‎

کباب خلیج فارس پردیس

 

کباب خلیج فارس یکی از انواع کباب های ایرانی است که بیشتر در جنوب کشور طبخ می شود. این کباب خوشمزه شباهت زیای به کباب کوبیده دارد و تفاوت آن با کباب کوبیده در موادی مثل گردو ، زرشک و سبزیجات است که به مواد کباب خلیج فارس اضافه می شوند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب خلیج فارس تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب خلیج فارس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کباب خلیج فارس
گوشت راسته گوسفند ۵۰۰ گرم
فلفل قرمز ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
جعفری ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
گردو به میزان کافی
نمک به میزان کافی

کباب مخصوص خلیج فارس

ابتدا گوشت راسته را دو بار چرخ می کنیم. برای تهیه این کباب نیاز نیست چربی گوشت زیاد باشد چون باعث ریختن گوشت از سیخ می شود. پیازها را رنده می کنیم و آبشان را می گیریم. پیاز آب گرفته را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.پیاز و گوشت را خوب ورز می دهیم تا یکدست شوند. سپس جعفری و فلفل قرمز را ساطوری ریز خرد می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم. زرشک را می خیسانیم و پس از آبکشی به مواد کباب اضافه می کنیم. نیاز به تفت دادن زرشک قبل از اضافه کردن به مواد نیست.

چلوکبابی خلیج فارس

اضافه کردن گردو به مایه کباب اختیاری است. در صورت تمایل مقداری گردو هم چرخ می کنیم و به مایه کباب اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم و ورز دادیم روی مایه کباب را می پوشانیم و آنرا برای مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.پس از اینکه مواد را از یخچال خارج کردیم مجددا آنرا ورز می دهیم و پس از آن کباب ها را سیخ می گیریم. پس از آماده کردن ذغال کباب ها را روی منقل می چینیم و اجازه می دهیم کمی گوشت خودش را بگیرد سپس شروع به چرخاندن سیخ ها می کنیم تا یکدست بپزند.پس از اینکه کباب ها آماده شد می توانیم مانند کباب های معروف ایرانی مثل کباب چنجه یا جوجه کباب مقداری گوجه فرنگی و فلفل سبز هم در کنار کباب خلیج فارس کباب کنیم و در پایان غذا را با نان داغ یا برنج سرو کنیم.

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:32
توسط لیلی | تعداد بازديد : 58 | لينك ثابت
برچسب ها : کباب خلیج فارس,کباب خلیج فارس پردیس,کبابی خلیج فارس پردیس,طرز تهيه كباب خليج فارس,کبابی خلیج فارس,کباب مخصوص خلیج فارس,عکس کباب خلیج فارس,چلوکبابی خلیج فارس,طرز تهیه کباب مخصوص خلیج فارس,طرز تهیه کباب خلیج فارس,

خورش قارچ و مرغ

 


Image result for ‫خورش قارچ و مرغ‬‎

خورش قارچ و مرغ سوران

 

خورش قارچ و مرغ یکی از خورش های نوین ایرانی است. این خورش خوشمزه همانطور که از نامش پیداست از قارچ و مرغ تهیه می شود. خورش قارچ و مرغ را می توانید به غیر از برنج به همراه نان هم سرو کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش قارچ و مرغ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش قارچ و مرغ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم خورش قارچ و مرغ
سینه مرغ ۳ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ قاشق چایخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

خورشت قارچ و مرغ ساده

ابتدا قارچ ها را پس از شستشو به صورت حلقه ای خرد می کنیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و قارچ ها را با مقداری روغن تفت می دهیم. باید در حدی قارچ ها را تفت دهیم که فقط کمی نرم شوند و نیازی به سرخ کردن کامل قارچ ها نیست.پس از اینکه قارچ ها کمی نرم شدند ، آرد را کم کم اضافه می کنیم و پس از آن مقداری نمک و فلفل اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. مخلوط قارچ را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

تهیه خورش قارچ و مرغ

Image result for ‫خورش قارچ و مرغ‬‎

خورش قارچ مرغ

در مرحله بعد سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. گوشت مرغ را ( به اندازه گوشت خورش قورمه سبزی ) خرد می کنیم. پس از اینکه سیر و پیاز نرم شدند قطعات گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم.تفت دادن مواد را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت مرغ تغییر کند. پس از اینکه رنگ گوشت مرغ تغییر کرد ۱ لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت مرغ با حرارت ملایم بپزد.

برای پختن گوشت مرغ حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز است. پس از اینکه آب موجود در تابه مرغ به نیمه رسید ، قارچ را به همراه زعفران دم کرده و آبلیمو به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش به طعم دار شود و جا بیفتد.حدود ۱۰ دقیقه بعد زرده تخم مرغ را خوب هم می زنیم تا بافتش از هم جدا شود سپس به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم حدود ۱۵ دقیقه دیگر خورش روی حرارت ملایم بماند.سپس خورش را در ظرف خورش خوری می کشیم.در صورت تمایل برای خوشمزه تر شدن خورشت قارچ و مرغ می توانیم مقداری سیب زمینی هم در کنار خورش سرخ کنیم. پس از کشیدن خورش آنرا با سیب زمینی سرخ شده تزیین می کنیم و در پایان آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:30
توسط لیلی | تعداد بازديد : 58 | لينك ثابت
برچسب ها : خورش قارچ و مرغ,خورش قارچ و مرغ سوران,خورشت قارچ و مرغ ساده,تهیه خورش قارچ و مرغ,خورش قارچ مرغ,خورش مرغ و قارچ با خامه,خورش مرغ با قارچ و هویج,خورش کاری مرغ و قارچ,خورش كاري مرغ و قارچ,خورش قارچ و مرغ خوشمزه,

شامی مرغ و لپه

 

Image result for ‫شامی مرغ‬‎

شامی مرغ چرخ کرده

 

شامی مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که ماده اصلی آن گوشت چرخ شده مرغ می باشد. این غذا شباهت زیادی به شامی کباب دارد و تنها فرقش این است که به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می شود. این غذای خوشمزه از نظر ظاهری به کوکوی مرغ هم شباهت زیادی دارد. شامی مرغ از غذاهای فوری محسوب می شود که فقط در ۱۵ دقیقه می توانید آنرا تهیه کنید. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر شامی مرغ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه شامی مرغ در ادامه با ما همراه باشید.


مواد لازم شامی مرغ
گوشت مرغ ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
نمک به میزان لازم

شامی مرغ خوشمزه

ابتدا گوشت مرغ را چرخ می کنیم و در یک کاسه می ریزیم. پیاز را به صورت جداگانه رنده می کنیم و آبش را می گیریم. در مرحله بعد پیاز آب گرفته را به گوشت مرغ اضافه می کنیم. در پایان تخم مرغ های را می شکنیم و ادویه ها را اضافه می کنیم.مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. در پایان مایه شامی باید حالت چسبندگی داشته باشد. حالا ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری به مایه شامی اضافه می کنیم و مایه را ورز می دهیم تا آماده سرخ کردن شود.

Image result for ‫شامی مرغ‬‎

شامی مرغ کنجدی

حالا مایه شامی ما آماده هست و باید آنرا سرخ کنیم. برای این منظور تابه ای مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود. در این مرحله باقیمانده آرد سوخاری را کنار دستمان می گذاریم.سپس مقداری از مایه شامی به اندازه فلافل بر می داریم. با دست حالتش می دهیم و در آرد سوخاری می غلتانیم و در روغن می اندازیم تا سرخ شود. یک سمت شامی که طلایی شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.به همین ترتیب تمام مایه شامی را سرخ می کنیم. پس از اینکه شامی ها را پس از سرخ شدن از تابه خارج کردیم روی یک دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافه موجود در شامی ها خارج شود و حالت تردی خود را از دست ندهند.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:27
توسط لیلی | تعداد بازديد : 87 | لينك ثابت
برچسب ها : شامی مرغ,شامی مرغ و لپه,شامی مرغ چرخ کرده,شامی مرغ خوشمزه,شامی مرغ کنجدی,شامي مرغ,شامی مرغ خام,شامی مرغ با لپه,شامی مرغ پخته,شامی مرغ و پیازچه,

خورش اسفناج با مرغ

Image result for ‫خورش اسفناج‬‎

خورش اسفناج با لوبیا

خورش اسفناج یکی از خورش های سنتی ایرانی است. خورش اسفناج یکی از خورش های مفید و خوشمزه ایرانی است که شاید کمتر در بین عموم شناخته شده باشد. مواد اصلی این خورش ، اسفناج ، گوشت خورشتی ، شیر و ادویه های مخصوص هستند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش اسفناج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش اسفناج در ادامه با ما همراه باشید. یا نان سرو می کنیم.

مواد لازم خورش اسفناج
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
اسفناج ۴۰۰ گرم
شیر ½ فنجان
تخم گشنیز ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
ادویه گرم ماسالا ۲ قاشق چایخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم

خورش اسفناج با گوشت

ابتدا پس از شستشوی اسفناج آنرا خرد می کنیم و در یک تابه بدون آب یا روغن روی حرارت قرار می دهیم و درب تابه را می بندیم تا اسفناج ها آب بیندازند و کمی نرم شوند. در همین حین یک قابلمه روی حرارت قرار می دهیم.مقداری روغن در قابلمه می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه شکر را به خوبی تفت دادیم گوشت خورشتی را به اندازه گوشت خورش قیمه خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

در مرحله بعد تخم گشنیز را پودر می کنیم و به همراه شیر ، نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم. وقتی گوشت تقریبا پخت اسفناج را به همراه زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم. سپس ۱ تا ۲ لیوان آب به خورش اضافه می کنیم.و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد. پس از اینکه آب خورش تبخیر شد و خورش به روغن انداختن افتاد گرم ماسالا را به خورش اضافه می کنیم. پس از کشیدن خورش آن را به همراه برنج


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:18
توسط لیلی | تعداد بازديد : 70 | لينك ثابت
برچسب ها : خورش اسفناج,خورش اسفناج با مرغ,خورش اسفناج با لوبیا,خورش اسفناج با گوشت,خورش اسفناج با لپه,خورش اسفناج بدون گوشت,خورش اسفناج با لوبیا چشم بلبلی,خورش اسفناج با گردو,خورش اسفناج شمالی,خورش اسفناج بدون آلو,

کوکو سیب زمینی شکم پر

Related image

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی انواع مختلفی دارد که کوکو سیب زمینی خام یکی از انواع پر طرفدار آن است که به دلیل اینکه سیب زمینی این کوکو را قبل از سرخ کردن آبپز نمی کنند به کوکوی سیب زمینی خام شهرت یافته است. برای خوشمزگی این نوع کوکو می توان از سبزیجات معطر و کوهی نیز استفاده کرد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر کوکو سیب زمینی خام تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کوکو سیب زمینی خام
سیب زمینی ۴ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

کوکو سیب زمینی مجلسی

ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم و با رنده درشت رنده می کنیم. نکته مهم در این مرحله این است که بعد از رنده کردن سیب زمینی ها آب موجود در آن را بگیرید زیرا آب موجود در سیب زمینی باعث می شود که کوکو باز شود.حالا پیاز را هم به صورت جداگانه رنده می کنیم و آبش را می گیریم. در این مرحله پیاز آب گرفته را با سیب زمینی آب گرفته مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعد سیب زمینی و پیاز رنده شده را در یک کاسه می ریزیم.

کوکو سیب زمینی در فر

Image result for ‫کوکو سیب زمینی‬‎

کوکو سیب زمینی خام

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه زعفران دم کرده ، نمک ، فلفل و زردچوبه به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه می کنیم. در مرحله بعد آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا آرد در مایه کوکو گلوله نشود ، سپس مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.حالا مایه کوکو آماده است و باید آنرا سرخ کنیم. برای این منظور مقداری روغن در یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا روغن کاملا داغ شود. حالا مقداری از مایه کوکو را با قاشق بر می داریم و داخل روغن داغ قرار میدهیم.

کوکو سیب زمینی برای 2 نفر

سریعا با قاشق به کوکو شکل میدهیم و اطرافش را صاف می کنیم. البته در صورت تمایل می توانید کل مایه کوکو را مانند کوکو سبزی به صورت یک جا در تابه بریزید و سرخ کنید. پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.به همین ترتیب تمام مایه را سرخ می کنیم و برای اینکه روغن اضافی کوکوها خارج شود می توانیم از یک توری فلزی استفاده کنیم. چون روغن اضافه باعث نرم شدن کوکو می شود و کوکو سیب زمینی خام باید حالت خشک داشه باشد.نکته دیگر برای خوشمزه تر شدن و زیباتر شدن کوکوی سیب زمینی خام این است که می توانید مقداری سبزیجات معطر مانند جعفری ، گشنیز یا حتی سبزیجات محلی و کوهی به صورت ساطوری خرد کنید و در مرحله اول به مایه کوکو اضافه کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:16
توسط لیلی | تعداد بازديد : 31 | لينك ثابت
برچسب ها : کوکو سیب زمینی,کوکو سیب زمینی مجلسی,کوکو سیب زمینی در فر,کوکو سیب زمینی شکم پر,کوکو سیب زمینی خام,کوکو سیب زمینی برای 2 نفر,کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا,کوکو سیب زمینی برای 4 نفر,کوکو سیب زمینی خام با جعفری,کوکو سیب زمینی و قارچ,

جوجه ترش تابه ای

 


Image result for ‫جوجه ترش تابه ای‬‎

جوجه ترش

 

جوجه ترش یکی از غذاهای خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود. این غذا شباهت زیادی به جوجه کباب دارد و تفاوت آن با جوجه کباب در نحوه پخت و برخی از مواد تشکیل دهنده است. این غذای خوشمزه مانند جوجه کباب نیازی به منقل و ذغال ندارد و در تابه می توانید آنرا تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر جوجه ترش تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه جوجه ترش در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم جوجه ترش
سینه مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱عدد
پیاز ۱ عدد
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز ۵۰ گرم
نعناع ۵۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

جوجه ترش بهونه

ابتدا گوشت مرغ را از استخوان جدا می کنیم و به شکل جوجه کباب قطعه قطعه می کنیم. قطعات جوجه را در یک کاسه بزرگ می ریزیم ، سپس سیر ، پیاز و فلفل دلمه ای را خلالی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. آبلیمو را هم اضافه می کنیم.و پس از آن نمک ، فلفل و روغن زیتون را به مواد اضافه می کنیم. مواد را کاملا مخلوط می کنیم تا به تمام قسمت های گوشت مرغ برسند. پس از اینکار مواد را در یک ظرف درب دار می گذاریم و برای مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شوند.

جوجه ترش رستوران

Image result for ‫جوجه ترش تابه ای‬‎

جوجه ترش شمال

پس از گذشت این مدت جوجه ها را از یخچال خارج می کنیم و سیخ می کنیم. برای جوجه ترش باید از سیخ چوبی استفاده کنیم. بهتر است سیخ ها را کمی با روغن چرب کنیم تا هنگام آماده شدن کباب ، گوشت مرغ به سیخ نچسبد و به راحتی جدا شود.یک تابه چدنی روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. سیخ ها را در تابه می چینیم و اجازه می دهیم جوجه ها با حرارت بسیار ملایم سرخ شوند. برای تهیه سس جوجه ترش ، گردو را می سابیم و داخل یک کاسه می ریزیم.پس از آن آب نارنج را اضافه می کنیم و در پایان سبزیجات معطر را ساطوری خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم ، مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس آماده شود. پس از آماده شدن جوجه ها سس را روی جوجه ها می ریزیم و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه با جوجه ها بپزد.




امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:11
توسط لیلی | تعداد بازديد : 23 | لينك ثابت
برچسب ها : جوجه ترش,جوجه ترش تابه ای,جوجه ترش بهونه,جوجه ترش رستوران,جوجه ترش شمال,جوجه ترش با سیخ چوبی,جوجه ترش در فر,جوجه ترش چیست,جوجه ترش سیخی,جوجه ترش خانگی,

سالاد فصل مجلسی

 


Image result for ‫سالاد فصل‬‎

سالاد فصل تزیین

 

سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که در گذشته در هر فصل موادش متفاوت بوده است. البته در حال حاضر سالاد فصل به صورت یکسان تهیه می شود و مواد اصلی آن کاهو ، گوجه فرنگی ، خیار و .. هستند. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه سالاد فصل را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سالاد فصل تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سالاد فصل در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سالاد فصل
کاهو ۱ عدد
کلم برگ ۱ عدد
هویج ۲ عدد
خیار ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
سس مایونز به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

سالاد فصل قالبی

ابتدا برگ های کاهو را خرد می کنیم و در ظرف سالادخوری می ریزیم. پس از آن کلم برگ را به صورت نواری باریک خرد می کنیم و به کاهو اضافه می کنیم. می توانیم برای تنوع در رنگ و زیبایی بیشتر سالاد از دو رنگ کلم برگ سفید و قرمز استفاده کنیم.هویج را پش از پوشت گرفتن می توانیم به صورت رنده درشت یا با رشته کن به صورت رشته ای برش بزنیم. در مرحله بعد گوجه فرنگی و خیار را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. حالا باید سس سالاد را آماده کنیم.

برای این نظور سس مایونز را به همراه مقدار کمی آبلیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه کوچک می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. پس از تزیین سالاد که بستگی به سلیقه شما دارد آنرا به همراه سس سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:09
توسط لیلی | تعداد بازديد : 37 | لينك ثابت
برچسب ها : سالاد فصل,سالاد فصل مجلسی,سالاد فصل تزیین,سالاد فصل قالبی,سالاد فصل زمستان,سالاد فصل با کلم بروکلی,سالاد فصل بهار,سالاد فصل ساده,سالاد فصل مجلسي,تزیین سالاد فصل مجلسی,

استیک مرغ با سس قارچ

 


Image result for ‫استیک مرغ‬‎

استیک مرغ گریل شده

 

استیک مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفداری است که با گوشت مرغ تهیه می شود. استیک مرغ از نظر ظاهری به شنیسل مرغ شباهت دارد. این غذای خوشمزه را می توانید در مدت زمان خیلی کمی در منزل آماده کنید. در این آموزش آسان ترین روش تهیه استیک مرغ را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر استیک مرغ تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه استیک مرغ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم استیک مرغ
سینه مرغ ۲ عدد
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

استیک مرغ سوخاری

اول گوشت مرغ را از استخوان جدا می کنیم. بعد گوشت مرغ را روی یک سطح صاف قرار می دهیم و از عرض برش می زنیم به طوری که قطر گوشت مرغ حدود ۱ سانتی متر باشد. حالا قطعات مرغ را بین یک پلاستیک فریزر قرار می دهیم.و با بیفتک کوب یا هر وسیله دیگری ( مثلا با پشت کارد آشپزخانه ) گوشت مرغ را می کوبیم تا خوب پهن و یکدست شوند. البته باید در این مرحله دقت داشته باشید که به بافت گوشت آسیب نزنید. حالا کره را در دما محیط قرار می دهیم تا نرم شود.

استیک مرغ در ساندویچ ساز

Image result for ‫استیک مرغ‬‎

استیک مرغ در فر

در مرحله بعد روی استیک ها نمک و فلفل و پودر سیر می زنیم و در مرحله آخر کره می مالیم. به صورتی که تمام نقاط استیک آغشته به کره باشد. در صورت تمایل می توانید استیک ها را حدود یک ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.اگر عجله دارید می توانید بدون استراحت دادن ، استیک ها را سرخ کنید. یک تابه چدنی روی حرارت قرار می دهیم. حرارت زیر تابه باید متوسط باشد ، وقتی تابه حسابی داغ شد استیک ها را داخل تابه قرار می دهیم تا گریل شوند.زمانی که سمت زیرین استیک ها گریل شد آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز گریل شود. توجه داشته باشید که اگر استیک ها را در تابه جابجا کنید خشک می شوند. پس از آماده شدن استیک ها با سس مورد علاقه تان سرو کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:54
توسط لیلی | تعداد بازديد : 31 | لينك ثابت
برچسب ها : استیک مرغ,استیک مرغ با سس قارچ,استیک مرغ گریل شده,استیک مرغ سوخاری,استیک مرغ در ساندویچ ساز,استیک مرغ در فر,استیک مرغ رژیمی,استیک مرغ تنوری,استیک مرغ با سس انار,استیک مرغ چیست,

شوید پلو با تن ماهی

 


Image result for ‫شوید پلو با تن ماهی‬‎

شوید پلو با تن ماهی مامی سایت

 

شوید پلو با تن ماهی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توانید آنرا در مدت زمان خیلی کمی تهیه نمایید. این غذای خوشمزه را می توانید در زمان هایی که وقت زیادی برای آشپزی کردن ندارید تهیه و سرو نمایید. در این آموزش راحت ترین روش پخت شوید پلو با تن ماهی را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر شوید پلو با تن ماهی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم شوید پلو با تن ماهی
برنج ۱٫۵ پیمانه
تن ماهی بزرگ ۱ عدد
شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم

شوید پلو با تن ماهی نی نی سایت

ابتدا برنج را می شوییم و با مقداری نمک اجازه می دهیم کمی خیس بخورد. در قابلمه ای مناسب چند لیوان آب می ریزیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید ، سپس برنج را آبکشی می کنیم و به همراه کمی نمک به آب در حال جوش اضافه می کنیم.اجاز می دهیم برنج کمی نرم شود به صورتی که اطراف برنج نرم و مغزش سفت باشد. حالا برنج را داخل آبکش می ریزیم و با آب سرد آبکشی می کنیم. در قابلمه ای کمی روغن می ریزیم و در صورت تمایل تگ دیگ مان ( سیب زمینی یا نان ) را هم در ته قابلمه قرار می دهیم.

تهیه شوید پلو با تن ماهی

Image result for ‫شوید پلو با تن ماهی‬‎

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

پس از قرار دادن ته دیگ ، برنج را داخل قابلمه می ریزیم و درب قابلمه یک پارچه ( دم کنی ) می گذاریم تا برنج دم بکشد. در همین حین تن ماهی را ( بعد از جوشاندن در آب ) با شوید خشک در یک تابه می ریزیم و چند دقیقه تفت می دهیم.در پایان پس از اینکه برنج آماده شد مخلوط تن ماهی و شوید را به آن اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا شوید و تن ماهی به تمام نقاط برنج به صورت یکسان برسد. در کنار این غذای خوشمزه می توانیم مقداری لیمو ترش هم سرو کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:52
توسط لیلی | تعداد بازديد : 49 | لينك ثابت
برچسب ها : شوید پلو با تن ماهی,شوید پلو با تن ماهی مامی سایت,شوید پلو با تن ماهی نی نی سایت,تهیه شوید پلو با تن ماهی,طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی,طرز پخت شوید پلو با تن ماهی,طرز تهیه ی شوید پلو با تن ماهی,طرز تهيه شويد پلو با تن ماهي,شوید باقالی پلو با تن ماهی,پخت شوید پلو با تن ماهی,

تاس کباب مرغ

 


Image result for ‫تاس کباب‬‎

تاس کباب

 

تاس کباب یکی از غذاهای سنتی کشورمان است که مواد اصلی آن گوشت ، سیب زمینی ، پیاز و گوجه فرنگی هستند. این غذا با روش های مختلفی پخته می شود. تاس کباب را  می توانیم هم با گوشت خورشتی تهیه کنیم هم گوشت چرخ کرده. البته اگر کسی که منع مصرف گوشت قرمز داشته باشد می تواند این غذای خوشمزه را با گوشت مرغ تهیه کند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر تاس کباب تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه تاس کباب در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم تاس کباب
گوشت خورشتی یا چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
هویج ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

تاس کباب بادمجان

ابتدا پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند و کمی سرخ شود.توجه داشته باشید می توانیم به جای گوشت چرخ کرده از گوشت خورشتی قطعه ای هم استفاده کنیم. برای این منظور گوشت ها را به اندازه گوشت خورشتی ( مانند قورمه سبزی ) برش می زنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از تغییر رنگ گوشت ۲ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم.

تاس کباب گوشت

Related image


حرارت را زیاد می کنیم تا آب سریعتر جوش بیاید. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و خوب با گوشت و پیاز تفتش می دهیم. در مرحله بعد سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش می زنیم و روی گوشت می چینیم. در این مرحله نمک و فلفل را روی سیب زمینی ها می ریزیم.حالا گوجه فرنگی و هویج را به صورت حلقه ای برش می زنیم و روی سیب زمینی ها می چینیم ، سپس حرارت زیر تابه را کم می کنیم  و درب تابه را می گذاریم تا تاس کباب به آرامی بپزد و آماده شود. اگر می خواهید تاس کباب شما بدون آب باشد صبر می کنید تا آب غذا کاملا تبخیر شود.البته برخی افراد تاس کباب را به صورت آبدار می پسندند ، در این صورت زمانی که نصف استکان آب در تابه باقیمانده بود تابه را از روی حرارت بر می داریم. در پایان تاس کباب را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:39
توسط لیلی | تعداد بازديد : 69 | لينك ثابت
برچسب ها : تاس کباب,تاس کباب مرغ,تاس کباب بادمجان,تاس کباب گوشت,تاس کباب به,تاس کباب تبریزی,تاس کباب خوشمزه,تاس کباب به آلو,تاس کباب فوری,تاس کباب بدون گوشت,

شامی سویا و سیب زمینی

 


Image result for ‫شامی سویا‬‎

شامی سویا طرز تهیه

 

شامی سویا یکی از انواع شامی های ایرانی است که به صورت سوخاری تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد. مواد اصلی تشکیل دهنده این شامی خوشمزه سویا ، سیب زمینی ، تخم مرغ و پیاز هستند. شکل ظاهری این غذای خوشمزه شبیه به غذاهای سوخاری ( مانند ناگت مرغ ) است. در این آموزش بهترین روش طرز تهیه شامی سویا را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر شامی سویا تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شامی سویا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم شامی سویا
سیب زمینی ۴ عدد
سویا ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
زردجوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

شامی سویا و گوشت

برای شروع سیب زمینی ها را با چند لیوان آب داخل یک قابلمه قرار می دهیم و روی حرارت می گذاریم تا آبپز شوند. در همین حین پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.کمی زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دهیم. پس از آن سویا را به تابه اضافه می کنیم ( سویا را باید از قبل در مقداری آب بخیسانیم تا نرم شود ) و تفت می دهیم ، پس از آن فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

شامی سویا

Image result for ‫شامی سویا‬‎

طرز تهیه شامی سویا

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد به خوبی سرخ شوند. در مرحله بعد پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و آنها را رنده می کنیم. اجازه می دهیم سیب زمینی ها کمی سرد شود.سپس مقداری از سیب زمینی رنده شده بر می داریم مانند کوکو شکل می دهیم سپس مقداری از مایه سویا روی آن می ریزیم و مجددا روی آن را با سیب زمینی می پوشانیم. به این صورت روی شامی ما شبیه به کوکو سیب زمینی است و داخل آن مایه سویا.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:36
توسط لیلی | تعداد بازديد : 129 | لينك ثابت
برچسب ها : شامی سویا,شامی سویا و سیب زمینی,شامی سویا طرز تهیه,شامی سویا و گوشت,شامي سويا,طرز تهیه شامی سویا,تهیه شامی سویا,شامی کباب سویا,شامی لپه با سویا,طرز پخت شامی سویا,
آخرين مطالب ارسالي
» غذا با مرغ و برنج و سیب زمینی (سه شنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۱۵)
» طرز تهیه پولکی رسی (دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۳:۲۷)
» طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۵:۰۴)
» طرز تهیه یتیمچه با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۵۱)
» لازانیا با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۴۲)
» طرز تهیه لازانیا ساده (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰)
» طرز تهیه هات داگ پنیری در مایکروفر (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۲۳)
» غذای سریع با گوشت (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۱۳)
» طرز تهیه پولکی اصفهان (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۵۹)
» طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۵۰)
» چگونگی شستن کلم بروکلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۴۱)
» طرز تهیه نان شیرمال با ماست (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۳۳)
» طرز تهیه مافین کرم دار (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۲۴)
» کوکو با چیپس (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۹)
» طرز تهیه گوش فیلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۱)
» طرز تهیه شنیسل مرغ با تصویر (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۰۲)
» طرز تهیه میگو پلو با کشمش (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۵۴)
» طرز تهیه قلیه ماهی جنوب (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۴۵)
» طرز تهیه عدسی با سیب زمینی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۳۷)
» طرز تهیه کاچی به روش سنتی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۲۶)
نويسندگان
» لیلی (248)
خبرنامه
جستجو
آخرين نظرات
» natashaep69 - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
Young Heaven - Naked Teens & Young Porn Pictures http://sizesexy.laperlaprice.fetlifeblog [ ... ] sa ann porn vidieos free porn eating girl out

» bwv0htzg0e4 - ۱۳۹۸/۰۶/۱۶
慣れる随筆この頃価白光HD・DVD神経症味同一視沈滞犯す天国 [ ... ] m http://www.mail.sayshoppfashion.com/rb/rpqbj/

» ewyuacavobvx - ۱۳۹۸/۰۲/۱۲
Игра престолов 8 сезон Игра престолов 8 сезон Иг [ ... ] толов 8 сезон http://bitly.com/2Dp3Ddv

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://signconsign.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com ed drugs [ ... ] canada pharmaceuticals online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://astoriaentertainment.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com er [ ... ] pharmacy online canadian prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://tornillo.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best erectile [ ... ] online pharmacies in usa prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
viagra online viagra daily safe viagravonline.com viagra pills definition http://viagra [ ... ] y generic viagra online buy viagra online safely

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://gochinafree.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com buy erectil [ ... ] pharmaceuticals online online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://studio20designs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best er [ ... ] rmacy canadian pharcharmy online prescriptions

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://flcu.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com erectile pills cana [ ... ] anada online pharmacy pharmacies shipping to usa

آمار و ارقام سايت
» تاريخ : جمعه ۰۱ آذر ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 74
» بازديد ديرور : 94
» بازديد ماه گذشته : 74
» بازديد سال گذشته : 128964
» كل بازديد : 155784

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 248
» مجموع نظرات : 2475
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 18.205.176.85
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۲/۰۶