اشتباه یا صحیح

اشتباه یا صحیح
به شخصیت خود بیشتر از آبرویتان اهمیت دهید
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
مطالب پربازديد
بیلاگ
قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز بیلاگ

ناگت میگو سوخاری

 

Image result for ‫ناگت میگو‬‎

ناگت میگو

 

ناگت میگو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار دریایی است که همانطور که از نامش مشخص است ماده اصلی آن میگو می باشد. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید. طعم دهی به این غذا خیلی مهم است زیرا اگر از ادویه و طعم دهنده های مناسب استفاده نشود ممکن است غذای شما طعم جذابی ندهد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر ناگت میگو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه ناگت میگو در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم ناگت میگو
میگو پاک کرده ۳۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
آرد سوخاری ۱٫۵ لیوان
پودر گشنیز و زیره به میزان لازم
زنجبیل تازه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

ناگت میگو آماده

ابتدا میگو ، زنجبیل و سیر را باید میکس کنیم ، برای این منظور می توانیم از چرخ گوشت یا غذاساز استفاده کنیم. اگر این وسایل در دسترس نبود می توانیم سیر ، زنجبیل و میگو را کاملا ساطوری کنیم. پس از اینکار پودر گشنیز و زیره را اضافه می کنیم.در مرحله بعد به مواد مقداری نمک و فلفل می زنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. در مرحله بعد تخم مرغ و نصف لیوان آرد سوخاری را به مخلوط میگو اضافه می کنیم و مواد ناگت را خوب ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند.

ناگت میگو طرز تهیه

Related image

ناگت میگو خانگی

در پایان مایه ناگت ما باید مقداری حالت چسبندگی داشته باشد. بهتر است قبل از سرخ کردن مایه ناگت ، آنرا به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهیم تا استراحت کند. پس از اینکه مایه آماده شد باید آنرا سرخ کنیم.برای این منظور مقداری از مایه ناگت ( تقریبا به اندازه فلافل ) بر می داریم و کمی پنیر پیتزا وسطش قرار می دهیم و ناگت را جمع می کنیم تا پنیر دقیقا در مرکز مایه قرار بگیرد. اگر پنیر هنگام سرخ کردن ناگت خارج شود ظاهر غذا خراب می شود.حالا ۱ لیوان آرد سوخاری را در یک کاسه می ریزیم و ناگت هایی که آماده کرده ایم در آرد سوخاری می غلتانیم سپس در روغن داغ شده سرخ می کنیم. به همین ترتیب تمام ناگت ها را سرخ می کنیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ساعت 6:14
توسط لیلی | تعداد بازديد : 39 | لينك ثابت
برچسب ها : ناگت میگو,ناگت میگو سوخاری,ناگت میگو آماده,ناگت میگو طرز تهیه,ناگت میگو خانگی,ناگت میگو مارین,ناگت میگو قیمت,ناگت میگو کاله,ناگت میگو در بارداری,ناگت میگو پمینا,

ناگت گوشت چرخ كرده

 


Image result for ‫ناگت گوشت‬‎

ناگت گوشت قرمز

 

ناگت گوشت یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که تقریبا شبیه به کتلت گوشت یا شامی کباب است اما با طعمی متفاوت می تواند در میان برنامه غذایی شما قرار بگیرد. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهایی که با گوشت چرخ کرده تهیه می شوند قرار می گیرد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر ناگت گوشت تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه ناگت گوشت در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم ناگت گوشت
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
آرد سوخاری به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

ناگت گوشت کاله

ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و آبش را می گیریم. حالا گوشت چرخ کرده را به پیاز آب گرفته اضافه می کنیم و مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و پودر سیر به گوشت اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا مخلوط شوند.بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم پنیر پیتزا را به گوشت اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا مخلوط شوند. برای اینکه مایه ناگت منسجم تر شود بهتر است در صورت امکان مخلوط گوشت و پنیر پیتزا را دو بار چرخ کنیم.

ناگت گوشتیران

Image result for ‫ناگت گوشت‬‎

ناگت گوشت و سیب زمینی

اگر چرخ گوشت در دسترس نبود با غذاساز هم می توانیم مواد را مخلوط کنیم البته باید به طوری مواد را در غذاساز مخلوط کنیم که بافت مواد از بین نرود و له نشوند. حالا مایه ناگت ما آماده است و در مرحله بعد باید گوشت را در آرد سوخاری بغلتانیم.آرد سوخاری را در یک ظرف مناسب می ریزیم و مقداری از گوشت ( تقریبا به اندازه فلافل ) بر می داریم و در آرد سوخاری می غلتانیم. به همین صورت تمام مایه را در آرد سوخاری می غلتانیم. برای اینکه ناگت گوشت مانند ناگت مرغ سریع مغز پخت نمی شود بهتر است وسط هر ناگت با انگشت یک سوراخ ایجاد کنیم.

حالا مقداری روغن در یک تابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم ، صبر می کنیم تا روغن داغ شود سپس ناگت ها را در تابه می اندازیم تا سرخ شوند. بهتر است حرارت زیر تابه خیلی ملایم نباشد چون باعث می شود ناگت ها روغن را جذب کنند.پس از اینکه یک سمت ناگت سرخ شد ، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام ناگت ها را سرخ می کنیم. برای گرفتن روغن اضافی ناگت ها می توانیم آنها را روی یک دستمال کاغذی قرار دهیم. پس از اینکه غذا حاضر شد آنرا به همراه نان و سس مورد نظرتان سرو کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ساعت 6:11
توسط لیلی | تعداد بازديد : 60 | لينك ثابت
برچسب ها : ناگت گوشت,ناگت گوشت قرمز,ناگت گوشت چرخ كرده,ناگت گوشت کاله,ناگت گوشتیران,ناگت گوشت و سیب زمینی,ناگت گوشت بوقلمون,ناگت گوشت اماده,ناگت گوشت پمینا,ناگت گوشت خوشمزه,
Image result for ‫ناگت سیب زمینی‬‎

ناگت سیب زمینی با گوشت

ناگت سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت با سیب زمینی است. مواد اصلی این غذای خوشمزه سیب زمینی و گوشت چرخ کرده هستند. ناگت سیب زمینی از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سیب زمینی دارد اما طعم آن به دلیل استفاده از گوشت چرخ کرده بهتر از کوکو است. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر ناگت سیب زمینی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه ناگت سیب زمینی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم ناگت سیب زمینی
سیب زمینی ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

ناگت سیب زمینی با مرغ

ابتدا سیب زمینی ها را با مقداری آب در یک قابلمه قرار می دهیم تا آبپز شوند. پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند پوستشان را می گیریم و با گوشتکوب له می کنیم. در مرحله بعد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.و به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم ، مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه به پیاز می زنیم و بعد از اینکه پیاز نرم شد گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوشت سرخ شود.

ناگت سیب زمینی بدون گوشت

Image result for ‫ناگت سیب زمینی‬‎

ناگت سیب زمینی با پنیر پیتزا

پس از اینکه گوشت آماده شد آنرا با سیب زمینی مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا مخلوط ناگت یکدست شود. در مرحله بعد ناگت ها را با قالب و اندازه دلخواه قالب می زنیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فریز قرار می دهیم.پس از خارج کردن ناگت ها از فریزر هر ناگت را ابتدا در آرد سفید می غلتانیم ، سپس تخم مرغ می زنیم و در پایان در آرد سوخاری می غلتانیم. در پایان ناگت ها را در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم و با سس مورد نظرمان سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:57
توسط لیلی | تعداد بازديد : 84 | لينك ثابت
برچسب ها : ناگت سیب زمینی,ناگت سیب زمینی و مرغ,ناگت سیب زمینی با گوشت,ناگت سیب زمینی با مرغ,ناگت سیب زمینی بدون گوشت,ناگت سیب زمینی با پنیر پیتزا,ناگت سیب زمینی سوران,ناگت سيب زميني,طرز تهیه ناگت سیب زمینی,روش تهیه ناگت سیب زمینی,

کوکو برنج شکم پر

 

Image result for ‫کوکو برنج‬‎

کوکو برنجی

 

کوکو برنج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است ماده اصلی آن برنج است. در زمان هایی که مقداری از برنج شما از وعده های دیگر می ماند می توانید برای اینکه برنج شما از بین نرود با آن کوکوی برنج تهیه نمایید. این کوکو خیلی طعم خوبی دارد ، توصیه می کنیم حتما برای یک بار هم که شده آنرا امتحان کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ تا ۶ نفر کوکو برنج تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه کوکو برنج در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کوکو برنج
برنج پخته ۲ لیوان
پیازچه ۶ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

كوكو برنج لیبی

برای تهیه این کوکو نیاز به ۲ پیمانه برنج پخته داریم که می توانید از برنجی که قبلا مانده استفاده کنید. برای شروع برنج را باید له کنیم. برای این منظور می توانیم از چرخ گوشت ، غذاساز یا گوشکوب برقی استفاده کنیم.پس از این کار پیازچه را ساطوری خرد می کنیم و به همراه پودر سوخاری ، تخم مرغ ، زعفران دم کرده ، نمک ، فلفل ، پودر سیر و زردچوبه به برنج اضافه می کنیم. سیب زمینی را نیم پز می کنیم و آنرا هم به مواد کوکو اضافه می کنیم.

کوکو برنج پخته

Related image

کوکو برنج و سیب زمینی

در صورت تمایل می توانید از مواد دیگری مثل زرشک یا انواع سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز هم در مایه کوکو استفاده کنید. مواد کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در پایان کار مایه کوکو باید کمی سفت باشد.حالا مایه کوکو آماده است و باید آنرا سرخ کنیم. برای این منظور تابه ای روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. صبر می کنیم تا روغن داغ شود سپس به اندازه فلافل از مایه بر می داریم و به صورت دایره شکلش می دهیم و در روغن می اندازیم تا سرخ شود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:55
توسط لیلی | تعداد بازديد : 59 | لينك ثابت
برچسب ها : کوکو برنج,کوکو برنج شکم پر,کوکو برنجی,كوكو برنج ليبي,کوکو برنج پخته,کوکو برنج و سیب زمینی,کوکو برنج و ذرت,کوکوی برنج خوشمزه,کوکوی برنجی,طرز تهیه کوکو برنجی,تهیه کوکو برنجی,

کباب بختیاری چیست

Image result for ‫کباب بختیاری‬‎

کباب بختیاری عکس

 

کباب بختیاری یکی از کباب های معروف و پر طرفدار ایرانی است. تقریبا می شود گفت این کباب هم حاوی کباب چنجه است هم جوجه کباب . برای تهیه کباب بختیاری از راسته گوسفند یا فیله گوساله به همراه گوشت مرغ استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ تا ۶ نفر کباب بختیاری تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه کباب بختیاری در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کباب بختیاری
فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
ماست ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

کباب بختیاری تابه ای

ابتدا فیله مرغ را به اندازه کبابی برش می زنیم و داخل یک کاسه می ریزیم. برای گوشت قرمز می توانیم از فیله گوساله یا راسته گوسفند استفاده کنیم. گوشت قرمز را هم به همین صورت برش می زنیم و به گوشت مرغ اضافه می کنیم.پیاز را می توانیم به صورت خلالی خرد کنیم یا اینکه آب پیاز را بگیریم و به کاسه اضافه کنیم. ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به کاسه اضافه می کنیم و پس از آن ماست ، روغن مایع ، نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم.

کباب بختیاری طرز تهیه

Image result for ‫کباب بختیاری‬‎

کباب بختیاری جواد جوادی

مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا مواد طعم دهنده به تمام نقاط گوشت برسند. پس از مخلوط کردن مواد درب کاسه را با یک سلفون می پوشانیم و برای مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت استراحت کند و طعم دار شود.پس از گذشت این زمان و طعم دار شدن گوشت کاسه را از یخچال خارج می کنیم. گوشت ها را یکی در میان گوشت مرغ و گوشت قرمز سیخ می کنیم. پس از اینکه تمام گوشت را سیخ کردیم ذغال یا کباب پز را برای کباب کردن گوشت ها آماده می کنیم.

کباب بختیاری و سلطانی

سیخ ها را روی منقل می چینیم تا کباب شوند. در این بین کره را آب می کنیم و با بُرِس روی کباب ها می زنیم تا خشک نشود. در کنار کباب بختیاری چند سیخ گوجه فرنگی و فلفل هم می توانیم کباب کنیم. در پایان کباب را با برنج یا نان سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:37
توسط لیلی | تعداد بازديد : 239 | لينك ثابت
برچسب ها : کباب بختیاری,کباب بختیاری چیست,کباب بختیاری عکس,کباب بختیاری تابه ای,کباب بختیاری طرز تهیه,کباب بختیاری جواد جوادی,کباب بختیاری و سلطانی,کباب بختیاری خانگی,کباب بختیاری ویکی پدیا,کباب بختیاری چیه,

بادمجان شکم پر با رب انار

Image result for ‫بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده‬‎

 

بادمجان شکم پر در فر

 

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ترکیه ای است که با بادمجان و گوشت چرخ کرده تهیه می شود. اگر به غذاهایی مثل رولت بادمجان و میرزا قاسمی که با بادمجان تهیه می شود علاقمند هستید توصیه می کنیم حتما بادمجان شکم پر را هم امتحان کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر بادمجان شکم پر تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه بادمجان شکم پر در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم بادمجان شکم پر
بادمجان ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
سبزی خشک ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

بادمجان شکم پر گیلانی

برای شروع پوست بادمجان ها را می گیریم و با کارد یک برش طولی نسبتا عمیق در وسط بادمجان ها ایجاد می کنیم. توجه داشته باشید که این برش به این دلیل ایجاد می شود که مواد را پس از سرخ کردن بادمجان در آن بگذاریم.در این مرحله مقداری نمک روی بادمجان ها می پاشیم و آنها را برای ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا علاوه بر از بین رفتن تلخی بادمجان ها آب اضافی موجود در بادمجان ها هم خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری جذب کنند.

بادمجان شکم پر با مرغ

Image result for ‫بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده‬‎

بادمجان شکم پر شمالی

حالا به سراغ تهیه مایه داخل بادمجان ها می رویم. برای این منظور پیاز ها را نگینی خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند. پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی سرخ شود و طعم خامی نداشته باشد. پس از اینکار نیمی از مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی را برای تهیه سس مخصوص بادمجان شکم پر بر می داریم.

بادمجان شکم پر ترشی

گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و با رب گوجه فرنگی و پیاز مخلوط شود. در این مرحله نیمی از سبزی خشک را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم.برای سبزی خشک می توانید از سبزیجات معطری مثل جعفری ، گشنیز ، ترخون و … استفاده نمایید. پس از آماده شدن مایه آنرا کنار می گذاریم. برای تهیه سس ابتدا گوجه فرنگی ها را با رنده ریز رنده می کنیم تا شبیه به پوره گوجه فرنگی شوند.پوره گوجه فرنگی را به همراه نصف لیوان آب داغ داخل یک قابلمه می ریزیم و نصف مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی را که در مرحله قبل کنار گذاشته بودیم به قابلمه اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا  کاملا یکدست شوند.

بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا

پس از اینکه آب موجود در قابلمه به جوش آمد مقداری نمک ، فلفل سیاه و باقیمانده سبزی خشک را به سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که قابلمه ۲ دقیقه دیگر روی حرارت باشد سپس آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.در این مرحله پس از آبکشی بادمجان ها ، آنها را با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم. پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم داخلشان را با مایه گوشت چرخ کرده پر می کنیم و در قابلمه سس می چینیم.قابلمه سس را روی حرات می گذاریم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آب سس تبخیر شود و مواد به خورد بادمجان ها برود و طعم دارشان کند. پس از اینکه آب سس کاملا تبخیر شد غذا آماده است که می توانیم با نان یا برنج سرو کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:34
توسط لیلی | تعداد بازديد : 70 | لينك ثابت
برچسب ها : بادمجان شکم پر,بادمجان شکم پر با رب انار,بادمجان شکم پر در فر,بادمجان شکم پر گیلانی,بادمجان شکم پر با مرغ,بادمجان شکم پر شمالی,بادمجان شکم پر ترشی,بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا,بادمجان شکم پر تبریزی,بادمجان شکم پر ایتالیایی,

دلمه برگ مو با رب گوجه

 


Related image

دلمه برگ مو

 

دلمه برگ مو یکی از معروف ترین انواع دلمه است. تقریبا در اواسط فصل بهار می توانید بهترین نوع برگ مو را برای درست کردن دلمه برگ مو در بازار پیدا کنید. دلمه برگ مو هم به عنوان پیش غذا سرو می شود هم به عنوان غذای اصلی. در این آموزش کامل ترین روش پخت دلمه برگ مو را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر دلمه برگ مو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه دلمه برگ مو در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم دلمه برگ مو
سبزی دلمه ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
برنج ۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
لپه ۱۰۰ گرم
ماست ۱ لیوان
برگ مو به میزان کافی
روغن به میزان کافی
فلفل سیاه به میزان کافی
نمک به میزان کافی

دلمه برگ مو تبریز

بهتر است لپه را از شب قبل در آب بخیسانیم تا نفخش برطرف شود و در زمان پختن سریعتر بپزد. لپه را با مقداری آب می پزیم و کنار می گذاریم. برنج را نیم ساعت در آب می خیسانیم و پس از گذشت این زمان با چند لیوان آب و کمی نمک می گذاریم برنج نیم پز شود.باید برنج طوری پخته شود که اطراف دانه های برنج نرم و مغز سفت باشد. پس از پختن برنج آن را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. حالا در یک تابه بزرگ پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.

دلمه برگ مو رزا منتظمی

Related image

دلمه برگ مو با رب انار

پس از نرم شدن پیاز ، گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوشت رنگش تغییر کند و تقریبا پخته شود. پس از اینکار تابه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا مخلوط گوشت سرد شود.سبزی دلمه را یا باید به صورت ساطوری ریز خرد کنیم یا اینکه چرخ کنیم. وقتی مخلوط گوشت سرد شد سبزی ساطوری شده را به همراه ماست ، لپه و برنج به آن اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.حالا برگ موها را می شوییم. اگر برگ موها تازه باشد باید ۱ یا ۲ دقیقه در آب جوش قرار داده شوند تا زمان پیچاندن دلمه نشکنند. برگ مو باید به پشت روی سطح کار قرار گیرد و با قاشق مقداری از مایه دلمه را روی برگ مو می ریزیم.دلمه ها را می توانیم به دو صورت بپیچانیم . روش اول به صورت بقچه ای است که از یک سمت شروع می کنیم و تمام قسمت های خارجی دلمه را به سمت وسط جمع می کنیم و دلمه ها را به ترتیب در یک ظرف می گذاریم تا باز نشوند.

دلمه برگ مو ترکی

روش دوم پیچاندن لوله ای است که بعد از قرار دادن مایه دلمه برگ را مانند لوله جمع می کنیم و سر و ته برگ را به داخل دلمه برمی گردانیم. به همین صورت تمام دلمه ها را می پیچانیم. حالا کف قابلمه ای را با روغن چرب می کنیم.و تمام دلمه ها را با دقت در قابلمه می چینیم. اگر احتمال باز شدن دلمه را می دهید یک کاسه کوچک روی دلمه ها قرار دهید تا از باز شدن آنها جلوگیری کند. پس از اینکه تمام دلمه ها را در قابلمه چیدیم ۲ لیون آب به قابلمه اضافه می کنیم.

دلمه برگ مو با سرکه شیره

حدود ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری هم روغن به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و تقریبا تبخیر شود سپس حرارت را کم می کنیم تا دلمه ها به آرامی پخته شوند. پس از آماده شدن غذا در ظرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم.همانظور که می دانید معروف ترین دلمه برگ مو متعلق به شهرهایی مثل اردبیل و تبریز است که در این مناطق اکثرا دلمه را با سبزیجات معطر و کوهی تهیه می کنند. سبزی دلمه مرسوم در اکثر شهرهای کشورمان شامل نعناع ، ترخون ، مرزه ، شوی ، پیازچه و جعفری می شود که به سلیقه خود می توانید از سبزیجات کوهی و دارویی هم در سبزی دلمه خود استفاده نمایید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:21
توسط لیلی | تعداد بازديد : 67 | لينك ثابت
برچسب ها : دلمه برگ مو,دلمه برگ مو تبریز,دلمه برگ مو با رب گوجه,دلمه برگ مو رزا منتظمی,دلمه برگ مو با رب انار,دلمه برگ مو ترکی,دلمه برگ مو با سرکه شیره,دلمه برگ مو با ماست,دلمه برگ مو خانم گلاور,دلمه برگ مو برای 10 نفر,

چلو گوشت نذری

Image result for ‫چلو گوشت‬‎

چلو گوشت پسران کریم

 

چلو گوشت یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. این غذا یکی از غذاهای اصیل و قدمت دار کشورمان است که با گوشت گردن ، ماهیچه و … تهیه می شود و بیشتر در مراسم های مهم و رسمی سرو می شود. در این آموزش بهترین روش پخت چلوگوشت را برای شما آماده کرده ایم. چلو گوشت با روش های مختلفی طبخ می شود که بهترین انواع آن عبارتند از چلوگوشت پسران کریم و چلوگوشت مجلسی . با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر چلو گوشت تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه چلو گوشت در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم چلوگوشت
گوشت گردن گوسفندی ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ عدد
برگ بو ۴ عدد
زعفران ۶ قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

چلو گوشت بدون رب

ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم شود. سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا زردچوبه کاملا به خورد پیاز برود.در این مرحله ۴ قاشق غذاخوری زعفران را روی گوشت گردن می ریزیم و با قلمو خوب زعفران را به تمام نقاط گوشت می رسانیم. بعد از زعفران کمی فلفل سیاه هم روی گوشت می پاشیم و گوشت را به قابلمه اضافه می کنیم.

چلو گوشت با بوقلمون

Image result for ‫چلو گوشت‬‎

چلو گوشت زعفرانی

گوشت را خوب تفت می دهیم تا به همراه پیاز کاملا سرخ شود. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود. پس از اینکار ۸ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت به آرامی بپزد. حالا سیر را به همراه چوب دارچین و برگ بو به قابلمه اضافه می کنیم. حدودا ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز است تا غذا به خوبی جا بیفند.

چلو گوشت خوشمزه

تقریبا در میانه پخت غذا مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که نمک را مستقیما روی گوشت نریزید و درون آب موجود درون قابلمه بریزید تا باعث سفت شدن و دیر پز شدن گوشت نشود. ۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت ۲ قاشق غذاخوری زعفران به قابلمه اضافه می کنیم.زمانی که فقط به اندازه ۱ لیوان آب درون قابلمه باقی ماند و گوشت کاملا پخته شد سیر ، برگ بو و چوب دارچین را از قابلمه خارجی می کنیم و آب موجود در قابلمه را صاف می کنیم و در کنار گوشت به همراه چلو زعفرانی سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:18
توسط لیلی | تعداد بازديد : 107 | لينك ثابت
برچسب ها : چلو گوشت,چلو گوشت پسران کریم,چلو گوشت نذری,چلو گوشت بدون رب,چلو گوشت با بوقلمون,چلو گوشت زعفرانی,چلو گوشت خوشمزه,چلو گوشت با گوشت ماهیچه گوساله,چلو گوشت گوساله,چلو گوشت با گوشت گوساله,

قلیه میگو بندری

 


Image result for ‫قلیه میگو با رب انار‬‎

قلیه میگو

 

قلیه میگو یکی از غذاهای پر طرفدار شهرهای جنوب کشورمان است. معروف ترین قلیه میگو متعلق به شهرهای بوشهر ، بندرعباس و آبادان است. این غذا یک غذای دریایی پر طرفدار است که همانطور که از نامش مشخص است شبیه به قلیه ماهی می باشد. اگر طرفدار غذاهایی دریایی هستید حتما قلیه میگو را امتحان کنید. در این آموزش کامل ترین روش پخت قلیه میگو جنوبی را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر قلیه میگو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه قلیه میگو در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم قلیه ماهی
میگو ۶۰۰ گرم
سیر ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
شنبلیله ۵۰ گرم
گشنیز ۴۰۰ گرم
تمبرهندی ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

قلیه میگو بوشهری

ابتدا ۱ عدد پیاز را به همراه سیرها به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه تفت می دهیم. مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا با سیر و پیاز مخلوط شود. حالا شنبیلیله و گشنیز را می شوییم.سپس سبزیجات ( شنبیلیله و گشنیز ) را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا سبزیجات رنگشان تیره شود. ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ۱ لیوان تمرهندی صاف شده به قابلمه اضافه می کنیم و با مواد دیگر مخلوط می کنیم.

قلیه میگو شف طیبه

تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب سبزیجات تبخیر شود و به روغن بیافتند. سپس ۳ یا ۴ لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم. بهتر است نمک را بعد از اضافه کردن تمرهندی به قلیه میگو اضافه کنیم چون اکثر تمرهندی ها حاوی نمک هستند.در یک تابه جداگانه پیاز باقیمانده را پس از خرد کردن با مقداری روغن تفت می دهیم سپس مقداری زردچوبه به آن می افزاییم. در مرحله بعد میگو ها را پس از تمیز کردن به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا میگو ها سرخ شوند.

قلیه میگو با رب انار

پس از اینکار میگو ها را به قابلمه خورش اضافه می کنیم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا قلیه میگو جا بیفتد و روغن بیندازد. طعم غذا را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه خورش قلیه میگو آماده شد به همراه برنج سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:05
توسط لیلی | تعداد بازديد : 59 | لينك ثابت
برچسب ها : قلیه میگو,قلیه میگو بوشهری,قلیه میگو بندری,قلیه میگو شف طیبه,قلیه میگو با رب انار,قلیه میگو بندرعباس,قلیه میگو مجلسی,قلیه میگو جنوبی,قلیه میگو پاکستانی,قلیه میگو آبادانی,

حلیم بادمجان با لوبیا سفید


Image result for ‫حلیم بادمجان‬‎

حلیم بادمجان

 

حلیم بادمجان یکی از غذاهای معروف ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و گوشت هستند. حلیم بادمجان طبخ شده در شهرهای کرمان ، شیراز و اصفهان معروف ترین نوع حلیم بادمجان در کشورمان است. جالب است بدانید در برخی شهرها به جای استفاده از گوشت قرمز در این غذا از گوشت سفید مانند گوشت مرغ استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۶ نفر حلیم بادمجان تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه حلیم بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم حلیم بادمجان
بادمجان ۳۰۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
لپه ۵۰ گرم
گوشت سردست ۳۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
کشک ۳۰۰ گرم
مغز گردو ۵ عدد
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

حلیم بادمجان شیرازی

ابتدا ۱ پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم تا پیاز نرم شود ، سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا زردچوبه و پیاز به خوبی مخلوط شوند.حالا گوشت را به قطعات کوچک تر تقسیم می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. تفت دادن گوشت را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی پخته شود. پس از اینکه گوشت کمی پخته شد چند لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا گوشت بپزد.

حلیم بادمجان رزا منتظمی

Image result for ‫حلیم بادمجان‬‎

حلیم بادمجان با عدس

بهتر است لپه را از شب قبل بخیسانیم یا حداقل چند ساعت بخیسانیم تا راحت تر بپزد. لپه را با چند لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد. برنج را هم می خیسانیم و پس از اینکه لپه کمی نرم شد برنج را به آن اضافه می کنیم تا با هم بپزند و لعاب بیندازند.بادمجان ها را پوست می گیریم و یا به صورت سرخ شده یا به صورت آبپز می پزیم. بهتر است پس از پوست گرفتن بادمجان ها مقداری نمک روی آنها بریزیم و بگذاریم تا علاوه بر گرفتن تلخی بادمجان ها ، رطوبت آنها هم خارج شود تا اگر خواستیم با روغن سرخ کنیم روغن کمتری جذب کنند.

حلیم بادمجان با برنج

پس از اینکه بادمجان ها را پختیم یا سرخ کردیم آنها را با کوشکوب له می کنیم و کنار می گذاریم. در این مرحله کشک را در مقداری آب حل می کنیم و به قابلمه برنج و لپه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.حالا گوشت را پس از پختن ریش ریش می کنیم و به همراه بادمجان های له شده به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکار مغز گردو را هم خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. مواد را روی حرارت به خوبی مخلوط می کنیم تا حلیم بادمجان جا بیفتد.

حلیم بادمجان بدون گوشت

حالا نعناع خشک را به همراه مقداری روغن در یک کاسه کوچک تفت می دهیم تا به عنوان نعناع داغ روی حلیم بادمجان بریزیم. ۲ عدد پیاز را به صورت خلالی ریز خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم سپس برای تزیین حلیم بادمجان کنار می گذاریم.پس از اینکه حلیم بادمجان جا افتاد و آماده شد آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم. تزیین حلیم بادمجان تقریبا شبیه به آش رشته می باشد. با استفاده از نعناع داغ ، پیاز داغ و مغز گردو غذا را تزیین می کنیم و به همراه نان سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:02
توسط لیلی | تعداد بازديد : 38 | لينك ثابت
برچسب ها : حلیم بادمجان,حلیم بادمجان با لوبیا سفید,حلیم بادمجان شیرازی,حلیم بادمجان رزا منتظمی,حلیم بادمجان با عدس,حلیم بادمجان با برنج,حلیم بادمجان بدون گوشت,حلیم بادمجان کرمانشاهی,حلیم بادمجان مجلسی,حلیم بادمجان با گوشت چرخ کرده,
آخرين مطالب ارسالي
» غذا با مرغ و برنج و سیب زمینی (سه شنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۱۵)
» طرز تهیه پولکی رسی (دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۳:۲۷)
» طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۵:۰۴)
» طرز تهیه یتیمچه با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۵۱)
» لازانیا با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۴۲)
» طرز تهیه لازانیا ساده (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰)
» طرز تهیه هات داگ پنیری در مایکروفر (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۲۳)
» غذای سریع با گوشت (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۱۳)
» طرز تهیه پولکی اصفهان (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۵۹)
» طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۵۰)
» چگونگی شستن کلم بروکلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۴۱)
» طرز تهیه نان شیرمال با ماست (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۳۳)
» طرز تهیه مافین کرم دار (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۲۴)
» کوکو با چیپس (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۹)
» طرز تهیه گوش فیلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۱)
» طرز تهیه شنیسل مرغ با تصویر (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۰۲)
» طرز تهیه میگو پلو با کشمش (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۵۴)
» طرز تهیه قلیه ماهی جنوب (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۴۵)
» طرز تهیه عدسی با سیب زمینی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۳۷)
» طرز تهیه کاچی به روش سنتی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۲۶)

صفحه قبل 1 صفحه بعد
نويسندگان
» لیلی (248)
خبرنامه
جستجو
آخرين نظرات
» bwv0htzg0e4 - ۱۳۹۸/۰۶/۱۶
慣れる随筆この頃価白光HD・DVD神経症味同一視沈滞犯す天国 [ ... ] m http://www.mail.sayshoppfashion.com/rb/rpqbj/

» ewyuacavobvx - ۱۳۹۸/۰۲/۱۲
Игра престолов 8 сезон Игра престолов 8 сезон Иг [ ... ] толов 8 сезон http://bitly.com/2Dp3Ddv

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://signconsign.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com ed drugs [ ... ] canada pharmaceuticals online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://astoriaentertainment.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com er [ ... ] pharmacy online canadian prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://tornillo.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best erectile [ ... ] online pharmacies in usa prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
viagra online viagra daily safe viagravonline.com viagra pills definition http://viagra [ ... ] y generic viagra online buy viagra online safely

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://gochinafree.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com buy erectil [ ... ] pharmaceuticals online online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://studio20designs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best er [ ... ] rmacy canadian pharcharmy online prescriptions

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://flcu.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com erectile pills cana [ ... ] anada online pharmacy pharmacies shipping to usa

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
sildenafil 100mg low cost viagra 150 mg viagravipsale.com viagra levitra and cialis htt [ ... ] ithout a prescription where to buy viagra online

آمار و ارقام سايت
» تاريخ : سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 32
» بازديد ديرور : 40
» بازديد ماه گذشته : 1854
» بازديد سال گذشته : 128302
» كل بازديد : 155122

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 248
» مجموع نظرات : 2474
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 3.231.226.211
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 2
» ورودي هاي گوگل ديروز : 2

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۲/۰۶