اشتباه یا صحیح

اشتباه یا صحیح
به شخصیت خود بیشتر از آبرویتان اهمیت دهید
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
مطالب پربازديد
بیلاگ
قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز بیلاگ

حریره بادام بدون شیر

حریره بادام نوزاد , طرز تهیه حریره بادام , دستور پخت حریره بادام , pvdvi fhnhl

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 11:55
توسط لیلی | تعداد بازديد : 1765 | لينك ثابت
برچسب ها : حریره بادام,حریره بادام برای نوزاد 5 ماهه,حریره بادام برای نوزاد 4 ماهه,حریره بادام آماده,حریره بادام بدون شیر,حریره بادام با پودر بادام,حریره بادام با شیر مادر,حریره بادام چیست,


ادامه مطلب

املت گوجه

املت گوجه فرنگی , طرز تهیه املت گوجه فرنگی , دستور پخت املت گوجه فرنگی , hlgj tvk d

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 11:51
توسط لیلی | تعداد بازديد : 42 | لينك ثابت
برچسب ها : املت,املت قارچ,املت مکزیکی,املت گوجه,املت با رب,املت اسپانیایی,املت فرانسوی,املت اسفناج,املت یونانی,املت سبزیجات,املت قارچ و اسفناج,املت قارچ و پنیر,املت قارچ ساده,املت قارچ و سیب زمینی,


ادامه مطلب

آلبالو پلو رزا منتظمی

آلبالو پلو , طرز تهیه آلبالو پلو , دستور پخت آلبالو پلو , Hgfhg g

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 11:47
توسط لیلی | تعداد بازديد : 819 | لينك ثابت
برچسب ها : آلبالو پلو,آلبالو پلو با گوشت,آلبالو پلو ساناز مینایی,آلبالو پلو با مربای آلبالو,آلبالو پلو رزا منتظمی,آلبالو پلو با مرغ,آلبالو پلو مجلسی,آلبالو پلو با مرغ ریش ریش,آلبالو پلو هانی شف,آلبالو پلو شف طیبه,آلبالو پلو با گوشت رزا منتظمی,


ادامه مطلب

سوپ شیر تهیه

سوپ سیر , طرز تهیه سوپ سیر , دستور پخت سوپ سیر

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 6:51
توسط لیلی | تعداد بازديد : 31 | لينك ثابت
برچسب ها : سوپ سیر,سوپ سیر و کرفس,سوپ سیرابی,سوپ سیر تازه,سوپ سیر برای سرماخوردگی,سوپ شیر تهیه,سوپ سیر و قارچ,سوپ سیر پیاز,سوپ سیرابی با جو,سوپ سیر فرانسوی,سوپ سيرابي,سوپ با سیرابی,سوپ جو سیرابی,


ادامه مطلب

راتاتویی غذای فرانسوی

راتاتویی , طرز تهیه راتاتویی , دستور پخت راتاتویی فرانسوی

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 6:45
توسط لیلی | تعداد بازديد : 39 | لينك ثابت
برچسب ها : راتاتویی فرانسوی,راتاتویی فرانسوی در فر,راتاتویی فرانسوی طرز تهیه,راتاتويي فرانسوي,راتاتویی غذای فرانسوی,خوراک راتاتویی فرانسوی,دستور پخت راتاتویی فرانسوی,تهیه راتاتویی فرانسوی,عکس راتاتویی فرانسوی,غذایی فرانسوی راتاتویی,


ادامه مطلب

بریانی افغانی

بریانی , طرز تهیه بریانی , دستور پخت بریانی , fvdhkd hwtihkd

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 6:33
توسط لیلی | تعداد بازديد : 32 | لينك ثابت
برچسب ها : بریانی,بریانی مرغ,بریانی اعظم اصفهان,بریانی اصفهان,بریانی افغانی,بریانی هندی,بریانی تورنتو,بریانی حاج محمود اصفهان,بریانی شاد,بریانی کوردی,بریانی مرغ عربی,بریانی مرغ با ماست,بریانی مرغ هندی,بریانی مرغ ایرانی,


ادامه مطلب

کباب لقمه ایرانی

کباب لقمه ای , طرز تهیه کباب لقمه ای , دستور پخت کباب لقمه ای , fhf grli hd

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 6:28
توسط لیلی | تعداد بازديد : 52 | لينك ثابت
برچسب ها : کباب لقمه ای,کباب لقمه ای خانگی,کباب لقمه ای مرغ,کباب لقمه ای آماده,کباب لقمه ایرانی,کباب لقمه ای ترکیه,کباب لقمه ای سنتی,کباب لقمه ای ترکی,کباب لقمه ای دو نفره,کباب لقمه ای زعفرانی,طرز پخت کباب لقمه ای خانگی,


ادامه مطلب

 

آش گندم مشهدی

آش گندم , طرز تهیه آش گندم , دستور پخت آش گندم , Ha knl

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 6:23
توسط لیلی | تعداد بازديد : 439 | لينك ثابت
برچسب ها : آش گندم,آش گندم با گوشت,آش گندم یزدی,آش گندم شیر,آش گندم مشهدی,آش گندم رزا منتظمی,آش گندم بدون سبزی,آش گندم بدون گوشت,آش گندم سبزواری,آش گندم سنتی,آش گندم با گوشت چرخ کرده,


ادامه مطلب

قیمه نثار خانم صرافها

قیمه نثار , طرز تهیه قیمه نثار , دستور پخت قیمه نثار

قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی شهر قزوین است که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشورمان فراگیر شده است. این غذا با مخلفات زیادی از جمله خلال پسته و خلال بادام طبخ می شود و یک غذای گران قیمت محسوب می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر قیمه نثار تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه قیمه نثار در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم قیمه نثار
گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
زرشک ۱۰۰ گرم
خلال پسته و بادام ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۳ عدد
زردچوبه به اندازه لازم
نمک به اندازه لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا برنج را نسبت به نوع آن می خیسانیم تا نرم شود ، سپس آنرا با مقداری آب و نمک در یک قابلمه می ریزیم و می جوشانیم. زمانی که دانه های برنج نرم شدند و مغزشان سفت بود برنج را آبکشی می کنیم. در ادامه داخل یک قابلمه مناسب مقداری روغن می ریزیم.

و ته دیگ را به دلخواه نان یا سیب زمینی قرار می دهیم سپس برنج را اضافه می کنیم. چند قاشق آب و روغن روی برنج می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم برنج دم بکشد. در مرحله بعدی پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

و با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شوند. وقتی پیاز طلایی شد مقداری زرچوبه به آن اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم. در مرحله بعد گوشت را خرد می کنیم و به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم.

زعفران دم کرده را همراه با ۲ لیوان آب به گوشت اضافه می کنیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم گوشت بپزد و نرم شود. وقتی گوشت به طور کامل پخت ، نمک را اضافه می کنیم. اگر نمک را زود اضافه کنیم باعث دیر پز شدن گوشت می شود.

در یک تابه مناسب زرشک ، خلال پسته و خلال بادام را با کمی روغن تفت می دهیم سپس پودر قند را به آنها اضافه و مواد را زیر و رو می کنیم تا یکدست شوند. سپس مخلوط خلال پسته و بادام را کنار می گذاریم تا برای تزیین قیمه نثار از آن استفاده کنیم.

پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پس از اینکه برنج دم کشید مقداری از برنج را با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم. برنج سفید را در دیس می ریزیم و روی برنج را با برنج زعفرانی ، گوشت و مخلوط خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 8:28
توسط لیلی | تعداد بازديد : 40 | لينك ثابت
برچسب ها : قیمه نثار,قیمه نثار قزوینی,قیمه نثار قزوین رستوران,قیمه نثار خانم صرافها,قیمه نثار با مرغ,قیمه نثار هانی شف,قیمه نثار خانم گل آور,قیمه نثار مجلسی,قیمه نثار قزوینی مامان پز,قیمه نثار قزوینی مجلسی,قيمه نثار قزويني,

سوفله اسفناج با مرغ

سوفله اسفناج , طرز تهیه سوفله اسفناج , دستور پخت سوفله اسفناج

سوفله اسفناج یکی از انواع سوفله هاست که به خاطر طعم خوبی که دارد در فهرست غذایی ما ایرانیان قرار گرفته است. سوفله ها به دلیل اینکه سطح شان را پنیر فرا می گیرد شباهت زیادی به پیتزا دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوفله اسفناج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوفله اسفناج در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سوفله اسفناج
اسفناج ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شیر سرد ۱ لیوان
آرد ¼ لیوان
پنیر پامزان ۱ لیوان
جوز هندی ¼ قاشق چایخوری

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا باید فر را روشن کنیم تا هنگام آماده شدن غذا برای گرم شدن فر معطل نشویم ، برای این منظور فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت از هم جدا کنید و کنار بگذارید.

در ادامه اسفناج ها را بشویید و پس از آبکشی و خشک شدن به صورت ریز خرد کنید. برای تهیه سس سفید ، قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید تا ذوب شود. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.

پس از اینکه مواد یکدست شدند ، شیر را کم کم اضافه کنید و با قاشق با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. پس از اینکه سس غلیظ شد آنرا از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید تا پنیر ذوب شود.

اسفناج خرد شده ، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفید اضافه و مخلوط کنید. سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید به طوری که وقتی کاسه را بر میگردانید سفیده تخم مرغ از داخل کاسه نریزد.

سفیده ها را کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید و به صورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هر چه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما ترد تر و خوشمزه تر خواهد شد.

یک ظرف پیرکس مناسب با اندازه غذا را با کره خوب چرب کنید. مواد را کم کم داخل ظرف پیرکس بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید. ظرف پیرکس را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید.

۳۰ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، پس از این مدت می توانید برای چک کردن در فر را باز کنید. ممکن است زمان پختن سوفله تا ۴۵ دقیقه هم طول بکشد پس برای خارج کردن آن از فر عجله نکنید.

اگر روی سوفله طلایی نشده بود شعله بالایی فر را چند دقیقه روشن کنید تا پنیر روی سوفله طلایی شود. پس از اینکه سوفله به طور کامل پخت و پنیر رویش طلایی شد به صورت داغ سرو کنید ، سوفله اگر سرد شود طعم اصلی اش را از دست می دهد.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 8:18
توسط لیلی | تعداد بازديد : 35 | لينك ثابت
برچسب ها : سوفله اسفناج,سوفله اسفناج و قارچ,سوفله اسفناج و سیب زمینی,سوفله اسفناج با مرغ,سوفله اسفناج با سیب زمینی,سوفله اسفناج و مرغ,سوفله اسفناج و ژامبون,سوفله اسفناج و گوشت,سوفله اسفناج و بادمجان,

آش ترش زنجان

آش ترش , طرز تهیه آش ترش شمالی , دستور پخت آش ترش مازندران

آش ترش یکی از انواع آش های ایرانی است و اصالت این آش متعلق به مازندران می باشد. این آش خوشمزه را در گذشته با سبزیجات معطر و دارویی طبخ می کرده اند که علاوه بر طعم خوبش خاصیت های زیادی نیز برای بدن داشته است. در مازندارن برای پخت این از سبزی های محلی مثل چوچاق  استفاده می وشد ولی چون این سبزی های محلی در همه جا موجود نیست می توانید از ترکیب اسفناج ، تره ، گشنیز و جعفری به یک اندازه استفاده کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر آش ترش تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آش ترش در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم آش ترش
لوبیا چیتی ۱ لیوان
باقلا ۱ لیوان
عدس ۱ لیوان
برنج نیم دانه نصف لیوان
جغندر ۲ عدد
سیر ۶ عدد
سبزی آش ۵۰۰ گرم
شکر به میزان کافی
رب انار به میزان کافی
روغن مایع به میزان کافی
نمک به میزان کافی

طرز تهیه آش ترش

از شب قبل باقلا ، لوبیا چیتی و عدس را در سه کاسه جداگانه با مقداری آب بخیسانید و تا روز بعد چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ شان گرفته شود. برای شروع آشپزی ابتدا چغندرها را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.در ادامه سبزی آشی را نیز به صورت ساطوری ریز خرد کنید. درون قابلمه ای آب زیادی بریزید سپس باقلا ، عدس و لوبیا چیتی را به همراه چغندر خرد شده را درون قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که حبوبات بپزند.پس از اینکه حبوبات پخته شدند برنج نیم دانه را به قابلمه اضافه کنید. پس از ۱۵ دقیقه سبزی های خرد شده را نیز اضافه کنید و حرارت را ملایم تر کنید و درب قابلمه را باز بگذارید تا آش جا بیفتد. در این مرحله اگر درب قابلمه را بگذارید سبزی آش بد رنگ می شود.سیرها را به همراه مقداری نمک و روغن در یک تابه تفت دهید تا طلایی شوند ، سپس وقتی آش جا افتاد چند قاشق شکر و مقداری رب انار و نصف سیر داغ ها را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید بپزد سپس درون کاسه بکشید و با نصف دیگر سیر داغ تزئین کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 8:06
توسط لیلی | تعداد بازديد : 18 | لينك ثابت

اش خيار چنبر

درست کردن آش خیار چنبر, طرز درست کردن آش خیار چنبر

پخت آش سنتی خیار چنبر

 

آش سنتی خیارچنبر را چگونه بپزیم؟

شاید در ابتدا از شنیدن نام «آش خیار» تعجب کنید اما این آش، یکی از خوشمزه ترین آ‌ش های محلی است که معمولا در استان های همدان و مرکزی تهیه می کنند. برخلاف آنچه عامه مردم تصور می کنند، خیاری که برای تهیه این غذا مورد استفاده قرار می گیرد با خیار معمولی متفاوت است. این غذا را با خیارچنبر طبخ می کنند که بافت سفت تری نسبت به خیار معمولی دارد.

 

مواد لازم برای آش خیار چنبر :

سیب زمینی   ۴ عدد متوسط
 پیاز یک عدد بزرگ 
لپه   یک فنجان
عدس  یک فنجان 
سیر یک بوته کوچک
خیارچنبر ۶ تا ۷ عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
کشک نیم کیلو
روغن به میزان لازم
نعناع داغ ۴ قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم

 

طرز تهیه آش خیار چنبر :

ابتدا پیازها را خرد و داخل روغن سرخ کنید. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید.

عدس و لپه را داخل مواد بریزید و با پیاز و زردچوبه مخلوط کنید و مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا مواد داخل آن بپزد.

 

از طرف دیگر، خیارهای چنبر را پوست کنده و تخمه های آن را بگیرید.

آنگاه خیارها را به شکل مربعی خرد کنید. سیب زمینی ها را هم به همین شکل خرد کرده و با هم داخل ماهیتابه تفت دهید.

 

بعد از کمی تفت دادن، نعناع را به آن اضافه کنید و به همراه خیار و سیب زمینی آن را تفت دهید تا نعناع داغ تهیه شود. البته نعناع داغ را به طور جداگانه هم می توانید آماده و به مخلوط اضافه کنید.

 

سپس این مخلوط را به مواد داخل قابلمه بیفزایید.

کمی بعد کشک را هم به غذا اضافه کنید و بگذارید جوش بخورد.

 

به خاطر داشته باشید به خاطر شوری کشک، نمک را در انتها به آن اضافه کنید که غذا بیش از حد شور نشود.

 

آش که خوب پخت و به اصطلاح جا افتاد، مقداری سیر رنده شده را به غذا اضافه کنید تا بو و عطر غذا تکمیل شود.

 

* این غذای مقوی را می توانید پس از سرو، به صورت تلیت استفاده کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۷ساعت 6:54
توسط لیلی | تعداد بازديد : 51 | لينك ثابت
برچسب ها : آش خیار چنبر,آش خیار چنبر همدان,اش خيار چنبر,آش خیار چنبر اراک,اش خیار چمبر غذای,آش خیار چمبر ملایر,اش خیار چمبر غذای شهر,آش خیار چنبر تویسرکان,آش خیار چنبر بروجرد,اش خيار چمبر,اش خیار ملایر,طرز تهیه اش خیار ملایر,

ژله خرده شیشه با پودر ژلاتین

 

تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه, نحوه درست کردن پاناکوتا با ژله خرده شیشه

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه

 

مواد لازم برای پاناکوتا با ژله خرده شیشه :

 شیر ۳ پيمانه 
پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری 
 شکر  ۱ پیمانه
 خامه صبحانه ٢٠٠ گرم 
وانیل نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه :

پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مسقیم حل کردم، شیر و شکر و وانیل را روی حرارت قرار دادم تا شکر حل شود و بعد ژلاتین حل شده را اضافه کردم، خامه را هم اول با چند قاشق از مواد مخلوط کردم تا روان شود بعد به کل مواد روی حرارت اضافه کردم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (نباید جوش بخورد، فقط در حد گرم شدن)

 

داخل ظرف ریختم و به مدت شش ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد چند رنگ پودر ژله ساده درست کردم (داخل ظرف های مستطیلی) و داخل یخچال گذاشتم، وقتی آماده شد برش زدم و روی پاناکوتا ریختم.

 

نکته

* برای اینکه ژله براق شود من از دو لیوان آبجوش استفاده می کنم و پودر ژله را بن ماری می کنم (حرارت غیر مستقیم مثل کتری) در واقع از آب سرد استفاده نمی کنم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۷ساعت 6:41
توسط لیلی | تعداد بازديد : 48 | لينك ثابت

 

 

طرز تهیه پاستیل رولی, مواد لازم برای پاستیل رولی

طرز تهیه پاستیل رولی

 

پاستیل از جمله خوراکی های محبوب و خوش خوراک است که همه دوست دارند. در این مطلب طرز تهیه پاستیل رولی را برایتان آورده ایم تا بتوانید در منزل، به راحتی و با هزینه کمتر یک پاستیل بهداشتی تهیه کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم برای پاستیل رولی :

پودر ژله  ۱ بسته 
 پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری 
 شکر ۱ قاشق غذاخوری 
 گلوکز  ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد ۲/۳ پیمانه
بستنی ۱-۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه پاستیل رولی :

ابتدا داخل یک ظرف آب سرد را بریزید و بعد به آن پودر ژلاتین و پودر ژله و شکر را اضافه کنید و روی بخار کتری بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود.

 

و بعد به آن گلوکز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف شود و بعد از روی حرارت بردارید و به  آن یک یا ۲ قاشق بستنی سرد اضافه کنید.

 

و اجازه بدهید تا بستنی داخل مواد حل شود و زیاد هم نزنید زیرا اگر زیاد هم بزنید آن لایه سفید روی ژله ایجاد نمی شود.

 

و بعد داخل یک ظرف را نایلون بیندازید و آن را کمی چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید (ارتفاع مواد باید کم باشد) و بعد بگذارید داخل یخچال تا سفت شود وقتی سفت شد با چاقو به صورت نوار ببرید و رول کنید.

 

نکته: اگر پاستیل ها را یک روز داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار بدهید می توانید آن ها را راحت روی هم بگذارید و اصلا بهم نمی چسبند و نیازی به پودر قند و ... نیست.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۷ساعت 6:29
توسط لیلی | تعداد بازديد : 41 | لينك ثابت
برچسب ها : پاستیل رولی,پاستیل رولتی هاریبو,طرز تهیه پاستیل رولی,طرز تهیه ژله رولی با پاستیل,

زرشک پلو با مرغ ریش ریش

 


Image result for ‫زرشک پلو با مرغ‬‎

زرشک پلو با مرغ

 

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهایی معروف و مجلسی ایرانی است. این غذای خوشمزه محبوبیت زیادی نزد ایرانیان دارد و در مراسمات مهم و خاص از آن استفاده می شود. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر زرشک پلو با مرغ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم زرشک پلو با مرغ
سینه یا ران مرغ ۴ تکه
برنج ۴ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
زرشک ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
کره کوچک ۱ قالب
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

زرشک پلو با مرغ مجلسی سوران

ابتدا پوست مرغ ها را جدا می کنیم و مقداری نمک روی قطعات مرغ می پاشیم. یک تابه روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. قطعات مرغ را به صورتی که دو طرفشان طلایی رنگ شود در روغن سرخ می کنیم.حالا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم. سپس قطعات مرغ را داخل قابلمه می چینیم و پس از آن رب گوجه فرنگی را به همراه آبلیمو ، نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم.

زرشک پلو با مرغ بدون رب

Image result for ‫زرشک پلو با مرغ‬‎

زرشک پلو با مرغ رستورانی

مواد را چند دقیقه تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود سپس ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم. با حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم تا مرغ ها بپزند و سس موجود در قابلمه غلیظ شود و روغن بیندازد.حدود ۲ ساعت برای پخت کامل مرغ ها و آماده شدن سس زمان نیاز است. حدود ۱۰ دقیقه مانده به آماده شدن مرغ ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم. حالا مرغ ما تقریبا آماده است و باید برنج را آماده کنیم.برنج را نسبت به نوع آن به مدت ۳۰ دقیقه در آب می خیسانیم و مقداری نمک رویش می پاشیم. یک قابلمه حاوی چند لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس برنج را پس از شستن داخل قابلمه آب جوش می ریزیم.برنج را زمانی باید از روی حرارت بر داریم که وقتی میان دو انگشت دانه های برنج را فشار دادیم اطرافش نرم و مغزش سفت باشد. پس از اینکه برنج آماده شد آنرا در آبکش می ریزیم و آبکشی می کنیم. ته قابلمه کمی روغن می ریزیم.

زرشک پلو با مرغ برای 30 نفر

سپس به سلیقه خود مقداری نان لواش یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ قرار می دهیم. در مرحله بعد برنج آبکشی شده را داخل قابلمه می ریزیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا برنج شروع به بخار کردن کند. وقتی بخار کرد ½ لیوان آب و مقداری روغن به برنج اضافه می کنیم.حالا باید حرارت را ملایم کنیم و یک دم کنی روی درب قابلمه قرار دهیم. پس از اینکار به سراغ آماده کردن زرشک ها می رویم. زرشک ها را حدود ۳۰ دقیقه در آب ولرم می خیسانیم ، سپس آبکشی می کنیم و در کره سرخ می کنیم.پس از اینکه زرشک سرخ شد ، ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بر می داریم. پس از اینکه برنج را کشیدیم با مقداری زرشک روی آنرا تزیین می کنیم و به همراه خورش مرغ سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:43
توسط لیلی | تعداد بازديد : 68 | لينك ثابت
برچسب ها : زرشک پلو با مرغ,زرشک پلو با مرغ ریش ریش,زرشک پلو با مرغ مجلسی سوران,زرشک پلو با مرغ بدون رب,زرشک پلو با مرغ رستورانی,زرشک پلو با مرغ برای 30 نفر,زرشک پلو با مرغ به انگلیسی,زرشک پلو با مرغ شف طیبه,زرشک پلو با مرغ خانم جمشیدیان,زرشک پلو با مرغ جوادجوادی,
آخرين مطالب ارسالي
» غذا با مرغ و برنج و سیب زمینی (سه شنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۱۵)
» طرز تهیه پولکی رسی (دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۳:۲۷)
» طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۵:۰۴)
» طرز تهیه یتیمچه با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۵۱)
» لازانیا با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۴۲)
» طرز تهیه لازانیا ساده (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰)
» طرز تهیه هات داگ پنیری در مایکروفر (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۲۳)
» غذای سریع با گوشت (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۱۳)
» طرز تهیه پولکی اصفهان (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۵۹)
» طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۵۰)
» چگونگی شستن کلم بروکلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۴۱)
» طرز تهیه نان شیرمال با ماست (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۳۳)
» طرز تهیه مافین کرم دار (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۲۴)
» کوکو با چیپس (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۹)
» طرز تهیه گوش فیلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۱)
» طرز تهیه شنیسل مرغ با تصویر (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۰۲)
» طرز تهیه میگو پلو با کشمش (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۵۴)
» طرز تهیه قلیه ماهی جنوب (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۴۵)
» طرز تهیه عدسی با سیب زمینی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۳۷)
» طرز تهیه کاچی به روش سنتی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۲۶)
نويسندگان
» لیلی (248)
خبرنامه
جستجو
آخرين نظرات
» natashaep69 - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
Young Heaven - Naked Teens & Young Porn Pictures http://sizesexy.laperlaprice.fetlifeblog [ ... ] sa ann porn vidieos free porn eating girl out

» bwv0htzg0e4 - ۱۳۹۸/۰۶/۱۶
慣れる随筆この頃価白光HD・DVD神経症味同一視沈滞犯す天国 [ ... ] m http://www.mail.sayshoppfashion.com/rb/rpqbj/

» ewyuacavobvx - ۱۳۹۸/۰۲/۱۲
Игра престолов 8 сезон Игра престолов 8 сезон Иг [ ... ] толов 8 сезон http://bitly.com/2Dp3Ddv

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://signconsign.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com ed drugs [ ... ] canada pharmaceuticals online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://astoriaentertainment.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com er [ ... ] pharmacy online canadian prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://tornillo.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best erectile [ ... ] online pharmacies in usa prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
viagra online viagra daily safe viagravonline.com viagra pills definition http://viagra [ ... ] y generic viagra online buy viagra online safely

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://gochinafree.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com buy erectil [ ... ] pharmaceuticals online online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://studio20designs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best er [ ... ] rmacy canadian pharcharmy online prescriptions

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://flcu.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com erectile pills cana [ ... ] anada online pharmacy pharmacies shipping to usa

آمار و ارقام سايت
» تاريخ : جمعه ۰۱ آذر ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 65
» بازديد ديرور : 94
» بازديد ماه گذشته : 65
» بازديد سال گذشته : 128955
» كل بازديد : 155775

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 248
» مجموع نظرات : 2475
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 18.205.176.85
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۲/۰۶