اشتباه یا صحیح

اشتباه یا صحیح
به شخصیت خود بیشتر از آبرویتان اهمیت دهید
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
مطالب پربازديد
بیلاگ
قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز بیلاگ

جوجه ترش تابه ای

 


Image result for ‫جوجه ترش تابه ای‬‎

جوجه ترش

 

جوجه ترش یکی از غذاهای خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود. این غذا شباهت زیادی به جوجه کباب دارد و تفاوت آن با جوجه کباب در نحوه پخت و برخی از مواد تشکیل دهنده است. این غذای خوشمزه مانند جوجه کباب نیازی به منقل و ذغال ندارد و در تابه می توانید آنرا تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر جوجه ترش تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه جوجه ترش در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم جوجه ترش
سینه مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱عدد
پیاز ۱ عدد
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز ۵۰ گرم
نعناع ۵۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

جوجه ترش بهونه

ابتدا گوشت مرغ را از استخوان جدا می کنیم و به شکل جوجه کباب قطعه قطعه می کنیم. قطعات جوجه را در یک کاسه بزرگ می ریزیم ، سپس سیر ، پیاز و فلفل دلمه ای را خلالی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. آبلیمو را هم اضافه می کنیم.و پس از آن نمک ، فلفل و روغن زیتون را به مواد اضافه می کنیم. مواد را کاملا مخلوط می کنیم تا به تمام قسمت های گوشت مرغ برسند. پس از اینکار مواد را در یک ظرف درب دار می گذاریم و برای مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شوند.

جوجه ترش رستوران

Image result for ‫جوجه ترش تابه ای‬‎

جوجه ترش شمال

پس از گذشت این مدت جوجه ها را از یخچال خارج می کنیم و سیخ می کنیم. برای جوجه ترش باید از سیخ چوبی استفاده کنیم. بهتر است سیخ ها را کمی با روغن چرب کنیم تا هنگام آماده شدن کباب ، گوشت مرغ به سیخ نچسبد و به راحتی جدا شود.یک تابه چدنی روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. سیخ ها را در تابه می چینیم و اجازه می دهیم جوجه ها با حرارت بسیار ملایم سرخ شوند. برای تهیه سس جوجه ترش ، گردو را می سابیم و داخل یک کاسه می ریزیم.پس از آن آب نارنج را اضافه می کنیم و در پایان سبزیجات معطر را ساطوری خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم ، مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس آماده شود. پس از آماده شدن جوجه ها سس را روی جوجه ها می ریزیم و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه با جوجه ها بپزد.




امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:11
توسط لیلی | تعداد بازديد : 23 | لينك ثابت
برچسب ها : جوجه ترش,جوجه ترش تابه ای,جوجه ترش بهونه,جوجه ترش رستوران,جوجه ترش شمال,جوجه ترش با سیخ چوبی,جوجه ترش در فر,جوجه ترش چیست,جوجه ترش سیخی,جوجه ترش خانگی,

سالاد فصل مجلسی

 


Image result for ‫سالاد فصل‬‎

سالاد فصل تزیین

 

سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که در گذشته در هر فصل موادش متفاوت بوده است. البته در حال حاضر سالاد فصل به صورت یکسان تهیه می شود و مواد اصلی آن کاهو ، گوجه فرنگی ، خیار و .. هستند. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه سالاد فصل را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سالاد فصل تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سالاد فصل در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سالاد فصل
کاهو ۱ عدد
کلم برگ ۱ عدد
هویج ۲ عدد
خیار ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
سس مایونز به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

سالاد فصل قالبی

ابتدا برگ های کاهو را خرد می کنیم و در ظرف سالادخوری می ریزیم. پس از آن کلم برگ را به صورت نواری باریک خرد می کنیم و به کاهو اضافه می کنیم. می توانیم برای تنوع در رنگ و زیبایی بیشتر سالاد از دو رنگ کلم برگ سفید و قرمز استفاده کنیم.هویج را پش از پوشت گرفتن می توانیم به صورت رنده درشت یا با رشته کن به صورت رشته ای برش بزنیم. در مرحله بعد گوجه فرنگی و خیار را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. حالا باید سس سالاد را آماده کنیم.

برای این نظور سس مایونز را به همراه مقدار کمی آبلیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه کوچک می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. پس از تزیین سالاد که بستگی به سلیقه شما دارد آنرا به همراه سس سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:09
توسط لیلی | تعداد بازديد : 36 | لينك ثابت
برچسب ها : سالاد فصل,سالاد فصل مجلسی,سالاد فصل تزیین,سالاد فصل قالبی,سالاد فصل زمستان,سالاد فصل با کلم بروکلی,سالاد فصل بهار,سالاد فصل ساده,سالاد فصل مجلسي,تزیین سالاد فصل مجلسی,

استیک مرغ با سس قارچ

 


Image result for ‫استیک مرغ‬‎

استیک مرغ گریل شده

 

استیک مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفداری است که با گوشت مرغ تهیه می شود. استیک مرغ از نظر ظاهری به شنیسل مرغ شباهت دارد. این غذای خوشمزه را می توانید در مدت زمان خیلی کمی در منزل آماده کنید. در این آموزش آسان ترین روش تهیه استیک مرغ را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر استیک مرغ تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه استیک مرغ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم استیک مرغ
سینه مرغ ۲ عدد
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

استیک مرغ سوخاری

اول گوشت مرغ را از استخوان جدا می کنیم. بعد گوشت مرغ را روی یک سطح صاف قرار می دهیم و از عرض برش می زنیم به طوری که قطر گوشت مرغ حدود ۱ سانتی متر باشد. حالا قطعات مرغ را بین یک پلاستیک فریزر قرار می دهیم.و با بیفتک کوب یا هر وسیله دیگری ( مثلا با پشت کارد آشپزخانه ) گوشت مرغ را می کوبیم تا خوب پهن و یکدست شوند. البته باید در این مرحله دقت داشته باشید که به بافت گوشت آسیب نزنید. حالا کره را در دما محیط قرار می دهیم تا نرم شود.

استیک مرغ در ساندویچ ساز

Image result for ‫استیک مرغ‬‎

استیک مرغ در فر

در مرحله بعد روی استیک ها نمک و فلفل و پودر سیر می زنیم و در مرحله آخر کره می مالیم. به صورتی که تمام نقاط استیک آغشته به کره باشد. در صورت تمایل می توانید استیک ها را حدود یک ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.اگر عجله دارید می توانید بدون استراحت دادن ، استیک ها را سرخ کنید. یک تابه چدنی روی حرارت قرار می دهیم. حرارت زیر تابه باید متوسط باشد ، وقتی تابه حسابی داغ شد استیک ها را داخل تابه قرار می دهیم تا گریل شوند.زمانی که سمت زیرین استیک ها گریل شد آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز گریل شود. توجه داشته باشید که اگر استیک ها را در تابه جابجا کنید خشک می شوند. پس از آماده شدن استیک ها با سس مورد علاقه تان سرو کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:54
توسط لیلی | تعداد بازديد : 31 | لينك ثابت
برچسب ها : استیک مرغ,استیک مرغ با سس قارچ,استیک مرغ گریل شده,استیک مرغ سوخاری,استیک مرغ در ساندویچ ساز,استیک مرغ در فر,استیک مرغ رژیمی,استیک مرغ تنوری,استیک مرغ با سس انار,استیک مرغ چیست,

شوید پلو با تن ماهی

 


Image result for ‫شوید پلو با تن ماهی‬‎

شوید پلو با تن ماهی مامی سایت

 

شوید پلو با تن ماهی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توانید آنرا در مدت زمان خیلی کمی تهیه نمایید. این غذای خوشمزه را می توانید در زمان هایی که وقت زیادی برای آشپزی کردن ندارید تهیه و سرو نمایید. در این آموزش راحت ترین روش پخت شوید پلو با تن ماهی را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر شوید پلو با تن ماهی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم شوید پلو با تن ماهی
برنج ۱٫۵ پیمانه
تن ماهی بزرگ ۱ عدد
شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم

شوید پلو با تن ماهی نی نی سایت

ابتدا برنج را می شوییم و با مقداری نمک اجازه می دهیم کمی خیس بخورد. در قابلمه ای مناسب چند لیوان آب می ریزیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید ، سپس برنج را آبکشی می کنیم و به همراه کمی نمک به آب در حال جوش اضافه می کنیم.اجاز می دهیم برنج کمی نرم شود به صورتی که اطراف برنج نرم و مغزش سفت باشد. حالا برنج را داخل آبکش می ریزیم و با آب سرد آبکشی می کنیم. در قابلمه ای کمی روغن می ریزیم و در صورت تمایل تگ دیگ مان ( سیب زمینی یا نان ) را هم در ته قابلمه قرار می دهیم.

تهیه شوید پلو با تن ماهی

Image result for ‫شوید پلو با تن ماهی‬‎

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

پس از قرار دادن ته دیگ ، برنج را داخل قابلمه می ریزیم و درب قابلمه یک پارچه ( دم کنی ) می گذاریم تا برنج دم بکشد. در همین حین تن ماهی را ( بعد از جوشاندن در آب ) با شوید خشک در یک تابه می ریزیم و چند دقیقه تفت می دهیم.در پایان پس از اینکه برنج آماده شد مخلوط تن ماهی و شوید را به آن اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا شوید و تن ماهی به تمام نقاط برنج به صورت یکسان برسد. در کنار این غذای خوشمزه می توانیم مقداری لیمو ترش هم سرو کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:52
توسط لیلی | تعداد بازديد : 49 | لينك ثابت
برچسب ها : شوید پلو با تن ماهی,شوید پلو با تن ماهی مامی سایت,شوید پلو با تن ماهی نی نی سایت,تهیه شوید پلو با تن ماهی,طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی,طرز پخت شوید پلو با تن ماهی,طرز تهیه ی شوید پلو با تن ماهی,طرز تهيه شويد پلو با تن ماهي,شوید باقالی پلو با تن ماهی,پخت شوید پلو با تن ماهی,

تاس کباب مرغ

 


Image result for ‫تاس کباب‬‎

تاس کباب

 

تاس کباب یکی از غذاهای سنتی کشورمان است که مواد اصلی آن گوشت ، سیب زمینی ، پیاز و گوجه فرنگی هستند. این غذا با روش های مختلفی پخته می شود. تاس کباب را  می توانیم هم با گوشت خورشتی تهیه کنیم هم گوشت چرخ کرده. البته اگر کسی که منع مصرف گوشت قرمز داشته باشد می تواند این غذای خوشمزه را با گوشت مرغ تهیه کند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر تاس کباب تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه تاس کباب در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم تاس کباب
گوشت خورشتی یا چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
هویج ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

تاس کباب بادمجان

ابتدا پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند و کمی سرخ شود.توجه داشته باشید می توانیم به جای گوشت چرخ کرده از گوشت خورشتی قطعه ای هم استفاده کنیم. برای این منظور گوشت ها را به اندازه گوشت خورشتی ( مانند قورمه سبزی ) برش می زنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از تغییر رنگ گوشت ۲ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم.

تاس کباب گوشت

Related image


حرارت را زیاد می کنیم تا آب سریعتر جوش بیاید. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و خوب با گوشت و پیاز تفتش می دهیم. در مرحله بعد سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش می زنیم و روی گوشت می چینیم. در این مرحله نمک و فلفل را روی سیب زمینی ها می ریزیم.حالا گوجه فرنگی و هویج را به صورت حلقه ای برش می زنیم و روی سیب زمینی ها می چینیم ، سپس حرارت زیر تابه را کم می کنیم  و درب تابه را می گذاریم تا تاس کباب به آرامی بپزد و آماده شود. اگر می خواهید تاس کباب شما بدون آب باشد صبر می کنید تا آب غذا کاملا تبخیر شود.البته برخی افراد تاس کباب را به صورت آبدار می پسندند ، در این صورت زمانی که نصف استکان آب در تابه باقیمانده بود تابه را از روی حرارت بر می داریم. در پایان تاس کباب را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:39
توسط لیلی | تعداد بازديد : 69 | لينك ثابت
برچسب ها : تاس کباب,تاس کباب مرغ,تاس کباب بادمجان,تاس کباب گوشت,تاس کباب به,تاس کباب تبریزی,تاس کباب خوشمزه,تاس کباب به آلو,تاس کباب فوری,تاس کباب بدون گوشت,

شامی سویا و سیب زمینی

 


Image result for ‫شامی سویا‬‎

شامی سویا طرز تهیه

 

شامی سویا یکی از انواع شامی های ایرانی است که به صورت سوخاری تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد. مواد اصلی تشکیل دهنده این شامی خوشمزه سویا ، سیب زمینی ، تخم مرغ و پیاز هستند. شکل ظاهری این غذای خوشمزه شبیه به غذاهای سوخاری ( مانند ناگت مرغ ) است. در این آموزش بهترین روش طرز تهیه شامی سویا را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر شامی سویا تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شامی سویا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم شامی سویا
سیب زمینی ۴ عدد
سویا ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
زردجوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

شامی سویا و گوشت

برای شروع سیب زمینی ها را با چند لیوان آب داخل یک قابلمه قرار می دهیم و روی حرارت می گذاریم تا آبپز شوند. در همین حین پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.کمی زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دهیم. پس از آن سویا را به تابه اضافه می کنیم ( سویا را باید از قبل در مقداری آب بخیسانیم تا نرم شود ) و تفت می دهیم ، پس از آن فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

شامی سویا

Image result for ‫شامی سویا‬‎

طرز تهیه شامی سویا

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد به خوبی سرخ شوند. در مرحله بعد پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و آنها را رنده می کنیم. اجازه می دهیم سیب زمینی ها کمی سرد شود.سپس مقداری از سیب زمینی رنده شده بر می داریم مانند کوکو شکل می دهیم سپس مقداری از مایه سویا روی آن می ریزیم و مجددا روی آن را با سیب زمینی می پوشانیم. به این صورت روی شامی ما شبیه به کوکو سیب زمینی است و داخل آن مایه سویا.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:36
توسط لیلی | تعداد بازديد : 129 | لينك ثابت
برچسب ها : شامی سویا,شامی سویا و سیب زمینی,شامی سویا طرز تهیه,شامی سویا و گوشت,شامي سويا,طرز تهیه شامی سویا,تهیه شامی سویا,شامی کباب سویا,شامی لپه با سویا,طرز پخت شامی سویا,

حلیم گندم با مرغ

 


Image result for ‫حلیم گندم‬‎

حلیم گندم با شیر

 

حلیم گندم ( هلیم گندم ) یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایران است که بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود. مواد اصلی این غذا عبارتند از گندم و گوشت. در این آموزش کامل ترین روش پخت حلیم گندم را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر حلیم گندم تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه حلیم گندم در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم حلیم گندم
گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم
گوشت ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن ۱ قاشق غذاخوری
شکر به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
روغن به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

حلیم گندم بدون گوشت

گندم را باید از شب قبل در آب بخیسانیم تا نرم شود. پس از اینکه گندم خوب خیس خورد ، آن را به همراه ۶ لیوان داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. گوشت را هم جداگانه در یک قابلمه کوچک قرار می دهیم.پیاز را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب به قابلمه گوشت اضافه می کنیم. مقداری زردچوبه هم به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد. سپس آنرا از قابلمه خارج می کنیم و ریش ریش می کنیم.

حلیم گندم با بوقلمون

Image result for ‫حلیم گندم‬‎

حلیم گندم برای کودک

در این مرحله گوشت ریش ریش شده را به همراه مقداری نمک به قابلمه گندم اضافه می کنیم. توجه داشته باشید زمان اضافه کردن گوشت ، گندم باید شبیه به پوره شده باشد. نکته مهم در مورد حلیم این است که باید به صورت متداوم آنرا هم بزنیم.چون به دلیل وجود گندم خیلی سریع ته می گیرد و باعث می شود روی طعم غذا تاثیر منفی بگذارد. در مرحله بعد ۱ قاشق غذاخوری روغن به حلیم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب موجود در غذا با حرارت بسیار ملایم تبخیر شود.

حلیم گندم با گوشت گوسفندی

توجه داشته باشید که حلیم زمانی که داغ است کمی شل است ولی بعد از مدت کمی خودش را می گیرد و سفت تر می شود. پس از اینکه حلیم آماده شد آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم و با شکر و دارچین سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:08
توسط لیلی | تعداد بازديد : 73 | لينك ثابت
برچسب ها : حلیم گندم,حلیم گندم با مرغ,حلیم گندم با شیر,حلیم گندم بدون گوشت,حلیم گندم با بوقلمون,حلیم گندم برای کودک,حلیم گندم با گوشت گوسفندی,حلیم گندم برای نوزاد,حلیم گندم اصفهانی,حلیم گندم و مرغ,

مرغ کنتاکی در فر

 


Image result for ‫مرغ کنتاکی‬‎

مرغ کنتاکی

 

مرغ کنتاکی یا kfc یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای جهان است که با گوشت مرغ تهیه می شود. کی اف سی( kfc ) مخفف کلمه Kentucky Fried Chicken است که معنی آن به فارسی مرغ سوخاری کنتاکی می شود. جالب است بدانید برند kfc نام یک رستوران زنجیره ای امریکایی است که در جهان بیش از سیزده هزار شعبه دارد و تنها غذایی که سرو می کند مرغ کنتاکی است. به همین دلیل این غذا را بیشتر در رستوران ها و فست فودها می توانید بیابید. با این آموزش می توانید این غذای خوشمزه را در منزل خود تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۳ نفر مرغ کنتاکی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه مرغ کنتاکی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم مرغ کنتاکی
مرغ ۶ تکه
آرد سفید ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیرخشک ½ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

مرغ کنتاکی Kfc

ابتدا پوست مرغ ها را جدا می کنیم ، سپس مرغ ها را آغشته به روغن زیتون می کنیم به صورتی که تمام قسمت های مرغ آغشته به روغن زیتون شود ( برای این کار می توان از قلمو استفاده کرد ). حالا مرغ ها را در یک کاسه بزرگ می ریزیم.۱ حبه سیر و ۱ عدد پیاز را با رنده درشت خرد می کنیم و روی مرغ ها می ریزیم. پس از آن آبلیمو و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و مواد را مانند مواد جوجه کباب خوب مخلوط می کنیم ، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها طعم دار شوند.

مرغ کنتاکی چیست

Image result for ‫مرغ کنتاکی‬‎

مرغ كنتاكی در فر

توجه داشته باشید که مرغ ها را قبل از سوخاری کردن ، باید نیم پز کنیم. برای این منظور مرغ ها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه می ریزیم ، سپس ۱ عدد پیاز ، ۱ حبه سیر ، نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ نیم پز شود.تقریبا ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا مرغ نیم پز شود. پس از اینکه مرغ ها آماده شد آنها را در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی مرغ ها برود. در یک ظرف مناسب آرد سفید و شیر خشک را به خوبی مخلوط می کنیم  و کنار می گذاریم.در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها را می شکنیم و با همزن خوب مخلوط می کنیم تا کف کنند. در این مرحله هر قطعه مرغ را به تخم مرغ آغشته می کنیم سپس درون آرد سوخاری می غلتانیم. باید طوری مرغ ها را در آرد بغلتانیم که تمام قسمت های مرغ آردی شود.بهتر است در یک تابه کوچک و گود مقداری روغن بریزید که مرغ ها در روغن شناور باشند. باید اجازه بدهیم تا روغن کاملا داغ شود سپس قطعات مرغ را به داخل روغن می اندازیم تا سرخ شوند. حرارت زیر تابه باید خیلی ملایم باشد تا مرغ کاملا سرخ شود.به همین ترتیب تمام قطعات مرغ را سرخ می کنیم و در یک توری قرار می دهیم تا روغن اضافه شان خارج شود. سپس مرغ کنتاکی را با سس کچاپ سرو می کنیم. در کنار مرغ کنتاکی می توانید مقداری سیب زمینی هم سرخ کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:06
توسط لیلی | تعداد بازديد : 37 | لينك ثابت
برچسب ها : مرغ کنتاکی,مرغ کنتاکی در فر,مرغ کنتاکی بابل,مرغ کنتاکی بزرگمهر مشهد,مرغ کنتاکی Kfc,مرغ کنتاکی چیست,مرغ کنتاکی دی,مرغ کنتاکی ساری,مرغ كنتاكي در فر,تهیه مرغ کنتاکی در فر,

ناگت مرغ خانم گلاور

 

Image result for ‫ناگت مرغ‬‎

ناگت مرغ آماده

 

ناگت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ای است که با مرغ تهیه می شود. این غذا را هم می توان به عنوان پیش غذا سرو کرد هم به عنوان غذای اصلی. این غذا به غذاهای سوخاری ( مانند مرغ کنتاکی ) شباهت دارد و طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر ناگت مرغ تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه ناگت مرغ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم ناگت مرغ
سینه مرغ کامل ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
آرد سوخاری به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

ناگت مرغ کاله

ابتدا گوشت سینه های مرغ را از استخوان جدا می کنیم و به صورتی که قطعات مرغ کمی از گوشت خورشتی بزرگتر باشد ( تقریبا اندازه جوجه کباب ) خرد می کنیم. در مرحله بعد باید گوشت مرغ را طعم دار کنیم. برای این منظور مرغ را در یک کاسه بزرگ می ریزیم.پیاز را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم و روی مرغ می ریزیم. پس از آن سیر را خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در پایان مقداری نمک و فلفل به مرغ می زنیم و درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و برای مدت زمان حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

ناگت مرغ با پفک

Image result for ‫ناگت مرغ‬‎

ناگت مرغ طرز تهیه

پس از گذشت این زمان مرغ را از یخچال خارج می کنیم. در این مرحله به صورت اختیاری می توانیم کمی پنیر پیتزای رنده شده به قطعات مرغ اضافه کنیم. برای این منظور قطعات مرغ را از کاسه حاوی سیر و پیاز خارج می کنیم و در ظرفی دیگر به خوبی با پنیر پیتزای رنده شده مخلوط می کنیم.در مرحله بعد در یک کاسه آرد سوخاری می ریزیم و قطعات مرغ را به صورتی که تماما آغشته به آرد شوند در آرد سوخاری می غلتانیم. در مرحله بعد باید ناگت ها را سرخ کنیم. برای این منظور در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم.اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود سپس ناگت های مرغ را داخل روغن می ریزیم تا سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت ناگت سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا دو طرفش طلایی رنگ شود. به همین ترتیب تمام ناگت ها را سرخ می کنیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:52
توسط لیلی | تعداد بازديد : 77 | لينك ثابت
برچسب ها : ناگت مرغ,ناگت مرغ خانم گلاور,ناگت مرغ آماده,ناگت مرغ کاله,ناگت مرغ با پفک,ناگت مرغ طرز تهیه,ناگت مرغ با پنیر پیتزا,ناگت مرغ شف طیبه,ناگت مرغ خانم صرافها,ناگت مرغ و قارچ,

چیکن استروگانف

 

Image result for ‫چیکن استروگانف‬‎

چیکن استروگانف ساده

 

چیکن استروگانف یک غذای روسی خوشمزه است که با گوشت مرغ تهیه می شود. این غذای خوشمزه و ویژه را می توانید در مهمانی ها  مهم خود تهیه نمایید. در این آموزش کامل ترین روش تهیه چیکن استروگانف را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر چیکن استراگانوف تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه چیکن استراگانوف در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم چیکن استروگانف
سینه مرغ ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

چیکن استروگانف مخصوص

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. سینه مرغ را خرد می کنیم ( تقریبا به اندازه گوشت خورشتی ) و پس از اینکه پیاز سبک و نرم شد قطعات مرغ را به آن اضافه می کنیم.در این مرحله نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه می کنیم. پس ز اینکه مرغ ها کمی سرخ شدند قارچ ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در همین حین شیر را روی خرارت قرار می دهیم تا گرم شود.

چیکن استروگانف رزا منتظمی

Image result for ‫چیکن استروگانف‬‎

چیکن استروگانف شف طیبه

سپس آرد را در مقدار کمی آب سرد حل می کنیم و به شیر اضافه می کنیم. در حین اضافه کردن آرد ، شیر را باید خوب هم بزنیم تا آرد گلوله نشود. پس از اینکه شیر و آرد مخلوط شدن آنها را به تابه مرغ ها اضافه می کنیم.در این مرحله سس سفید را هم به غذا اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. بعد از اضافه کردن سس تابه را از روی حرارت بر می داریم. بهتر است در کنار چیکن استروگانف مقداری سیب زمینی هم سرخ کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:49
توسط لیلی | تعداد بازديد : 1932 | لينك ثابت
برچسب ها : چیکن استروگانف,چیکن استروگانف ساده,چیکن استروگانف مخصوص,چیکن استروگانف رزا منتظمی,چیکن استروگانف شف طیبه,چیکن استروگانف با خامه ترش,چيكن استروگانف با قارچ,چیکن استروگانف با خامه,چیکن استروگانف طرز تهیه,چیکن استروگانف با پاستا,
آخرين مطالب ارسالي
» غذا با مرغ و برنج و سیب زمینی (سه شنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۱۵)
» طرز تهیه پولکی رسی (دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۳:۲۷)
» طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۵:۰۴)
» طرز تهیه یتیمچه با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۵۱)
» لازانیا با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۴۲)
» طرز تهیه لازانیا ساده (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰)
» طرز تهیه هات داگ پنیری در مایکروفر (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۲۳)
» غذای سریع با گوشت (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۱۳)
» طرز تهیه پولکی اصفهان (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۵۹)
» طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۵۰)
» چگونگی شستن کلم بروکلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۴۱)
» طرز تهیه نان شیرمال با ماست (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۳۳)
» طرز تهیه مافین کرم دار (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۲۴)
» کوکو با چیپس (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۹)
» طرز تهیه گوش فیلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۱)
» طرز تهیه شنیسل مرغ با تصویر (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۰۲)
» طرز تهیه میگو پلو با کشمش (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۵۴)
» طرز تهیه قلیه ماهی جنوب (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۴۵)
» طرز تهیه عدسی با سیب زمینی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۳۷)
» طرز تهیه کاچی به روش سنتی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۲۶)

صفحه قبل 1 صفحه بعد
نويسندگان
» لیلی (248)
خبرنامه
جستجو
آخرين نظرات
» bwv0htzg0e4 - ۱۳۹۸/۰۶/۱۶
慣れる随筆この頃価白光HD・DVD神経症味同一視沈滞犯す天国 [ ... ] m http://www.mail.sayshoppfashion.com/rb/rpqbj/

» ewyuacavobvx - ۱۳۹۸/۰۲/۱۲
Игра престолов 8 сезон Игра престолов 8 сезон Иг [ ... ] толов 8 сезон http://bitly.com/2Dp3Ddv

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://signconsign.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com ed drugs [ ... ] canada pharmaceuticals online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://astoriaentertainment.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com er [ ... ] pharmacy online canadian prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://tornillo.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best erectile [ ... ] online pharmacies in usa prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
viagra online viagra daily safe viagravonline.com viagra pills definition http://viagra [ ... ] y generic viagra online buy viagra online safely

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://gochinafree.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com buy erectil [ ... ] pharmaceuticals online online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://studio20designs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best er [ ... ] rmacy canadian pharcharmy online prescriptions

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://flcu.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com erectile pills cana [ ... ] anada online pharmacy pharmacies shipping to usa

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
sildenafil 100mg low cost viagra 150 mg viagravipsale.com viagra levitra and cialis htt [ ... ] ithout a prescription where to buy viagra online

آمار و ارقام سايت
» تاريخ : پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 33
» بازديد ديرور : 34
» بازديد ماه گذشته : 1972
» بازديد سال گذشته : 128420
» كل بازديد : 155240

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 248
» مجموع نظرات : 2474
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 3.91.106.44
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 1
» ورودي هاي گوگل ديروز : 3

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۲/۰۶