اشتباه یا صحیح

اشتباه یا صحیح
به شخصیت خود بیشتر از آبرویتان اهمیت دهید
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
مطالب پربازديد
» حلوای آناناس (بازديد : 17636)
» مهناز خوشخو در دلدادگان (بازديد : 1703)
» طرز تهیه گوش فیلی (بازديد : 1695)
» گل شمعدانی اژدر (بازديد : 1606)
» خوراک لوبیا چیتی خوشمزه (بازديد : 1604)
» طرز تهیه هات داگ پنیری در مایکروفر (بازديد : 1584)
» سالاد ماکارونی با مرغ (بازديد : 1583)
» چگونگی شستن کلم بروکلی (بازديد : 1581)
» طرز تهیه قیمه نثار قزوینی (بازديد : 1574)
» شعر در مورد دلتنگی (بازديد : 1562)
بیلاگ
قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز بیلاگ


غذا برای تولد نوجوان


Image result for ‫غذا برای تولد‬‎


آشپزی هم مانند بافندگی روشی برای تمرین تمرکز حواس و تکنیکی قدیمی برای مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادی است. علاوه بر این ها آشپزی مستلزم دقت و توجه زیادی است. باید اندازه گیری کنید، روی رول کردن خمیر تمرکز کنید و… اگر روی طعم و بو تمرکز کنید و حواستان به چیزی که درست می کنید باشد، همین تمرکز حواس به خودی خود باعث کاهش استرس می شود.  کسانی که افسردگی دارند با آشپزی آرامش پیدا می کنند چون آشپزی ذهن تان را از افکار ناراحت کننده دور می کند و شما را مجبور می کند روی کاری که در حال انجام هستید تمرکز کنید. و در آخر می توانید چیزی را که با تلاش خودتان درست کرده اید با دیگران به اشتراک بگذارید. در ادامه با ما همراه باشید :) ♥♥♥


طرز تهیه سالاد الویه


به منظور تهیه این سالاد خوشمزه برای چهار نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
سیب زمینی 750 گرم
مرغ 500 گرم
تخم مرغ 3 عدد متوسط
نخود فرنگی سه چهارم لیوان
خیارشور 100 الی 150 گرم
آبلیمو یک الی 2 قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
سس مایونز، نمک و فلفل به میزان لازم

 

دستور تهیه:

  1. پوست سیب زمینی‌ها را بشویید و آبپز کنید.
  2. مرغ را خرد کرده و بشویید، سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن برود. مرغ را همراه با مقداری آب روی حرارت قرار دهید، یک جوش که زد آن را در آبکش بریزید و زمانی که آب اضافی مرغ گرفته شد، مجددا مرغ را داخل قابلمه برگردانید، پیاز را خرد کرده و به آن اضافه کنید. سپس مقداری آب و فلفل بیفزایید و مرغ را روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. در اواخر پخت مرغ، نمک نیز به آن اضافه کنید.
  3. تخم مرغ‌ها را آبپز کنید.
  4. سیب زمینی را پوست گرفته و رنده کنید. برای این منظور از رنده درشت استفاده نمایید.
  5. مرغ را از پیاز جدا کنید و استخوان‌های آن را دربیاورید. سپس مرغ را ریش ریش و به سیب زمینی اضافه کنید.
  6. خیار شور را خرد کرده یا رنده بزنید و به سالاد اضافه کنید.
  7. تخم مرغ‌ها را نیز رنده کرده و به سالاد الویه بیفزایید.
  8. اگر از کنسرو نخود فرنگی استفاده می‌کنید، آن را به سالاد اضافه کنید و اگر نخود فرنگی خام بکار می‌برید، ابتدا باید آن را بپزید. برای این منظور نخود فرنگی را در قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا سطح نخود‌ها را بپوشاند، روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. سپس نخود فرنگی را در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود و به سالاد اضافه کنید.
  9. در پایان به میزان دلخواه سس مایونز به سالاد اضافه کنید و مواد را به آرامی بهم بزنید تا مخلوط شوند. سالاد را مدتی در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
این غذا برای تولد مناسب است، زیرا سرد سرو می‌شود و تزیین الویه نیز بسیار ساده است.

طرز تهیه سالاد ماکارونی


به منظور تهیه سالاد ماکارونی برای دو نفر، به نیم الی یک ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
ماکارونی فرمی 250 گرم
ژامبون 150 الی 200 گرم
خیارشور نصف لیوان
نخود فرنگی یک چهارم لیوان
ذرت یک چهارم لیوان
آبلیمو یک چهارم قاشق چایخوری
روغن یک قاشق غذاخوری
سس هزار جزیره، نمک و فلفل به میزان لازم

 

شیوه طبخ:

  1. در یک قابلمه آب را به جوش آورید و به آن مقداری روغن و نمک اضافه کنید. به آب در حال جوش ماکارونی را اضافه نمایید تا بپزد. مدت زمان لازم برای طبخ ماکارونی روی بسته بندی آن درج شده است، این زمان برای هر برند ماکارونی متفاوت است. پس از آنکه ماکارونی آماده شد، آن را در آبکش بریزید و مقداری آب سرد روی آن بریزید تا ماکارونی شسته شود. اکنون اندکی صبر کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  2. اگر از نخود فرنگی و ذرت کنسروی استفاده نمی‌کنید، هر کدام را جداگانه به طریقی که یاد شد، بپزید. نخود فرنگی و کنسرو را به ماکارونی اضافه کنید.
  3. خیارشور را خرد کرده و به سالاد اضافه نمایید.
  4. در پایان نیز مقداری نمک، فلفل، آبلیمو و سس هزار جزیره را اضافه کرده و کمی بهم بزنید.
 

 
سالاد ماکارونی را مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک شود. در صورت تمایل می‌تواند به این غذا برای تولد، مقداری فلفل دلمه‌ای خرد شده نیز اضافه کنید.
 

قارچ شکم پر


قارچ شکم یکی دیگر از انواع غذا برای تولد است. به منظور تهیه این غذا به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت.
 
مواد لازم
قارچ 10 عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده 100 الی 150 گرم
پیاز یک عدد کوچک
رب گوجه فرنگی نصف قاشق چایخوری
روغن 2 الی 3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا، نمک و فلفل به میزان لازم
 

دستور طبخ:
  1. پیاز را خرد کرده یا رنده کنید.
  2. گوشت را همراه با مقداری آب روی حرارت قرار دهید، پیاز و فلفل را نیز به آن اضافه کنید و صبر نمایید تا گوشت کاملا بپزد و آب آن تبخیر شود.
  3. مقداری روغن، نمک و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.
  4. قارچ‌ها را کاملا بشویید تا لکه‌های سیاه روی آن کاملا پاک شود.
  5. یک سینی فر را چرب کنید و قارچ‌ها را با گوشت پر کنید و مقداری پنیر پیتزا روی هر یک از قرار دهید.
  6. قارچ شکم پر را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فری که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید.

 
‌می‌توانید این غذا را با ژامبون نیز تهیه کنید، در این صورت قارچ‌ها را با مقداری ژامبون خرد شده و پیاز داغ پر کنید و سطح آن را با پنیر بپوشانید. به همین راحتی یک غذای خوشمزه برای میز شام تولید تهیه می‌شوید، می‌توانید آن را از قبل آماده کرده و هنگام سرو، غذا را اندکی در مایکروفر گرم کنید.
 

طرز تهیه فینگر فود با خمیر یوفکا


فینگر فودها انواع دیگری از غذا برای تولد هستند، به منظور تهیه این غذا با خمیر یوفکا به یک الی یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می کنید، نیاز است.
 
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
قارچ 100 گرم
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
روغن 3 الی 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، خمیر یوفکا و پنیر پیتزا به میزان لازم
 
شیوه تهیه:
  1. پیاز را خرد کنید.
  2. پیاز را به گوشت اضافه کرده و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد و آب آن کاملا تبخیر شود.
  3. قارچ را خرد کرده و آب آن را بگیرید، برای این منظور قارچ ها را بدون روغن کمی حرارت دهید تا آب آن تبخیر شود. توجه کنید که برای اینکار از ظرف تفلون استفاده نکنید، زیرا این قبیل ظروف اگر بدون روغن در معرض حرارت قرار بگیرند، آسیب خواهند دید.
  4. سپس روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.
  5. قارچ‌ها را نیز به گوشت اضافه کرده و تفت دهید.
  6. یک قالب مافین را چرب کنید و خمیر یوفکا را به شکل مربع برش بزنید و به شکل کاسه در قالب قرار دهید.
  7. سه چهارم خمیر یوفکا را با مخلوط گوشت و قارچ پر کنید و سطح مایه را با پنیر پیتزا بپوشانید.
  8. فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در آن قرار دهید.


 
علاوه بر غذا‌هایی که شرح داده شد، انواع دیگری از فینگر فود را نیز می‌توانید به عنوان غذا برای تولد تهیه کنید. این غذا‌ها ساده هستند و برای میل کردن آن‌ها به قاشق و چنگال احتیاج نیست.

غذا برای تولد بزرگسال,غذا برای تولد چی درست کنم,غذا برای تولد کودک,غذا برای تولد دخترم,غذا برای تولد بچه,غذا برای تولد پسرم,غذا برای تولد نوجوان,غذا برای تولد شوهرم,غذا برای تولد همسر,انواع غذا برای تولد بزرگسال,غذا واسه تولد چی درست کنم,چه غذایی برای تولد درست کنم,غذا برای تولد همسرم چی درست کنم,برای تولد پسرم غذا چی درست کنم,برای تولد دخترم غذا چی درست کنم,غذا برای تولد کودکان,پیش غذا برای تولد کودک,ایده غذا برای تولد کودک,غذا تولد کودک


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ساعت 23:55
توسط لیلی | تعداد بازديد : 51 | لينك ثابت


طرز تهیه املت اسفناج رستورانی


Image result for ‫املت اسفناج‬‎


طرز تهیه املت اسفناج فوری


به منظور تهیه این املت خوشمزه برای یک الی دو نفر، به ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز است.

مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
برگ اسفناج خرد شده نصف لیوان
پیاز خرد شده نصف قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

 

نکته: حتما از برگ اسفناج جوان استفاده کنید، زیرا در این املت، برگ‌های اسفناج حرارت زیادی نمی‌بیند و اگر از برگ‌های بزرگ اسفناج استفاده کنید، املت خوشمزه نمی‌شود.


دستور تهیه:

  1. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و اسفناج را به آن اضافه کنید.
  2. فلفل و نمک را نیز اضافه کنید.
  3. اکنون مخلوط تخم مرغ و اسفناج را کاملا بهم بزنید تا تخم مرغ‌ها حالت لختگی خود را از دست بدهند.
  4. پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  5. سپس تخم مرغ و اسفناج ریز خرد شده را به پیاز اضافه کنید و سطح املت اسفناج را مسطح کنید.
  6. پنیر پارمسان را در سطح املت پخش کنید و درب ظرف را ببندید تا غذا حاضر شود.
در صورت تمایل می‌توانید پنیر پارمسان را از این املت حذف کنید، اما وجود این پنیر باعث خوش طعم‌تر شدن غذا خواهد شد.
 

طرز تهیه املت با اسفناج به روش ژاپنی

به منظور تهیه این نوع از املت با اسفناج برای چهار الی شش نفر، به ۳۵ الی ۴۵ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.

مواد لازم
برگ اسفناج 400 گرم
تخم مرغ 6 عدد
پیاز یک عدد
آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
سویا سس 2 قاشق غذاخوری
شیر نصف استکان
پودر سیر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

شیوه طبخ:

  1. پیاز را خلالی خرد کنید.
  2. مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و پیاز را به آن اضافه کنید.
  3. نمک و فلفل را نیز به پیاز اضافه کرده و صبر کنید تا پیازها طلایی شوند.
  4. اسفناج را درشت خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. در این مرحله باید حرارت ملایم باشد.
  5. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و بهم بزنید تا یک دست شود.
  6. پودر ذرت را به تخم مرغ اضافه کنید و بهم بزنید.
  7. اکنون پودر سیر و شیر را به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید.
  8. زمانی که اسفناج‌ها جمع شد، سویا سس را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه صبر کنید. سپس آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و تخم مرغ‌ها را در تابه بریزید و پهن کنید.
  9. وقتی تخم مرغ خود را گرفت اما هنوز سفت نشده بود، اسفناج و پیاز را یک طرف آن به صورت نیم دایره بریزید.
  10. درب ماهیتابه را بگذارید، زمانی که املت اسفناج بخار کرد و نرم شد، نیم دیگر تخم مرغ را روی اسفناج‌ها را برگردانید و سرو کنید.


طرز تهیه املت اسفناج و قارچ


به منظور تهیه این غذای لذیذ برای چهار الی شش نفر، به ۳۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر ذکر شده است، نیاز دارید.

مواد لازم
تخم مرغ 6 عدد
برگ اسفناج 150 گرم
قارچ 100 گرم
پیاز یک عدد
فلفل سبز 2 الی 3 عدد
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

 

شیوه تهیه:

  1. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
  2. قارچ را خرد کنید و زمانی که پیازها تغییر رنگ دادند، قارچ را اضافه نمایید.
  3. برگ‌های اسفناج را درشت خرد کنید و هنگامی که آب قارچ تبخیر شد، به املت اضافه کنید.
  4. مقداری نمک و فلفل را نیز به غذا بیفزایید.
  5. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و فلفل‌ها را خرد کرده و به تخم مرغ اضافه کنید.  
  6. تخم مرغ و فلفل خرد شده را بهم بزنید تا تخم مرغ‌ها یک دست شوند.
  7. زمانی که اسفناج‌ها جمع شدند، تخم مرغ را اضافه کرده و اندکی بهم بزنید.
  8. سپس سطح املت را هموار کنید و درب تابه را بگذارید، در این مرحله حرارت باید ملایم باشد.
  9. زمانی که تخم مرغ سفت شد، املت آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.
    همانطور که مطالعه کردید، به روش‌های متفاوتی می‌توان این املت را تهیه کرد که حاصل آن طعم‌های متفاوتی از این غذاست.

یکی از مزایای املت اسفناج نسبت به سایر غذا‌هایی که با این ماده غذایی تهیه می‌شود، این است که حرارت کمتری به اسفناج می‌رسد و مقدار بیشتری از خواص اسفناج حفظ خواهد شد. این سبزی خوش رنگ و زیبا حاوی مقادیری از پروتئین و کلسیم است، که برای آغاز یک روز خوب گزینه مناسبی است. همچنین با مصرف این ماده غذایی از سرطان پیشگیری خواهید کرد و به قلب و پوست خود نیز کمک می‌کنید.


طرز تهیه املت اسفناج,طرز تهیه املت اسفناج و قارچ,طرز تهیه املت اسفناج و پنیر,طرز تهیه املت اسفناج و گوجه,طرز تهیه املت اسفناج رژیمی,طرز تهیه املت اسفناج با پنیر,طرز تهیه املت اسفناج رستورانی,طرز تهیه املت اسفناج آب پز,املت اسفناج با پنیر,املت اسفناج و قارچ,املت اسفناج رژیمی,املت اسفناج ژاپنی,املت اسفناج با پنیر پیتزا,املت اسفناج و گوجه,املت اسفناج مکزیکی,املت اسفناج با پنیر فتا,طرز تهیه املت اسفناج با پنیر,املت قارچ و اسفناج با پنیر سوئیسی


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ساعت 23:47
توسط لیلی | تعداد بازديد : 23 | لينك ثابت


طرز تهیه کلمپه بدون فر


Image result for ‫کلمپه‬‎


کلمپه نوعی شیرینی محلی شهر کرمان است که در گذشته توسط زنان کرمانی بر روی آتش هیزم درست می‌شده، ولی امروز به یکی از شیرینی‌های مشهور تبدیل شده که علاوه بر کرمان در شهر‌های دیگر نیز طبخ می‌شود. کلمپه ظاهری شبیه کلوچه دارد و لایه درونی آن با ترکیبی از خرمای چرخ شده و طعم دهنده‌هایی همچون هل و دارچین پر شده است. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی روغن، آرد گندم، خرما و گردو هستند و برای تزیین آن نیز معمولا از پودر پسته یا کنجد استفاده می‌شود. کلمپه به صورت سنتی با دست درست می‌شد و ظاهر ساده‌ای داشت، ولی امروزه به شکل صنعتی در کارگاه‌های شیرینی پزی و با استفاده از فر تهیه می‌شود و برای شکل دادن به آن از قالب‌های متنوعی استفاده می‌شود.


طرز تهیه کلمپه



مواد لازم برای تهیه لایه میانی
خرمای چرخ کرده 150 گرم
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/3 قاشق چایخوری
گردوی خرد شده 50 گرم


دستور تهیه موادمیانی:

  1. برای آماده کردن مواد میانی کلمپه، ابتدا گردوی خرد شده را به خرمای چرخ کرده اضافه کنید و ورز دهید.
  2. سپس پودر هل و دارچین را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  3. مایه میانی را کنار گذاشته و مشغول درست کردن کلمپه شوید.

 

مواد لازم
آرد سفید با کیفیت 500 گرم
روغن جامد یا روغن محلی 250 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
ماست شیرین 180 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:
  1. روغن را در ظرفی ریخته، آرد را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط آرد و روغن را خوب ورز دهید تا به شکل خمیری درآید.
  2. ماست را در ظرف دیگری بریزید، زرده‌های تخم مرغ، بکینگ پودر و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  3. مخلوط ماست را به خمیر آرد و روغن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و چسبنده‌ای حاصل شود.
  4. روی ظرف خمیر را سلفون کشیده و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.
  5. خمیر را از یخچال خارج کرده و بین دو لایه نایلون قرار دهید. خمیر را پهن کنید تا ضخامت آن به نیم سانتیمتر برسد.
  6. خمیر را با قالب دایره‌ای یا دهانه یک لیوان، قالب بزنید.
  7. یک قاشق از مواد میانی را روی یک لایه خمیر قرار دهید و روی آن را با لایه‌ی دیگری از خمیر بپوشانید.
  8. مهر مخصوص کلوچه را به آرد آغشته کنید، سپس روی خمیر را مهر بزنید و دور آن را بپیچید.
  9. کلمپه‌ها را در سینی فر بچینید و با یک سیخ چوبی تمیز روی آن‌ها را سوراخ کنید که در حین پخت، پف نکنند.
  10. کلمپه‌ها را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فری که از قبل روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید تا بپزند، ولی مراقب باشید که رنگ آن‌ها تغییر نکند.
  11. کلمپه‌ها را پس از پخته شدن در ظرف سرو چیده و روی آن نایلون بکشید. اجازه دهید نایلون تا زمان سرد شدن کلمپه‌ها روی آن‌ها باقی بماند تا نرم شوند.


چند نکته در طرز تهیه کلمپه


  • هنگام قرار دادن کلمپه در سینی فر نیازی به چرب کردن سینی نیست.
  • مهر مخصوص کلوچه را به آرد آغشته کنید که هنگام استفاده به خمیر نچسبد.
  • مراقب باشید در حین پخت، رنگ کلمپه تغییر نکند.
  • روی کلمپه‌ها و حتی روی پیچ‌های اطراف آن‌ها را سوراخ کنید تا هنگام پختن، پف نکنند.
شیرینی کلمپه همراه با یک فنجان چای، میان وعده‌ای دلچسب است. وجود خرما و ادویه‌هایی همچون هل، دارچین و زعفران در کلمپه، آن را به یک شیرینی گرم و مقوی تبدیل کرده که به خصوص برای بچه‌ها و افرادی که دوره نقاهت بیماری را پشت سر گذاشته اند، مفید است. ارزش غذایی خرما و فواید مصرف آن بر کسی پوشیده نیست. خرما یکی از بهترین مواد غذایی برای سلامتی و رشد ماهیچه‌ها و همچنین سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است که استفاده از آن بسیار مورد تاکید قرار گرفته است. یکی از راه‌های ایجاد تنوع در استفاده از این ماده غذایی، کاربرد آن در انواع شیرینی مانند کیک خرما و گردو و رنگینک است. کلمپه نیز یکی از شیرینی‌های مغزداری است که با استفاده از خرما در تهیه آن می‌توان شکر مورد استفاده را کاهش داد و بدین طریق بر سلامتی آن افزود.


طرز تهیه کلمپه,طرز تهیه کلمپه با تصویر,طرز تهیه کلمپه کرمانی خانگی,طرز تهیه کلمپه کرمانی تصویری,طرز تهیه کلمپه برنجی,طرز تهیه کلمپه با ارد برنج,طرز تهیه کلمپه بدون فر,طرز تهیه کلمپه رفسنجان,طرز تهیه کلمپه خرمایی,طرز تهیه کلمپه لقمه ای,طرز تهیه کلمپه با عکس,طرز تهیه کلمپه خانگی کرمان,طرز تهیه کلمپه ارد برنجی,طرز تهیه کلمپه کرمانی با آرد برنج,طرز تهیه کلمپه خرمایی بدون فر,طرز تهیه کلمپه کرمانی بدون فر,طرز تهيه كلمپه خرمايي,طرز تهیه کلمپه خرمایی کرمانی


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ساعت 23:33
توسط لیلی | تعداد بازديد : 92 | لينك ثابت


طرز تهیه تارت سیب گل رز


Image result for ‫تارت سیب‬‎


آشپزی هم مانند بافندگی روشی برای تمرین تمرکز حواس و تکنیکی قدیمی برای مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادی است. علاوه بر این ها آشپزی مستلزم دقت و توجه زیادی است. باید اندازه گیری کنید، روی رول کردن خمیر تمرکز کنید و… اگر روی طعم و بو تمرکز کنید و حواستان به چیزی که درست می کنید باشد، همین تمرکز حواس به خودی خود باعث کاهش استرس می شود.  کسانی که افسردگی دارند با آشپزی آرامش پیدا می کنند چون آشپزی ذهن تان را از افکار ناراحت کننده دور می کند و شما را مجبور می کند روی کاری که در حال انجام هستید تمرکز کنید. و در آخر می توانید چیزی را که با تلاش خودتان درست کرده اید با دیگران به اشتراک بگذارید. در ادامه با ما همراه باشید :) ♥♥♥


تارت یکی از دسر‌های معروف و محبوب در سرتاسر جهان است. این دسر از خمیر و مایه میانی تشکیل می‌شود. طرز تهیه خمیر در اغلب تارت‌ها به شیوه‌ای یکسان است. در میان انواع این دسر، تارت سیب به دلیل طعم و عطر مطبوعی که دارد، محبوبیت بیشتری به دست آورده است. بعضی از انواع این خوراکی مانند تارت مرغ و تارت اسفناج به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی از انواع دیگر آن که با مارمالاد، میوه و مربا پر شده‌اند، حکم عصرانه یا دسر را دارند.


طرز تهیه خمیر تارت سیب


به منظور تهیه خمیر تارت برای چهار الی پنج نفر، به دو الی دو و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز است.

مواد لازم
کره 120 گرم
پودر قند یا شکر آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
شیر 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید به میزان لازم
کره ذوب شده برای چرب کردن قالب به میزان لازم


نکته: حتما آرد را الک کنید.

دستور تهیه:

  1. ابتدا کره، زرده تخم مرغ، وانیل و نمک را با یکدیگر کاملا مخلوط کنید تا یک دست شوند.
  2. سپس شیر را اضافه کنید و مجددا بهم بزنید.
  3. آرد را به تدریج به مایه اضافه کنید و با دست بهم بزنید. اینکار را آنقدر ادامه دهید تا خمیری نرم و لطیف درست شود که به دست نمی‌چسبد.
  4. روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
  5. پس از آنکه خمیر استراحت کرد، روی یک سطح را آرد بپاشید و خمیر را باز کنید.
  6. قالب‌های تارت در سایزهای مختلفی وجود دارد که بسته به سلیقه خودتان می‌توانید از هر کدام از آنها استفاده کنید. قالب را با مقداری کره ذوب شده چرب کنید.
  7. خمیر را درون قالب پهن کنید و با دست آن را همواره کنید تا مقداری از لبه قالب را نیز پوشش دهد.

  8. اضافه‌های خمیر را با چاقو جدا کنید.
  9. با چنگال چندتا سوراخ روی خمیر ایجاد کنید. اینکار باعث می شود که تارت هنگام پخت، پف نکند و ظاهر آن بهم نریزد.

 

طرز تهیه مواد میانی تارت سیب


برای تهیه مواد میانی این دسر، دو روش وجود دارد که در ادامه شرح داده خواهد شد.

نحوه آماده کردن مایه میانی به روش اول


مواد اولیه مورد نیاز برای روش اول به شرح زیر است.

مواد لازم
سیب 2 الی 3 عدد
کشمش پلویی یک قاشق غذایی
تخم مرغ یک عدد
گلاب یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
کره ذوب شده به میزان لازم

 

  1. سیب را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. هسته‌های آن را جدا کرده و  به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
  2. سیب‌ها را برای چند دقیقه در مخلوطی از آب سرد و آبلیمو قرار دهید. به این ترتیب رنگ سیب تیره نمی‌شود.
  3. کره را ذوب کنید و با قلمو مقداری از آن را روی خمیر تارت که در قالب قرار داده‌اید، بزنید.
  4. داخل تارت را با تکه‌های سیب پر کنید.
  5. مقداری کشمش روی آن بپاشید.
  6. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر مخلوط را بهم بزنید تا یک دست شود. اکنون نصف پودر دارچینی که داشتید، گلاب و سه قاشق غذاخوری آب را به سس اضافه کنید و بهم بزنید. گلاب و دارچین، بوی بد تخم مرغ را از بین خواهند برد.
  7. سس را روی تارت بریزید، توجه داشته باشید که اگر مقدار زیادی سس استفاده کنید، مزه تارت سیب مطبوع نخواهد بود.
  8. در نهایت مابقی دارچین را روی تارت پخش کنید.


تهیه مایه میانی تارت به روش دوم


مواد مورد نیاز به منظور تهیه کردن ماده میانی تارت به این روش را در جدول زیر مشاهده می‌کنید.

مواد لازم
سیب 2 الی 3 عدد
شکر 2 الی 3 قاشق غذاخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
کره ذوب شده به میزان لازم

 

  1. همانند روش قبل سیب‌ها را پوست گرفته و آماده کنید.
  2. خمیر تارت را که در قالب پهن کرده‌اید با مقداری کره ذوب شده چرب کنید.
  3. تارت را با تکه‌های سیب پر کنید.
  4. شکر و وانیل را مخلوط کنید و روی سیب‌ها بپاشید.
برای پختن تارت، باید فر را از قبل با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در صورتی که از قالب‌های تارت یکنفره استفاده می‌کنید، ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان برای آماده شدن تارت کافی است. اگر از قالب‌های متوسط استفاده می‌کنید، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه و در صورتی که از قالب بزرگ تارت استفاده کرده‌اید، حدود ۲۵ دقیقه زمان برای پختن تارت سیب آماده است.

نکته:

  • تعداد سیب‌هایی که در مواد اولیه ذکر شد، بستگی به اندازه آن‌ها دارد؛ بنابراین ممکن است به میزان کمتر یا بیشتری از آن نیاز داشته باشید.
  • به طور کلی زمانی که دیواره تارت شروع به تغییر رنگ کرد، دسر آماده است و می‌توانید آن را از فر خارج کنید.
  • زمانی که خمیر را برای قرار دادن در قالب باز می‌کنید، قطر آن باید به نیم سانتیمتر برسد.

تارت سیب را علاوه بر دسر، به عنوان عصرانه همراه با چایی نیز می‌توانید استفاده کنید. این دسر ظاهر زیبایی دارد و بسیار ترد و خوشمزه است. همچنین می‌توانید انواع تارت غذایی را نیز تهیه کرده و به عنوان پیش غذا سرو نمایید.


طرز تهیه تارت سیب و دارچین,طرز تهیه تارت سیب فرانسوی,طرز تهیه تارت سیب بدون فر,طرز تهیه تارت سیب و گردو,طرز تهیه تارت سیب به شکل گل رز,طرز تهیه تارت سیب ساده,طرز تهیه تارت سیب گل رز,طرز تهیه تارت سیب با خمیر هزارلا,تارت سیب رزا منتظمی,تارت سیب شف طیبه,تارت سیب و گردو,تارت سیب با خمیر هزارلا,تارت سیب اشپزخانه کوچک من,تارت سیب با خامه,طرز تهیه تارت سیب رزا منتظمی,دستور پخت تارت سیب و گردو,طرز تهیه تارت سیب با خمیر هزارلا



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ساعت 23:00
توسط لیلی | تعداد بازديد : 43 | لينك ثابت


لوبیا پلو کته


Image result for ‫لوبیا پلو شیرازی‬‎

 

آشپزی هم مانند بافندگی روشی برای تمرین تمرکز حواس و تکنیکی قدیمی برای مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادی است. علاوه بر این ها آشپزی مستلزم دقت و توجه زیادی است. باید اندازه گیری کنید، روی رول کردن خمیر تمرکز کنید و… اگر روی طعم و بو تمرکز کنید و حواستان به چیزی که درست می کنید باشد، همین تمرکز حواس به خودی خود باعث کاهش استرس می شود.  کسانی که افسردگی دارند با آشپزی آرامش پیدا می کنند چون آشپزی ذهن تان را از افکار ناراحت کننده دور می کند و شما را مجبور می کند روی کاری که در حال انجام هستید تمرکز کنید. و در آخر می توانید چیزی را که با تلاش خودتان درست کرده اید با دیگران به اشتراک بگذارید. در ادامه با ما همراه باشید :) ♥♥♥

 

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو شیرازی


به منظور تهیه این غذا برای چهار الی شش نفر، به دو الی دو و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر ذکر شده است، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
لوبیا چشم بلبلی 250 گرم
برنج 750 گرم
شوید خشک 4 الی 6 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
روغن و نمک به میزان لازم


چند نکته:

  • ‌می‌توانید از شوید تازه نیز استفاده کنید، در این صورت به ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم از این سبزی نیاز است. میزان شویدی که در این غذا استفاده می‌کنید، به سلیقه شما بستگی دارد. بنابراین در صورت تمایل میزان آن را افزایش یا کاهش دهید.
  • زعفران برای تزیین این غذا استفاده می‌شود و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.
  • برنج را پنج الی شش ساعت قبل از طبخ غذا، ابتدا کاملا بشویید و سپس در مقداری آب و نمک خیس کنید. به طوریکه آب سطح برنج را بپوشاند.
  • لوبیا چشم بلبلی را نیز باید قبل از مصرف خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و سریعتر نیز بپزد. برای این منظور از ۱۰ ساعت قبل باید لوبیا را شسته و در مقداری آب خیس و در طی این ۱۰ ساعت چندین مرتبه آب لوبیا را عوض کنید.

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

  1. آب لوبیا را دور بریزید و آن را در قابلمه قرار دهید. مقداری آب اضافه کنید تا حدود دو بند انگشت روی لوبیا آب باشد و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. اگر پس از آنکه آب تبخیر شد، لوبیا هنوز نپخته بود، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. اگر از زودپز برای پخت لوبیا استفاده نمایید، به زمان کمتری نیاز خواهد بود.
  2. زمانی که لوبیا پخت، آن را در آبکش بریزید و با مقداری آب سرد بشویید.
  3. مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید. میزان آب باید به اندازه ای باشد که هنگام اضافه کردن برنج، روی آن را کاملا بپوشاند.
  4. زمانی که آب به جوش آمد، یک الی دو قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید.
  5. زمانی که آب و روغن به جوش آمد، آبی که برنج را در آن خیس کرده بودید، دور بریزید. سپس برنج را به آب و روغن در حال جوش اضافه کنید.
  6. صبر کنید تا خامی مغز برنج از بین برود، آنگاه آن را در همان آبکشی که حاوی لوبیا است، بریزید و به آرامی اندکی بهم بزنید تا برنج و لوبیا مخلوط شوند.
  7. کف قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی ورقه شده یا مقداری نان قرار دهید. سپس مقداری برنج و لوبیا بریزید و مقداری شوید روی آن بپاشید، همین ترتیب را تا اتمام برنج و لوبیا تکرار کنید.
  8. یک دم کنی روی قابلمه قرار دهید و درب آن را ببندید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از ۱۰ دقیقه از شعله پخش کن استفاده کنید.
  9. زمانی که برنج دم کشید، مقداری روغن روی پلو بدهید و پس از چند دقیقه که روغن آب شد، سرو کنید.

هنگام سرو برنج مقداری از آن را بردارید و زعفران دم کرده را به آن اضافه و برنج زعفرانی تهیه کنید. سپس مابقی برنج را در دیس بکشید و با برنج زعفرانی تزیین نمایید.

چند نکته:

  • از آنجا که هنگام خیس کردن برنج به آن نمک اضافه کرده اید، نیازی نیست در مرحله سوم به آب جوش نمک اضافه کنید.
  • پس از آنکه در مرحله نهم روغن به برنج اضافه کردید، آن را زمان زیادی روی حرارت نگذارید. زیرا در اینصورت روغن گرم شده، به سمت کف قابلمه حرکت می‌کند و چربی آن در برنج باقی نمی‌ماند.
  • برای مجالس می‌توانید، خوراک مرغ تهیه کنید و در کنار این غذا سرو کنید.
  • برای طبخ این غذا با گوشت که مجلسی است، به ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده نیاز دارید. یک عدد پیاز کوچک را رنده و با گوشت مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و از گوشت کوفته ریزه درست کنید. سپس آن‌ها را در مقداری روغن تفت دهید. زمانی که برنج را آبکش کردید، کوفته‌ها را همراه با شوید، مابین برنج بپاشید.
  • لوبیا پلو شیرازی را با سالاد شیرازی نیز می‌توانید سرو کنید.

لوبیا پلو شیرازی,لوبیا پلو بدون گوشت,لوبیا پلو با مرغ,لوبیا پلو چشم بلبلی,لوبیا پلو در پلوپز,لوبیا پلو جوادجوادی,لوبیا پلو کته,لوبیا پلو کالری,لوبیا پلو خوشمزه,لوبیا پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده,لوبیا پلو شیرازی با گوشت قلقلی,لوبيا پلو شيرازي با ماهيچه,شوید لوبیا پلو شیرازی,سبزی لوبیا پلو شیرازی,لوبیا پلو بدون گوشت خوشمزه,لوبیا پلو بدون گوشت مجلسی,لوبیا پلو بدون گوشت چرخ کرده,کالری لوبیا پلو بدون گوشت


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ساعت 22:35
توسط لیلی | تعداد بازديد : 1402 | لينك ثابت

طرز تهیه ی پنیر ریکوتا



Image result for ‫پنیر ریکوتا‬‎


زمان لازم برای درست کردن این پنیر نیم ساعت بوده و بیشتر آن زمانی است که باید صبر کنید تا شیر دلمه ببندد. شیر لازم برای تهیه این پنیر بهتر است شیر کامل باشد و از شیر‌های کم چرب یا فراوری شده در حرارت خیلی بالا برای این منظور باید اجتناب کرد. زیرا در شیر‌های کم چرب، چربی لازم برای جدا شدن آب پنیر از دلمه وجود ندارد، همچنین حرارت خیلی بالا برای پاستوریزه کردن شیر، باعث تغییر ساختار پروتئینی شیر شده و مانع جدا شدن آب پنیر از دلمه می‌گردد. پنیر ریکوتای خانگی به دلیل تازگی نسبت به پنیر‌های آماده در بازار، طعم بهتری دارد، از طرفی میزان خشکی یا رطوبت پنیر تحت کنترل شماست و به راحتی می‌توانید با آبگیری بیشتر، پنیر ریکوتای خشک درست کرده یا آب کمتری از پنیر بگیرید و پنیر ریکوتای مرطوب تهیه کنید.


طرز تهیه پنیر ریکوتا در منزل


مواد لازم
شیر کامل 8 فنجان
خامه پرچرب 1 فنجان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
سرکه سفید 1/4 فنجان

دستور تهیه:
  1. یک آبکش را روی دهانه کاسه‌ی بزرگی قرار دهید، دولایه پاچه تنظیف در آن پهن کنید و کنار بگذارید تا برای صاف کردن پنیر آماده باشد.

  2. شیر، خامه و نمک را در قابلمه یا شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. شیر را مرتب هم بزنید تا به دمای مطلوب برسد.

  3. با یک دماسنج مخصوص آشپزی، دمای شیر را چک کنید، حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا شیر به دمای مطلوب برسد. وقتی دمای شیر به ۲۰۰ درجه فارنهایت رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا شیر شروع به خنک شدن کند.
  4. اگر شیر به دمای مورد نظر نرسد، دلمه ایجاد نمی‌شود و اگر بیش از اندازه حرارت ببیند، خراب شده و نتیجه مطلوب حاصل نمی‌شود.
  5. پس از اینکه شیر را از روی حرارت برداشتید، با یک دست مرتب آن را هم بزنید و با دست دیگر سرکه را به آرامی به شیر اضافه کنید. هنگام اضافه کردن سرکه شاهد دلمه بستن شیر و جدا شدن دلمه از آب پنیر خواهید بود. به جای سرکه می‌توانید از ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کرده و پنیر ریکوتا با طعمی متفاوت درست کنید.

  6. حدود ۱۰ الی ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دلمه‌ها از آب پنیر جدا شده و به صورت یک لایه ضخیم روی سطح مایع جمع شوند.

  7. دلمه‌های بزرگ را با کفگیر از روی آب پنیر بردارید و در آبکش پوشانده شده با پارچه تنظیف بریزید، سپس دلمه‌های باقیمانده در قابلمه را در آبکش بریزید.

  8. بسته به میزان رطوبت پنیر ریکوتا حدود ۱۰ الی ۶۰ دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شود.

  9. پنیر ریکوتا را می‌توانید به صورت تازه مصرف کنید یا در ظرف دربسته به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
  10. برای درست کردن پنیر ریکوتای سالاتا که نوعی پنیر خشک است، پنیر ریکوتا را در پارچه نازکی بپیچید و یک وزنه سنگین روی آن قرا دهید. پنیر را در این وضعیت از شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.

نکته: شیر مورد استفاده برای تهیه پنیر ریکوتا بهتر است شیر کامل باشد. از شیر بدون چربی برای این منظور استفاده نکنید، زیرا در غیر اینصورت شیر دلمه نشده و پنیر درست نمی‌شود.

پنیر ریکوتا نوعی پنیر با بافت نرم و خامه‌ای است که می‌توانید نمک آن را به دلخواه کم و زیاد کنید. میزان رطوبت و خشکی این پنیر را می‌توان با آبگیری آن کنترل کرد. برای درست کردن سس سالاد که نیار به پنیر مرطوب تری دارد، بهتر است آب پنیر زیاد از آن خارج نشود. ولی برای تهیه غذا‌هایی مانند چیزکیک که باید از ریکوتای کاملا چکیده یا خشک استفاده کرد تا آب نیندازد، باید آب پنیر بیشتر گرفته شود. برای درست کردن ریکوتای قالبی نیز پس از اینکه پنیر ۲ ساعت ماند و آب آن خارج شد، در ظرفی یک لایه پارچه پهن کرده و ریکوتا را در آن بریزید. سطح پنیر را صاف کرده، سلفون بکشید و ۱ ساعت در یخچال قرا دهید. سپس ریکوتا را در ظرف سرو برگردانید و پارچه را از روی آن جدا کنید. پارچه مانع چسبیدن پنیر به ظرف می‌شود.


طرز تهیه پنیر ریکوتا,طرز تهیه پنیر ریکوتا شف طیبه,طرز تهیه پنیر ریکوتا آشپزخانه کوچک من,طرز تهیه پنیر ریکوتای,طرز تهیه پنیر ریکوتا در منزل,طرز تهیه پنیر ریکوتا سوران,طرز تهیه ی پنیر ریکوتا,طرز تهیه لازانیا با پنیر ریکوتا,طرز تهیه غذا با پنیر ریکوتا,طرز تهیه پنیر ریکوتای خانگی,طرز تهیه پنیر ریکوتا در خانه,پنیر ریکوتا شف طیبه,پنیر ریکوتا خانگی,پنیر ریکوتا چیه,پنیر ریکوتا از کجا بخرم,پنیر ریکوتا طرز تهیه,پنیر ریکوتا غذا,طرز تهیه پنیر ریکوتا شف طیبه


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ساعت 22:09
توسط لیلی | تعداد بازديد : 38 | لينك ثابت


طرز تهیه ماست خامه ای


Image result for ‫ماست خانگی‬‎


مواد لازم برای تهیه ماست خانگی


به منظور تهیه حدود یک کیلو و ۲۰۰ گرم الی یک کیلو و نیم ماست به ۴۰ الی ۶۰ دقیقه زمان (این مدت شامل زمان استراحت شیر برای تبدیل شدن به ماست نمی‌شود) و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.
 
مواد لازم
شیر 2 کیلوگرم
ماست 2 قاشق غذاخوری
 
چند نکته:
  • پیش از آنکه از مایه ماست استفاده کنید، از شیرین بودن آن مطمئن شوید. زیرا در صورتی که مایه ماست ترش باشد، ماستی که درست می‌کنید، کاملا شیرین نخواهد شد.
  •  ترجیحا از شیرهایی که حاوی مواد نگهدارنده نیستند، استفاده کنید.

 

طرز تهیه ماست خانگی


  1. شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه، سوزنی جوش بزند.
  2. شیر را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
  3. زمانی که دمای شیر به حدود ۴۰ درجه سانتیگراد رسید، به عبارت دیگر اگر مقداری از آن را روی دستتان بریزید گرمای آن را حس کنید، اما داغ نباشد. دو قاشق غذاخوری ماست را اضافه کنید.
  4. پس از آنکه مایه ماست را اضافه کردید، چند مرتبه شیر را بهم بزنید.
  5. روی شیر را بپوشانید و ۱۰ الی ۱۲ ساعت صبر کنید تا شیر به ماست تبدیل شود.

چند نکته:

  • قابلمه‌ای که شیر را در آن می‌جوشانید باید کاملا تمیز باشد. اگر اندکی چربی در ظرف وجود داشته باشد، ماست خراب خواهد شد.
  • برای سفت شدن ماست، یک آبکش روی درب قابلمه قرار دهید و روی آن را با پارچه بپوشانید. به این ترتیب بخار شیر جذب پارچه‌ای که آبکش را بپوشانده است، می‌شود و مجددا به قابلمه باز نمی‌گردد.
  • ترجیحا ماست را در ظرف پلاستیکی تهیه نکنید، ترجیحا از ظرف چینی یا روحی استفاده نمایید.
  • پس از آنکه ماست آماده شد، آن را در یخچال نگهدارید.
  • معمولا ماستی که در منزل تهیه می‌شود، به دلیل فقدان مواد نگهداره، ماندگاری کمتری نسبت به ماست‌های موجود در بازار دارد، اما سالم‌تر خواهد بود.
  • اغلب وقتی مقداری از ماست را مصرف کردید، آب می‌اندازد. آب ماست را دور نریزید، کمی ماست را بهم بزنید تا جذب شود، زیرا حاوی مقادیری کلسیم است.
 ماست همراه با نان و مقداری پونه، نعناع یا زنجبیل می‌تواند میان وعده‌ای لذیذ و مقوی باشد. البته توجه داشته باشید که طبع ماست سرد است و میل کردن آن باعث سردی می‌شود، بنابراین ترجیحا آن را با مقداری پونه، نعناع یا زنجبیل میل کنید. اگر طعم ماست را به تنهایی می‌پسند، بعد از میل کردن آن چند عدد خرما بخورید.همانطور که می‌دانید ماست، ویتامین D و مقدار قابل توجهی از کلسیم دارد، از اینرو برای استحکام استخوان و رشد آن به ویژه در کودکان بسیار مفید است. هنگامی که شیر توسط باکتری‌ها تخمیر و به ماست تبدل می‌شود، مقادیری از اسید فولیک و کولین تولید می‌گردد. این ماده غذایی سرعت پاسخ سیستم ایمنی و مقاومت بدن را افزایش می‌دهد. علاوه بر تمام خواص یاد شده، ماست به رود نیز کمک می‌کند. ماستی که در خانه تهیه می‌کنید، باکتری‌های مضر روده را از بین می‌برد و به هضم و جذب غذا کمک می‌کند.


طرز تهیه ماست,طرز تهیه ماست سفت با نشاسته,طرز تهیه ماست چکیده,طرز تهیه ماست ترش,طرز تهیه ماست موسیر,طرز تهیه ماست بدون مایه,طرز تهیه ماست خامه ای,طرز تهیه ماست و کدو,طرز تهیه ماست اسفناج,طرز تهیه ماست بادمجان,طرز تهیه ماست چکیده خانگی,طرز تهیه ماست چکیده موسیر,طرز تهیه ماست چکیده صنعتی,طرز تهیه ماست چکیده ترش,طرز تهیه ماست چکیده طعم دار,طرز تهیه ماست چکیده محلی,طرز تهیه ماست چکیده در منزل,طرز تهیه ماست چکیده سبزیجات



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ساعت 21:59
توسط لیلی | تعداد بازديد : 29 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» غذا با مرغ و برنج و سیب زمینی (سه شنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۱۵)
» طرز تهیه پولکی رسی (دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۳:۲۷)
» طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۵:۰۴)
» طرز تهیه یتیمچه با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۵۱)
» لازانیا با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۴۲)
» طرز تهیه لازانیا ساده (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰)
» طرز تهیه هات داگ پنیری در مایکروفر (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۲۳)
» غذای سریع با گوشت (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۱۳)
» طرز تهیه پولکی اصفهان (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۵۹)
» طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۵۰)
» چگونگی شستن کلم بروکلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۴۱)
» طرز تهیه نان شیرمال با ماست (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۳۳)
» طرز تهیه مافین کرم دار (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۲۴)
» کوکو با چیپس (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۹)
» طرز تهیه گوش فیلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۱)
» طرز تهیه شنیسل مرغ با تصویر (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۰۲)
» طرز تهیه میگو پلو با کشمش (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۵۴)
» طرز تهیه قلیه ماهی جنوب (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۴۵)
» طرز تهیه عدسی با سیب زمینی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۳۷)
» طرز تهیه کاچی به روش سنتی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۲۶)

صفحه قبل 1 صفحه بعد
نويسندگان
» لیلی (248)
خبرنامه
جستجو
آخرين نظرات
» ewyuacavobvx - ۱۳۹۸/۰۲/۱۲
Игра престолов 8 сезон Игра престолов 8 сезон Иг [ ... ] толов 8 сезон http://bitly.com/2Dp3Ddv

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://signconsign.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com ed drugs [ ... ] canada pharmaceuticals online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://astoriaentertainment.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com er [ ... ] pharmacy online canadian prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://tornillo.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best erectile [ ... ] online pharmacies in usa prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
viagra online viagra daily safe viagravonline.com viagra pills definition http://viagra [ ... ] y generic viagra online buy viagra online safely

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://gochinafree.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com buy erectil [ ... ] pharmaceuticals online online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://studio20designs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best er [ ... ] rmacy canadian pharcharmy online prescriptions

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://flcu.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com erectile pills cana [ ... ] anada online pharmacy pharmacies shipping to usa

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
sildenafil 100mg low cost viagra 150 mg viagravipsale.com viagra levitra and cialis htt [ ... ] ithout a prescription where to buy viagra online

» auto owners ins - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
[url=https://autoinsurance.us.com/]auto insurance online[/url]

آمار و ارقام سايت
» تاريخ : پنجشنبه ۰۶ تیر ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 381
» بازديد ديرور : 516
» بازديد ماه گذشته : 3907
» بازديد سال گذشته : 88139
» كل بازديد : 114959

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 248
» مجموع نظرات : 2473
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 54.226.30.186
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 11
» ورودي هاي گوگل ديروز : 8

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۲/۰۶