اشتباه یا صحیح

اشتباه یا صحیح
به شخصیت خود بیشتر از آبرویتان اهمیت دهید
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
مطالب پربازديد
» حلوای آناناس (بازديد : 17142)
» مهناز خوشخو در دلدادگان (بازديد : 1617)
» طرز تهیه گوش فیلی (بازديد : 1608)
» گل شمعدانی اژدر (بازديد : 1524)
» خوراک لوبیا چیتی خوشمزه (بازديد : 1518)
» طرز تهیه هات داگ پنیری در مایکروفر (بازديد : 1500)
» سالاد ماکارونی با مرغ (بازديد : 1495)
» چگونگی شستن کلم بروکلی (بازديد : 1490)
» طرز تهیه قیمه نثار قزوینی (بازديد : 1486)
» شعر در مورد دلتنگی (بازديد : 1475)
بیلاگ
قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز بیلاگ

سالاد شیرازی مجلسی

 


Image result for ‫سالاد شیرازی‬‎

سالاد شیرازی تزیین

سالاد شیرازی یکی از سالادهای سنتی ایران است که محبوبیت آن به قدری است که در تمام شهرهای کشور تهیه می شود. این سالاد بیشتر در کنار غذاهای پلویی مانند عدس پلو ، لوبیا پلو و … تهیه و سرو می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این سالاد شامل خیار ، گوجه فرنگی ، پیاز و برخی طعم دهنده ها می باشد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سالاد شیرازی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سالاد شیرازی در ادامه با ما  همراه باشید.

مواد لازم سالاد شیرازی
خیار ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز سفید ۱ عدد
نعناع خشک ۱ قاشق چایخوری
آبغوره ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

سالاد شیرازی قالبی

خیار را می توانیم هم با پوست و هم بدون پوست در سالاد شیرازی استفاده کنیم. بسته به سلیقه خود خیار را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک کاسه می ریزیم. در مرحله بعد گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم.و به کاسه اضافه می کنیم. در پایان پیاز را پوست می گیریم و به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم و به دیگر مواد سالاد اضافه می کنیم. در این مرحله نعناع خشک را روی مواد می ریزیم. می توانیم مقداری جعفری هم ساطوری کنیم و به سالاد اضافه کنیم.

سالاد شیرازی با سس مایونز

Image result for ‫سالاد شیرازی‬‎

سالاد شیرازی خوشمزه

اضافه کردن جعفری و نعناع خشک در سالاد شیرازی به صورت دلخواه است. حالا طعم دهنده ها را اضافه می کنیم. در این مرحله آبغوره را به همراه نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سالاد شیرازی ما یکدست شود.توجه داشته باشید در بیشتر جاها سالاد شیرازی با آبغوره سرو می شود. اما در صورت تمایل می توانید با آبلیمو هم آنرا سرو نمایید. ضمن اینکه برخی افراد سالاد شیرازی را با سس فرانسوی یا سس مایونز سرو می کنند که شما هم می توانید امتحان کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 6:03
توسط لیلی | تعداد بازديد : 1233 | لينك ثابت
برچسب ها : سالاد شیرازی,سالاد شیرازی مجلسی,سالاد شیرازی نخورید,سالاد شیرازی تزیین,سالاد شیرازی قالبی,سالاد شیرازی با سس مایونز,سالاد شیرازی خوشمزه,سالاد شیرازی در بارداری,سالاد شیرازی به شکل هندوانه,

املت فرانسوی با قارچ

 


Image result for ‫املت فرانسوی‬‎

املت فرانسویی

 

املت فرانسوی مانند دیگر املت ها یک غذای حاضری و فوری است که میتوانید در زمان هایی که وقت زیادی برای تهیه غذا ندارید خیلی سریع این غذای خوشمزه را آماده کنید. در این آموزش بهترین روش پخت املت فرانسوری را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر املت فرانسوی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه املت فرانسوی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم املت فرانسوی
تخم مرغ ۶ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
قارچ ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

املت فرانسوی با ژامبون

ابتدا گوجه فرنگی ، قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. دقت داشته باشید که مواد را با دقت تفت دهید تا آسیبی به شکل ظاهری آنها نخورد. این کار باعث می شود ظاهر املت زیباتر شود.پس از اینکه مواد را تفت دادیم و سرخ شدند آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در مرحله بعد تخم مرغ ها را یک به یک در یک کاسه می شکنیم و خوب هم می زنیم تا سفیده و زرده های تخم مرغ ها کاملا با هم مخلوط شوند.

املت فرانسوی با شیر

Image result for ‫املت فرانسوی‬‎

املت فرانسوی با سبزیجات

مقداری نمک و فلفل به تخم مرغ ها می زنیم. مقداری روغن در تابه می ریزیم و تخم مرغ ها را در تابه می ریزیم و برای مدت ۲ تا ۳ دقیقه درب تابه را می بندیم تا با حرارت کم تخم مرغ خودش را بگیرد و به صورت یکنواخت بپزد.حالا مقداری از قارچ ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را روی نصف تخم مرغ ( به صورت یک نیم دایره ) می چینیم و نیمه دیگر تخم مرغ را روی مواد بر می گردانیم. حالا دوباره باقیمانده گوجه فرنگی ، قارچ و فلفل دلمه ای را روی نیمی از نیم دایره می چینیم.

املت فرانسوی سبزیجات

و نیم دیگر آن را روی مواد بر می گردانیم. در این مرحله باید املت ما شبیه ¼ دایره باشد. اگر از تابه ای که بزرگ باشد استفاده نمایید نیاز نیست دو بار املت را جمع کنیم و فقط یکبار کفایت می کند. حدود ۱ تا ۲ دقیقه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا املت کاملا آماده شود.پس از آماده شدن املت آنرا به همراه نان تازه سرو می کنیم. نکته مهم در مورد گرم نگه داشتن این املت این است که بهتر است ظرفی که می خواهید در آن املت را سرو کنید از قبل گرم کنید. نکته دیگر در مورد املت فرانسوی این است که در صورت تمایل می توانید مقداری سوسیس و کالباس به این املت اضافه کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 6:01
توسط لیلی | تعداد بازديد : 100 | لينك ثابت
برچسب ها : املت فرانسوی,املت فرانسوی با قارچ,املت فرانسویی,املت فرانسوی با ژامبون,املت فرانسوی با شیر,املت فرانسوی با سبزیجات,املت فرانسوی سبزیجات,املت فرانسوی اپارات,تهیه املت فرانسوی,دستور املت فرانسوی,

کباب برگ در فر


Image result for ‫کباب برگ‬‎

کباب برگ جوادجوادی

 

کباب برگ یکی از کباب های قدیمی و سنتی ایرانی است. این کباب از گوشت لخم و یکدست گوسفند یا گوساله تهیه می شود. کباب برگ را تقریبا همیشه در کبابی ها امتحان کرده ایم که با آموزش امروز ما می توانید کباب برگ را در منزل تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر کباب برگ تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه کباب برگ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کباب برگ
گوشت راسته ۱ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

کباب برگ به انگلیسی

ابتدا باید گوشت را برای تهیه کباب برگ آماده کنیم. برای این منظور باید گوشت را روی یک سطح صاف مانند تخته گوشت قرار می دهیم و پشت کارد یا استیک کوب گوشت را پهن می کنیم. گوشت را باید به خوبی بکوبیم تا ضخامت آن کمتر از نیم سانتی متر شود.حالا یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و قطعات گوشت کوبیده شده را داخلش می ریزیم. پیاز ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل کاسه روی گوشت ها می ریزیم. پس از پیاز ، فلفل سیاه و روغن مایع را به کاسه اضافه می کنیم.

کباب برگ خانگی

Related image

کباب برگ گوسفندی

مواد را با دست خوب مخلوط می کنیم تا مواد به تمام نقاط گوشت برسد. پس از مخلوط کردن مواد درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و ظرف را به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت استراحت کند و طعم بگیرد.پس از اینکه گوشت طعم دار شد باید آنرا سیخ کنیم. برای سیخ کردن ابتدا قطعات گوشت را روی تخته گوشت قرار می دهیم و با دست ثابت نگه می داریم سپس سیخ را از میان گوشت رد می کنیم و به همین ترتیب تمام گوشت ها را سیخ می کنیم و نمک روی گوشت ها می زنیم.

حالا نوبت کباب کردن گوشت هاست ، برای این منظور پس از اینکه ذغال را روشن و آماده کردیم سیخ ها را روی منقل می چینیم و سیخ ها را می چرخانیم تا گوشت به خوبی و یکنواخت کباب شود. در این میان می توانیم با کره آب شده روی گوشت در حال کباب شدن بمالیم و کباب را نرم تر کنیم.در کنار کباب برگ می توانیم چند گوجه فرنگی را هم از وسط برش بزنیم و پس از سیخ کردن کباب کنیم. پس از آماده شدن کباب آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنیم. البته کباب برگ را بیشتر با برنج سرو می کنیم. بهتر از پس از آماده شدن کباب آنرا مستقیم روی برنج بگذاریم و سرو کنیم.

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:48
توسط لیلی | تعداد بازديد : 51 | لينك ثابت
برچسب ها : کباب برگ,کباب برگ جوادجوادی,کباب برگ در فر,کباب برگ به انگلیسی,کباب برگ خانگی,کباب برگ گوسفندی,کباب برگ تابه ای,کباب برگ با گوشت گوساله,كباب برگ مخصوص,آموزش کباب برگ جوادجوادی,

پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

 


Image result for ‫پیتزا مارگاریتا‬‎

پیتزا مارگاریتا ویکی پدیا

 

پیتزا مارگاریتا یکی از پیتزاهای ساده و فوری ایتالیایی است که مواد زیادی برای تهیه آن نیاز نیست و به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه نمایید. این پیتزا برای اولین بار با سه رنگ پرچم کشور ایتالیا به افتخار ملکه مارگاریتا تهیه شد. مواد اصلی این پیتزا شامل گوجه فرنگی ، ریحان و پنیر پیتزا می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر پیتزا مارگاریتا تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه پیتزا مارگاریتا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم پیتزا مارگاریتا
گوجه فرنگی ۴ عدد
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
ریحان ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
خمیر پیتزا ۱ عدد
روغن مایع به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن به میزان لازم

پیتزا مارگاریتا شف طیبه

برای تهیه پیتزا مارگاریتا می توانیم گوجه فرنگی ها را به شکل پوره مانند املت رنده کنیم یا اینکه به صورت حلقه ای خرد کنیم. اگر به صورت ریز گوجه فرنگی ها را خرد کنیم و تفت دهیم در آخر پیتزا مارگاریتای ما طعم بهتری خواهد داشت.ابتدا سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند سپس گوجه فرنگی ها را رنده یا به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. مقداری نمک و فلفل اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.

پیتزا مارگاریتا مواد لازم

Image result for ‫پیتزا مارگاریتا‬‎

پیتزا مارگاریتا تهران

در پایان مقداری از ریحان را هم به تابه اضافه می کنیم و کمی از آن را برای تزیین روی پیتزا نگه می داریم. پس از اینکه مایه پیتزا آماده شد آنرا روی خمیر پیتزا پهن می کنیم. باید فر را از قبل با حرارت ۲۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود.در این مرحله پیتزا را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا نیمپز شود سپس از فر خارج می کنیم و پنیر پیتزا را روی پیتزا می ریزیم و ریحانی که برای تزیین نگه داشته بودیم را هم روی پیتزا می ریزیم. می توانیم چند حلقه نازک گوجه فرنگی هم برای تزیین روی پیتزا بگذاریم.

پیتزا مارگاریتا آشپزی

پیتزا را مجددا برای ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار می دهیم تا پختش کامل شود و پنیر طلایی شود. پس از ۱۵ دقیقه پیتزای ما حاضر است. پیتزا را روی یک سطح صاف قرار می دهیم و با کارد به ۸ قسمت تقسیم می کنیم. در پایان روی پیتز پودر آویشن می پاشیم و با سس کچاپ سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:46
توسط لیلی | تعداد بازديد : 86 | لينك ثابت
برچسب ها : پیتزا مارگاریتا,پیتزا مارگاریتا ایتالیایی,پیتزا مارگاریتا ویکی پدیا,پیتزا مارگاریتا شف طیبه,پیتزا مارگاریتا مواد لازم,پیتزا مارگاریتا تهران,پیتزا مارگاریتا آشپزی,پيتزا مارگاريتا چيست,پیتزای مارگاریتا چیست,

سوپ کدو حلوایی مجلسی

 


Image result for ‫سوپ کدو حلوایی‬‎

سوپ کدو حلوایی

 

سوپ کدو حلوایی یکی از سوپ های مقوی و خوشمزه ایرانی است که مختص فصل پاییز و زمستان است. ماده اصلی این سوپ کدو حلوایی است که فقط در فصول سرد سال در بازار موجود است. این سوپ را به روش های مختلفی طبخ می کنند که ما در این آموزش بهترین روش را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سوپ کدو حلوایی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سوپ کدو حلوایی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سوپ کدو حلوایی
کدو حلوایی کوچک نصف ۱ عدد
هویج ۱۰۰ عدد
ساقه کرفس ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
آب مرغ ۲ لیوان
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
خامه برای تزیین

سوپ کدو حلوایی با خامه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با کره در یک تابه بزرگ و جادار تفت می دهیم تا نرم شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز می زنیم. حالا سیب زمینی ، ساقه کرفس و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.۵ دقیقه مواد را تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند سپس آب مرغ را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا مواد به خوبی بپزند. در این بین کدو حلوایی را خرد می کنیم و به دیگر مواد موجود در تابه اضافه می کنیم.

سوپ کدو حلوایی و سیب زمینی

Image result for ‫سوپ کدو حلوایی‬‎

سوپ کدو حلوایی با شیر

در این مرحله نمک ، فلفل سیاه و ادویه های مورد نظر خود را به مواد اضافه می کنیم. زمانی که تمام مواد موجود در تابه پختند و به خوبی نرم شدند به صورت داغ داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و میکس می کنیم تا شبیه به پوره شود.پس از اینکار سوپ را در ظرف مورد نظر می کشیم با خامه یا سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز تزیین می کنیم. توجه داشته باشید که سوپ کدو تنبل برای درمان بیمارهایی مثل سرماخوردگی هم بسیار مفید است و باعث افزایش قوای بدنی می شود.

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:31
توسط لیلی | تعداد بازديد : 56 | لينك ثابت
برچسب ها : سوپ کدو حلوایی,سوپ کدو حلوایی مجلسی,سوپ کدو حلوایی با خامه,سوپ کدو حلوایی و سیب زمینی,سوپ کدو حلوایی با شیر,سوپ کدو حلوایی با زنجبیل,سوپ کدو حلوایی با جو,سوپ کدو حلوایی شف طیبه,سوپ کدو حلوایی برای نوزاد,

سوپ تره فرنگی و قارچ

Image result for ‫سوپ تره فرنگی‬‎

 

سوپ تره فرنگی با رب گوجه

 

سوپ تره فرنگی یکی از سوپ های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که می توانید برای پیش غذا در مهمانی های خود جایگزین سوپ های مثل سوپ جو یا سوپ شیر کنید. مواد اصلی این سوپ شامل تره فرنگی ، خامه و سیب زمینی است. در این آموزش دستور پخت مجلسی ترین سوپ تره فرنگی را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سوپ تره فرنگی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سوپ تره فرنگی در ادامه با ما  همراه باشید.

مواد لازم سوپ تره فرنگی
تره فرنگی ۶ عدد
شیر ۱ لیتر
کره ۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
قلم گوساله ۱ عدد
خامه ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آب ۲ لیوان
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

سوپ تره فرنگی رزا منتظمی

ابتدا مقداری از قسمت سبز تره فرنگی ها را جدا می کنیم و برای تزیین روی سوپ نگه می داریم. باقیمانده تره فرنگی را خرد می کنیم و به همراه قلم گوساله و ۲ لیون آب می گذاریم بپزد. حدود ۱ ساعت زمان نیاز است تا مواد بپزند.پس از گذشت این زمان مغز قلم را داخل آب می ریزیم و با تره فرنگی ها داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم و میکس می کنیم تا مواد شبیه به پوره شود. حالا آرد را در یک قابلمه می ریزیم و به همراه کره تفت می دهیم تا رنگ آرد تغییر کند.

سوپ تره فرنگی با جو

Image result for ‫سوپ تره فرنگی‬‎

سوپ تره فرنگی بدون شیر

سپس شیر را اضافه می کنیم و خوب با آرد مخلوط می کنیم تا آرد کاملا حل شود سپس پوره تره فرنگی و مغز قلم را به قابلمه اضافه می کنیم. در این مرحله نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم به سوپ اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا سوپ شروع به جوشیدن کند.حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ به خوبی جا بیفتد. زرده تخم مرغ را در ظرف سوپ خوری می ریزیم و با چنگال بافتش را از هم جدا می کنیم سپس سوپ را به صورت داغ کم کم به ظرف اضافه می کنیم و با زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم تا یکدست شود.به همین صورت تمام سوپ را در ظرف سوپ خوری می ریزیم. در این مرحله مقداری از تره فرنگی را خرد می کنیم و به همراه خامه روی سوپ را تزیین می کنیم. برای تزیین می توانیم از سبزیجات معطر مانند جعفری و گشنیز هم استفاده کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:29
توسط لیلی | تعداد بازديد : 62 | لينك ثابت
برچسب ها : سوپ تره فرنگی,سوپ تره فرنگی و قارچ,سوپ تره فرنگی با رب گوجه,سوپ تره فرنگی رزا منتظمی,سوپ تره فرنگی با جو,سوپ تره فرنگی بدون شیر,سوپ تره فرنگی و سیب زمینی,سوپ تره فرنگی شف طیبه,سوپ تره فرنگی با شیر,سوپ تره فرنگی قرمز,

سوپ گشنیز تبریز

Image result for ‫سوپ گشنیز‬‎

سوپ گشنیز دادلی دوزلی

سوپ گشنیز یکی از سوپ های خوشمزه ایرانی است که به دلیل استفاده از گشنیز برای بدن بسیار مفید است. این سوپ در نقاط مختلف کشور با روش های مختلفی طبخ می شود که ما در این آموزش کامل ترین روش دستور پخت سوپ گشنیز را اماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سوپ گشنیز تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سوپ گشنیز در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سوپ گشنیز
گشنیز ۱۰۰ گرم
جو پوست کنده ۱۵۰ گرم
هویج ۱ عدد
سیر ۲ حبه
ماست ۵۰۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ ۲ لیوان
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

سوپ گشنیز با دوغ

بهتر است جو پوست کنده را از قبل بخیسانیم تا راحت تر پخته شود. برای این منظور حداقل باید جو را چند ساعت بخیسانیم. پس از خیساندن جو آن را آبکشی می کنیم و به همراه چند لیوان آب و ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع در یک قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا جو بپزد و لعاب بیاندازد.۱ ساعت بعد هویج را رنده می کنیم و به همراه مقداری نمک و آب مرغ به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد بپزند. ابتدا حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم.

سوپ گشنیز و اسفناج

Image result for ‫سوپ گشنیز‬‎

سوپ گشنیز سوران

در این مرحله سیر را رنده می کنیم و به همراه ماست و آرد خوب در یک قابلمه با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعد سوپ را از روی حرارت بر میداریم و کم کم به قابلمه حاوی ماست اضافه می کنیم تا ماست کم کم گرم شود.پس از اینکه تمام مواد را با هم مخلوط کردیم قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم. در این مرحله باید سوپ را متداوم هم بزنیم تا شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه سوپ شروع به جوشیدن کرد گشنیز را ساطوری می کنیم و به آن اضافه می کنیم.

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:12
توسط لیلی | تعداد بازديد : 72 | لينك ثابت
برچسب ها : سوپ گشنیز,سوپ گشنیز تبریز,سوپ گشنیز دادلی دوزلی,سوپ گشنیز با دوغ,سوپ گشنیز و اسفناج,سوپ گشنیز سوران,سوپ گشنیز و جعفری,سوپ گشنیز با شیر,سوپ گشنیز برای سرماخوردگی,سوپ گشنیز لیدی الهام,

آش دوغ ترکی

 


آش دوغ

آش دوغ شمالی

آش دوغ مانند آش رشته یکی از آش های قدیمی و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران با روش های مختلفی طبخ می شود. این آش خوشمزه در شهرهایی مانند اردبیل ، شیراز ، تبریز ، کردستان ، همدان و … به صورت سنتی و هر شهر با روش خاص خودش طبخ می شود. این آش مانند آش های دیگر متشکل از حبوبات و سبزی های محلی و معطر است که با دوغ طعم دار می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر آش دوغ تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه آش دوغ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم آش دوغ
دوغ ۲ لیتر
نخود ۲۵۰ گرم
سبزی آش ۷۰۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
سیر ۲ عدد
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

آش دوغ ساده

بهتر است برای رفع نفخ نخود ، آنرا از شب قبل در آب بخیسانیم و در صورت امکان چند بار آبش را تعویض کنیم. این کار علاوه بر رفع نفخ نخود باعث می شود که راحت تر پخته شود. برنج را هم بهتر است از شب قبل در مقداری آب و کمی نمک بخیسانیم.نخود خیس خورده را به همراه ۶ لیوان آب در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا نخود پخته شوند. پس از اینکه نخود پخت برنج را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. باید صبر کنیم تا برنج کاملا مغز پخت شود.

آش دوغ شیرازی

مواد لازم برای تهیه آش دوغ

آش دوغ سرعین

باید صبر کنیم تا آب موجود در قابلمه کم شود تا زمان اضافه کردن دوغ به مشکل بر نخوریم. پس از اینکه برنج پخت سبزی آشی را ساطوری خرد می کنیم و به آش اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که بستن درب قابلمه به طور کامل باعث بد رنگ شدن سبزی می شود.برای همین منظور درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم. پس از اینکه سبزی آش هم تقریبا پخت دوغ را به قابلمه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید اگر دوغ محلی در دسترس نبود می توانیم از دوغ گازدار پاستوریزه هم استفاده کنیم.

آش دوغ کردستان

زمانی که دوغ را اضافه کردیم باید متداوم آش را هم بزنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود. نکته مهم در این مرحله اینست که نباید درب قابلمه را بگذاریم چون باعث بریدن دوغ می شود. بعد از ۱۵ دقیقه که از اضافه کردن دوغ گذشت فلفل و نمک آش را اندازه می کنیم.سیر را به صورت نگینی بسیار ریز خرد می کنیم و در زمان سرو کردن آش ، سیر را به آن اضافه می کنیم. در کنار این آش بهتر است یک نوشیدنی شیرین هم بگذاریم چون به دلیل وجود سیر و دوغ باعث افت فشار خون می شود.برخی به آش دوغ ، جو هم اضافه می کنند که شما هم در صورت تمایل می توانید حدود نصف لیوان جو بخیسانید و در مرحله اول به آش اضافه کنید. نکته مهم دیگر این است که سبزی آش دوغ شامل تره ، جعفری و شوید به اندازه یکسان است.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:10
توسط لیلی | تعداد بازديد : 143 | لينك ثابت
برچسب ها : آش دوغ,آش دوغ ترکی,آش دوغ شمالی,آش دوغ ساده,آش دوغ شیرازی,آش دوغ سرعین,آش دوغ کردستان,آش دوغ قزوین,آش دوغ کرمانشاهی,آش دوغ کردی,

سوپ ورمیشل با مرغ

Image result for ‫سوپ ورمیشل‬‎

 

سوپ ورمیشل با شیر

 

سوپ ورمیشل یا سوپ رشته ای یکی از سوپ هایی است که بیشتر برای سرماخوردگی تهیه می شود. این سوپ با نام سوپ رشته فرنگی هم شناخته می شود. مواد اصلی این سوپ عبارتند از رشته سوپی ، سبزیجات و آب مرغ. در این آموزش کامل ترین روش طبخ سوپ ورمیشل را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سوپ ورمیشل تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سوپ ورمیشل در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سوپ ورمیشل
ورمیشل نصف بسته
هویج ۳ عدد
عصاره مرغ ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
جعفری به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

سوپ ورمیشل با گوشت چرخ کرده

ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و ۱۰ لیوان آب داخلش می ریزیم سپس عصاره های مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. در این مرحله هویج و سیب زمینی را به صورت نگینی خرد می کنیم.و پس از جوش آمدن آب مرغ هویج و سیب زمینی نگینی شده را داخلش می ریزیم. پس از اینکه سیب زمینی و هویج پختند و نرم شدند ، رب گوجه فرنگی را در یک ظرف جداگانه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شود سپس به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم.

سوپ ورمیشل بدون مرغ

Related image

سوپ ورمیشل با قارچ

در این مرحله مواد را خوب مخلوط می کنیم تا رب گوجه فرنگی به سوپ رنگ بدهد. پس از این کار رشته ورمیشل را اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ به خوبی جا بیفتد. پس از اینکه سوپ جا افتاد باید جعفری را اضافه کنیم.برای این منظور جعفری ها را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه جعفری را اضافه کردیم حدود ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا جعفری بپزد پس از آن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و سوپ را به همراه لیمو سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 4:57
توسط لیلی | تعداد بازديد : 34 | لينك ثابت
برچسب ها : سوپ ورمیشل,سوپ ورمیشل با مرغ,سوپ ورمیشل با شیر,سوپ ورمیشل با گوشت چرخ کرده,سوپ ورمیشل بدون مرغ,سوپ ورمیشل با قارچ,سوپ ورمیشل شف طیبه,سوپ ورمیشل خوشمزه,سوپ ورمیشل مجلسی,سوپ ورمیشل رستورانی,

کوفته تبریزی مجلسی

 


Image result for ‫کوفته تبریزی‬‎

کوفته تبریزی رزا منتظمی

 

کوفته تبریزی یکی از غذاهای معروف ایرانی است که همانطور که از نامش بر می آید متعلق به شهر تبریز است. در نقاط مختلف کشور انواع کوفته ها مانند کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده تهیه می شود ولی در کوفته تبریزی علاوه بر گوشت چرخ کرده از سبزیجات معطر هم استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۶ نفر کوفته تبریزی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه کوفته تبریزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کوفته تبریزی
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
برنج ۱ لیوان
لپه ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
سبزی کوفته ۵ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو به میزان لازم
زرشک به میزان لازم
آلو به میزان لازم
تخم مرغ آبپز به میزان لازم
تره و مرزه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
نمک به میزان لازم

کوفته تبریزی اصل

ابتدا باید سس کوفته تبریزی را آماده کنیم ، برای این منظور در یک قابلمه ۴ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. حالا به ترتیب ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ ، ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، مرزه ، تره ، دارچین ، فلفل سیاه و نمک به قابلمه اضافه می کنیم.حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب داخل قابلمه جوش آمد حرارت را کم می کنیم تا سس به آرامی آماده شود. بهتر است لپه را برای اینکه راحت تر پخته شود و نفخش برطرف شود از شب قبل در آب بخیسانیم.لپه را با مقداری آب در یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد سپس با آب سرد آبکشی می کنیم. برنج را هم به همین صورت می پزیم و آبکش می کنیم. در این مرحله نیمی از گوشت چرخ کرده را با لپه و برنج مخلوط می کنیم.۱ عدد پیاز هم روی مواد رنده می کنیم و مواد را دوبار چرخ می کنیم. در مرحله بعد نصف دیگر گوشت را به همراه ۲ عدد تخم مرغ ، آرد نخودچی ، دارچین ، فلفل سیاه و نمک به ( گوشت ، لپه و برنج چرخ شده ) اضافه می کنیم.

کوفته تبریزی با مرغ درسته

Image result for ‫کوفته تبریزی‬‎

کوفته تبریزی خانم گلاور

حالا سبزی کوفته را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. مواد را باید خوب ورز دهیم ( مانند مایه کباب کوبیده ) تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. برای گرد کردن کوفته ها به یک کاسه کوچک و یک پارچه توری نیاز داریم.به این صورت که پارچه را داخل کاسه پهن می کنیم. مقداری از مایه کوفته را بر می داریم و بعد از کمی ورز دادن داخل کاسه روی پارچه می ریزیم. داخلش یک عدد تخم مرغ آبپز قرار می دهیم. سپس کمی پیاز داغ ، آلو ، مغز گردو و زرشک روی تخم مرغ می ریزیم.

کوفته تبریزی جواد جوادی

حالا مجددا مقداری دیگر از مایه کوفته روی مواد می ریزیم و با جمع کردن پارچه با دست به کوفته حالت می دهیم تا شبیه یک توپ کوچک شود. به همین شکل تمام کوفته ها را حالت می دهیم و  کوفته ها را به آرامی درون سسی که در مرحله اول درست کردیم می چینیم.نکته مهم در این مرحله این است که سس در زمانی که کوفته ها را می چینیم نباید بجوشد. پس از اینکه کوفته ها را داخل سس چیدیم اجازه می دهیم کوفته ها کمی خودشان را بگیرند سپس می چرخانیم تا تمام نقاط کوفته ها آغشته به سس شود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ساعت 4:45
توسط لیلی | تعداد بازديد : 109 | لينك ثابت
برچسب ها : کوفته تبریزی,کوفته تبریزی مجلسی,کوفته تبریزی رزا منتظمی,کوفته تبریزی اصل,کوفته تبریزی با مرغ درسته,کوفته تبریزی خانم گلاور,کوفته تبریزی جواد جوادی,کوفته تبریزی با سویا,کوفته تبریزی برای 6 نفر,کوفته تبریزی هانی شف,
آخرين مطالب ارسالي
» غذا با مرغ و برنج و سیب زمینی (سه شنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۱۵)
» طرز تهیه پولکی رسی (دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۳:۲۷)
» طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۵:۰۴)
» طرز تهیه یتیمچه با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۵۱)
» لازانیا با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۴۲)
» طرز تهیه لازانیا ساده (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰)
» طرز تهیه هات داگ پنیری در مایکروفر (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۲۳)
» غذای سریع با گوشت (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۱۳)
» طرز تهیه پولکی اصفهان (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۵۹)
» طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۵۰)
» چگونگی شستن کلم بروکلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۴۱)
» طرز تهیه نان شیرمال با ماست (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۳۳)
» طرز تهیه مافین کرم دار (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۲۴)
» کوکو با چیپس (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۹)
» طرز تهیه گوش فیلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۱)
» طرز تهیه شنیسل مرغ با تصویر (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۰۲)
» طرز تهیه میگو پلو با کشمش (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۵۴)
» طرز تهیه قلیه ماهی جنوب (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۴۵)
» طرز تهیه عدسی با سیب زمینی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۳۷)
» طرز تهیه کاچی به روش سنتی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۲۶)

صفحه قبل 1 صفحه بعد
نويسندگان
» لیلی (248)
خبرنامه
جستجو
آخرين نظرات
» ewyuacavobvx - ۱۳۹۸/۰۲/۱۲
Игра престолов 8 сезон Игра престолов 8 сезон Иг [ ... ] толов 8 сезон http://bitly.com/2Dp3Ddv

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://signconsign.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com ed drugs [ ... ] canada pharmaceuticals online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://astoriaentertainment.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com er [ ... ] pharmacy online canadian prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://tornillo.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best erectile [ ... ] online pharmacies in usa prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
viagra online viagra daily safe viagravonline.com viagra pills definition http://viagra [ ... ] y generic viagra online buy viagra online safely

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://gochinafree.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com buy erectil [ ... ] pharmaceuticals online online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://studio20designs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best er [ ... ] rmacy canadian pharcharmy online prescriptions

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://flcu.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com erectile pills cana [ ... ] anada online pharmacy pharmacies shipping to usa

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
sildenafil 100mg low cost viagra 150 mg viagravipsale.com viagra levitra and cialis htt [ ... ] ithout a prescription where to buy viagra online

» auto owners ins - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
[url=https://autoinsurance.us.com/]auto insurance online[/url]

آمار و ارقام سايت
» تاريخ : سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 341
» بازديد ديرور : 455
» بازديد ماه گذشته : 22218
» بازديد سال گذشته : 82723
» كل بازديد : 109543

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 248
» مجموع نظرات : 2473
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 18.212.90.230
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 2

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۲/۰۶