اشتباه یا صحیح

اشتباه یا صحیح
به شخصیت خود بیشتر از آبرویتان اهمیت دهید
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
مطالب پربازديد
بیلاگ
قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز بیلاگ

سوپ عدس ترکیه

 


Image result for ‫سوپ عدس‬‎

سوپ عدس ترکیه

 

سوپ عدس یکی از سوپ های مقوی و مفید ایرانی است. مواد اصلی تشکیل دهنده این سوپ عدس ، جو ، قارچ و سبزیجات هستند. در این آموزش بهترین و کامل ترین روش پخت سوپ عدس را برای شما آماده کرده ایم. این سوپ را با انواع عدس مانند عدس قرمز و عدس سبز تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سوپ عدس تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سوپ عدس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سوپ عدس
عدس ۱ لیوان
جو پرک ۱ لیوان
قارچ ۳۰۰ گرم
عصاره گوشت ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

سوپ عدس قرمز

بهتر است از قبل عدس را بخیسانیم تا راحت تر پخته شود. پس از آبکشی عدس آنرا به همراه ۲ لیوان آب می پزیم و کنار می گذاریم. حالا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه بزرگ تفت می دهیم.کمی زردچوبه به پیاز داغ اضافه می کنیم و خوب تفت مواد را می دهیم تا کاملا مخلوط شوند. حالا جو پرک را به همراه ۳ لیوان آب داغ به تابه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا حدود ۱۵ دقیقه جو پرک پخته شود. در این میان قارچ را هم خرد می کنیم.

سوپ عدس و جو

Image result for ‫سوپ عدس‬‎

سوپ عدس و مرغ

و به همراه مقداری روغن در یک تابه جداگانه خوب تفت می دهیم تا آب قارچ کاملا تبخیر شود و روغن بیندازد. بعد اینکه جو پرک پخته شد آنرا داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا به شکل پوره در بیاد. اینکار باعث می شود سوپ لعاب دار شود.حالا جو پرک پوره شده را در قابلمه می ریزیم و عدسی که در مرحله اول پختیم را به همراه آبش به آن اضافه می کنیم. در این مرحله عصاره های گوشت را هم پودر می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم. سوپ را خوب مخلوط می کنیم.

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 5:01
توسط لیلی | تعداد بازديد : 43 | لينك ثابت
برچسب ها : سوپ عدس,سوپ عدس ترکیه,سوپ عدس قرمز,سوپ عدس و جو,سوپ عدس و مرغ,سوپ عدس سبز,سوپ عدس تایلندی,سوپ عدس و اسفناج,سوپ عدس قرمز ترکیه,سوپ عدس ساده,

همبرگر با سویا

 


Image result for ‫همبرگر‬‎

همبرگر خانگی

 

همبرگر یکی از غذاهای خوشمزه و فوری است که نامش از زبان آلمانی گرفته شده است. مواد اصلی همبرگر عبارتند از گوشت گاو و برخی چاشنی ها که این غذا به صورت ساندویچ با مخلفاتی مانند خیارشور و گوجه فرنگی سرو می شود. همبرگر را می توان به دو روش سرخ شده و کباب شده طبخ کرد. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر همبرگر تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه همبرگر در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم همبرگر
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

همبرگر با سویا

نکته مهم در مورد گوشت همبرگر این است که بهتر است از گوشتی که مقداری چربی دارد استفاده نمایید. برای شروع گوشت چرخ کرده را روی یک سطح صاف پهن می کنیم. حالا پیاز را رنده می کنیم و آبش را به طور کامل می گیریم.سپس پیاز آب گرفته را روی گوشت چرخ کرده می ریزیم. در مرحله بعد سیر را له می کنیم و مانند پیاز به گوشت اضافه می کنیم. حالا تخم مرغ را نیز روی گوشت می شکنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه روی مواد می ریزیم.

همبرگر مک دونالد

Image result for ‫همبرگر‬‎

همبرگر با دستکش

مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. مانند مایه کباب کوبیده باید گوشت همبرگر را خوب ورز دهیم. پس از اینکه گوشت را خوب ورز دادیم مجددا آن را با کف دست پهن می کنیم و آرد سوخاری را روی گوشت می ریزیم.کم کم آرد را اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن گوشت می کنیم تا بافت گوشت کمی سفت تر شود. در صورتی که گوشت شل بود مقدار آرد سوخاری را کمی بیشتر می کنیم. البته استفاده از آرد زیاد باعث می شود که همبرگر ما در پایان کار سفت شود.

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 4:55
توسط لیلی | تعداد بازديد : 65 | لينك ثابت
برچسب ها : همبرگر,همبرگر خانگي,همبرگر با سویا,همبرگر مک دونالد,همبرگر با دستکش,همبرگر مرغ,همبرگر ذغالی,همبرگر گیاهی,همبرگر خانگی با سویا,همبرگر مرغ و قارچ,

سمبوسه پیتزایی

Related image

 

سمبوسه پیتزایی

 

سمبوسه یکی غذای بسیار خوشمزه جنوبی است که کمتر در منزل طبخ می شود و بیشتر در دکه های خیابانی به همراه فلافل به فروش می رسد. سمبوسه تنوع بالایی دارد و به شکل های مختلفی طبخ می شود که با نام های مانند سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه سبزیجات ، سمبوسه مرغ و … شناخته می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سمبوسه تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه در ادامه با ما  همراه باشید.

مواد لازم سمبوسه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
گشنیز ۵۰ گرم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
نان لواش به میزان لازم

سمبوسه هندی

برای شروع سیرها و پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن داخل یک تابه می ریزیم. پس از اینکه کمی سیر و پیاز را تفت دادیم گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم. در مرحله بعد فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم.پس از اینکه رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کرد رب گوجه فرنگی را به همراه گشنیز ساطوری شده ، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد و گوشت چرخ کرده پخت مواد را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

سمبوسه ایرانی

Image result for ‫سمبوسه‬‎

سمبوسه در فر

در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به صورت جداگانه سرخ می کنیم ، سپس سیب زمینی ها را با مایه گوشت مخلوط می کنیم. در این مرحله نان های لواش را را به صورت طولی با عرض ۶ تا ۸ سانتی متر برش می زنیم.برای پیچیدن سمبوسه مقداری از مایه سمبوسه را در قسمت بالایی نان برش خورده می ریزیم و با زاویه ۹۰ درجه شروع به تا زدن نان می کنیم تا نان به شکل یک مثلث در بیاید. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را پیچیدیم نوبت سرخ کردن آنهاست.برای سرخ کردن سمبوسه یک تابه کوچک و گود انتخاب می کنیم و به قدری روغن داخل تابه می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشند. حرارت زیر تابه باید بسیار کم باشد تا سمبوسه ها مغز پخت شوند. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را سرخ کردیم به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 4:48
توسط لیلی | تعداد بازديد : 58 | لينك ثابت
برچسب ها : سمبوسه,سمبوسه پیتزایی,سمبوسه هندی,سمبوسه ایرانی,سمبوسه در فر,سمبوسه گوشت,سمبوسه سیب زمینی,سمبوسه افغانی,سمبوسه با خمیر یوفکا,سمبوسه با نان لواش,

خوراک لوبیا چیتی با قارچ

 


Image result for ‫خوراک لوبیا چیتی‬‎

خوراک لوبیا چیتی

 

خوراک لوبیا چیتی یکی از خوراک های خوشمزه و گیاهی است. خوراک لوبیا چیتی پروتئین زیادی دارد و جالب است بدانید که پروتئین موجود در این غذا می تواند با پروتئین گوشت قرمز رقابت کند. خوراک لوبیا چیتی محبوب ترین و معروف ترین غذایی است که با این دانه های مغذی طبخ می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر خوراک لوبیا چیتی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم خوراک لوبیا چیتی
لوبیا چیتی ۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ عدد
قارچ ۴ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

خوراک لوبیا چیتی خوشمزه

ابتدا بهتر است برای رفع نفخ و سهولت در پخت لوبیا چیتی ، آن را از شب قبل در آب بخیسانیم. توجه داشته باشید که اگر بتوانید چند بار آب لوبیا چیتی را تغییر دهید به طور کامل نفخ آن برطرف می شود و در زمان پخت به راحتی می پزد.در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن مایع در یک تابه تفت می دهیم. پس از اینکه رنگ پیاز طلایی شد نصف آنها را بر میداریم و کنار می گذاریم. حالا سیر ها و گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و بعد از اضافه کردن به تابه تفت می دهیم.

خوراک لوبیا چیتی برای 10 نفر

Image result for ‫خوراک لوبیا چیتی‬‎

خوراک لوبیا چیتی با سیب زمینی

تفت دادن مواد را تا جایی ادامه می دهیم تا آب گوجه فرنگی ها کاملا تبخیر شود. در این مرحله پس از آبکش کردن لوبیا چیتی آنرا به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم. مواد را خوب تفت می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.در این مرحله ۵ لیوان آب روی مواد می ریزیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم لوبیاها با حرارت بسیار ملایم حدود ۳ ساعت بپزد. سیب زمینی را به صورت مکعبی خرد می کنیم و در مقداری روغن تفت می دهیم تا نیم پز شود.

خوراک لوبیا چیتی شف طیبه

پس از اینکه ۲ ساعت از پخت خوراک لوبیا گذشت سیب زمینی ها را به همراه نمک ، فلفل سیاه و نیمی از پیاز داغ که در مراحل قبل برداشتیم به خوراک اضافه می کنیم. در این مرحله قارچ ها را خرد می کنیم و به خوراک اضافه می کنیم.پس از اضافه کردن مواد به خوراک حدود ۱ ساعت دیگر نیاز است تا خوراک لوبیا چیتی جا بیفتد و آماده سرو شود. پس از اینکه خوراک لوبیا چیتی آماده شد آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم و به همراه آبلیمو و نان سرو می کنیم.اگر خوراک لوبیا چیتی شما آبکی بود و غلظت نداشت می توانید با این روش غلظت کافی را به آن بدهید. برای این منظور ۱ قاشق غذاخوری آرد را در مقدار کمی روغن مایع تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و رنگش کرمی شود سپس در زمان اضافه کردن سیب زمینی به خوراک اضافه کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 4:41
توسط لیلی | تعداد بازديد : 1732 | لينك ثابت
برچسب ها : خوراک لوبیا چیتی,خوراک لوبیا چیتی خوشمزه,خوراک لوبیا چیتی برای 10 نفر,خوراک لوبیا چیتی با سیب زمینی,خوراک لوبیا چیتی شف طیبه,خوراک لوبیا چیتی با گوشت,خوراک لوبیا چیتی با گوشت چرخ کرده,خوراک لوبیا چیتی با مرغ,خوراک لوبیا چیتی و لاغری,

خمیر پیتزا بدون خمیر مایه

Image result for ‫خمیر پیتزا‬‎

خمیر پیتزای ایتالیایی

 

خمیر پیتزا یک نوع نان کوچک است که پایه اصلی تمامی پیتزاهای مختلف است. این خمیر را می توانید به صورت آماده هم تهیه کنید. البته خمیر پیتزای آماده با اندازه مشخص وجود دارد اما در صورتی که خودتان این خمیر را آماده کنید مطمئنا هم طعم بهتری خواهد داشت هم اینکه به هر شکل و سایزی که دوست داشته باشید می توانید خمیر را شکل دهید. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ پیتزا خمیر تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خمیر پیتزا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم خمیر پیتزا
آرد سفید ۳ لیوان
پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
نمک ¼ قاشق چایخوری

خمیر پیتزا شف طیبه

ابتدا باید خمیر مایه را تهیه کنیم. برای این منظور پودر خمیر مایه فوری را با یک لیوان آب ولرم مخلوط می کنیم و برای ۵ دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید. حالا آرد را یک تا دو بار الک می کنیم تا کاملا صاف شود.وسط آرد را باز می کنیم و خمیر مایه را به همراه نمک و روغن زیتون به وسط آرد اضافه می کنیم. کم کم از کنار آرد شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم و پس از اینکه خمیر شکل گرفت باید به خوبی آنرا ورز دهیم. سپس روی یک سطح صاف کمی آرد می ریزیم و خمیر را رویش قرار می دهیم.خمیر را به خوبی ورز می دهیم و چند بار آن را از هم باز می کنیم و مجدد جمعش می کنیم. پس از اینکه خمیر را خوب ورز دادیم داخل یک قابلمه کوچک را چرب می کنیم و خمیر را داخلش می گذاریم. یک پارچه تمیز روی خمیر می اندازیم و خمیر را در جای گرمی ( داخل مایکروفر ، کنار شوفاژ یا بخاری ) قرار می دهیم تا استراحت کند.

خمیر پیتزا آماده

Image result for ‫خمیر پیتزا‬‎

خمیر پیتزای فوری

حدود ۱ تا ۲ ساعت زمان نیاز است تا خمیر استراحت کند و حجمش زیاد شود. پس از استراحت حجم خمیر تقریبا دو برابر می شود. پس از اینکه خمیر آماده شد مقداری آرد روی سطح کار می ریزیم تا خمیر نچسبد ، سپس خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.حالا مجددا هر قسمت را دوباره کمی ورز می دهیم. ظرف های پیتزا را با روغن کمی چرب می کنیم و خمیر ها را در ظرف ها پهن می کنیم و حدود ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا خمیر ها کمی بالا بیایند. فر را با ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن می کنیم.یک ظرف آب داخل فر قرار می دهیم. هر زمان آب داخل ظرف شروع به بخار کردن در فر کرد ظرف های خمیر پیتزا را داخل فر قرار می دهیم تا نیم پز شوند. حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز است تا پخت اولیه خمیر پیتزا انجام شود.پس از اینکه پخت اولیه نان پیتزا انجام شد می توانید نان ها را فریز کنید و در دفعات بعدی هم استفاده نمایید. در صورتی که می خواهید پیتزا بپزید ، مواد پیتزا را روی نان ها بریزید و مجدد ظرف ها را داخل فر قرار دهید تا پنیر روی پیتزاها طلایی شود سپس از فر خارج نمایید و سرو نمایید.

خمیر پیتزا با شیر

خیلی اوقات دیده می شود که نان پیتزای تهیه شده بعد از پخت اولیه خشک می شود و قابل استفاده نیست. برای رفع این مشکل همانطور که در دستور بالا هم توضیح دادیم یک ظرف آب در حال بخار در فر قرار بگیرد تا باعث رطوبت شود و از خشک شدن نان ها جلوگیری کند.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 4:35
توسط لیلی | تعداد بازديد : 46 | لينك ثابت
برچسب ها : خمیر پیتزا,خمیر پیتزای ایتالیایی,خمیر پیتزا بدون خمیر مایه,خمیر پیتزا شف طیبه,خمیر پیتزا به انگلیسی,خمیر پیتزا آماده,خمیر پیتزای فوری,خمیر پیتزا با شیر,خمیر پیتزا با ماست,خمیر پیتزا با بکینگ پودر,

رولت بادمجان بدون فر

Image result for ‫رولت بادمجان‬‎

رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده

رولت بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با بادمجان تهیه کنید. این غذای خوشمزه از ترکیب بادمجان ، گوشت چرخ کرده و … تشکیل شده است و طعم بسیار خوبی دارد. رولت بادمجان با روش های مختلفی طبخ می شود که در این آموزش بهترین روش تهیه رولت بادمجان را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر رولت بادمجان تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه رولت بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم رولت بادمجان
بادمجان ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

رولت بادمجان با مرغ

ابتدا سیر و پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. پس از اینکه سیر و پیاز نرم شدند گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن گوشت را تا زمانی که رنگش تغییر کند ادامه می دهیم.پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ۱ عدد از گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. باید مواد را خوب تفت دهیم تا آب موجود در تابه تبخیر شود. پس از آن رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.پس از اینکه مواد را خوب تفت دادیم تابه را از روی حرارت بر می داریم. حالا به سراغ بادمجان ها می رویم و پس از پوست کندن آنها را به صورت باریک برش می زنیم و مقداری نمک روی بادمجان ها می ریزیم تا آب موجود در آنها خارج شود.

رولت بادمجان با پنیر پیتزا

Related image

رولت بادمجان با اسفناج

حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا بادمجان ها آماده سرخ کردن شوند. پس از گذشت این مدت بادمجان ها را آبکشی می کنیم و پس از خشک شدن بادمجان ها آنها را به همراه مقداری روغن در یک تابه به خوبی سرخ می کنیم تا رنگشان طلایی شود.پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم مقداری از مایه گوشت را در وسط هر ورق بادمجان می ریزیم و بادمجان ها رو مانند رولت رول می کنیم و با خلال دندان از باز شدن رولت ها جلوگیری می کنیم. پس از اینکار مقداری پنیر پیتزا روی هر رولت بادمجان می ریزیم. تمام بادمجان ها را به همین صورت رول می کنیم و داخل یک ظرف پیرکس می چینیم.

رولت بادمجان با پنیر

پس از اینکه تمام رولت های بادمجان را در ظرف چیدیم آنها را در فر قرار می دهیم تا پنیر روی رولت ها طلایی شود. در همین زمان می توانیم سس گوجه فرنگی را آماده کنیم. برای این منظور گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و در یک تابه می ریزیم.مقداری روغن مایع ، نمک و فلفل سیاه به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس با حرارت ملایم جا بیفتد و آب موجود در تابه تبخیر شود. پس از آماده شدن سس گوجه فرنگی آن را فورا روی رولت های بادمجان می ریزیم و غذا را به صورت گرم سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 4:28
توسط لیلی | تعداد بازديد : 76 | لينك ثابت
برچسب ها : رولت بادمجان,رولت بادمجان بدون فر,رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده,رولت بادمجان با مرغ,رولت بادمجان با پنیر پیتزا,رولت بادمجان با اسفناج,رولت بادمجان با پنیر,رولت بادمجان با گوشت قلقلی,رولت بادمجان بدون گوشت,رولت بادمجان و گوشت,

پیتزا مخلوط خانگی

 


Image result for ‫پیتزا مخلوط‬‎

پیتزا مخلوط خانگی بدون فر

 

پیتزا مخلوط محبوب ترین نوع پیتزا است که تقریبا هیچ محدودیتی در مواد آن وجود ندارد و می توانید نسبت به ذائقه خود موادی را اضافه و مواد دیگری را حذف کنید. در این دستور ما بهترین روش تهیه پیتزا مخلوط را برای شما اماده کرده ایم. مواد اصلی پیتزا مخلوط عبارتند از نان پیتزا ، قارچ ، کالباس ، سس کچاپ و پنیر پیتزا. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۲ نفر پیتزا مخلوط تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه پیتزا مخلوط در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم پیتزا مخلوط
کالباس ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
ذرت ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان کافی
زیتون به میزان کافی
آویشن به میزان کافی

پیتزا مخلوط خانگی در فر

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس آویشن را به همراه نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم.مواد را با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا گوشت پخته شود ، سپس از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در این مرحله کالباس را به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم ، قارچ ها را به صورت حلقه ای با دقت خرد می کنیم.فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. چند عدد زیتون را هم به صورت حلقه ای خرد می کنیم. پس از آماده کردن خمیر پیتزا آنرا در ظرف مخصوص قرار می دهیم. رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت می دهیم.

پیتزای مخلوط خانگی

Image result for ‫پیتزا مخلوط‬‎

تهیه پیتزا مخلوط خانگی

پس از اینکه رب گوجه فرنگی خوب سرخ شد آنرا روی نان پیتزا می ریزیم و با پشت قاشق روی نان پیتزا پخشش می کنیم. مقداری پنیر پیتزا روی رب گوجه فرنگی پخش می کنیم و پس از آن کالباس را به همراه گوشت چرخ کرده روی پیتزا می ریزیم.در مرحله بعد قارچ را به همراه فلفل دلمه ای و ذرت روی پیتزا می ریزیم و در مرحله پایانی مقداری پنیر پیتز روی مواد می ریزیم. روی پنیر پیتزا مقداری زیتون ، فلفل دلمه ای ، قارچ و ذرت برای زیبایی روی پیتزا می ریزیم.فر را باید از قبل روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود. پس از اینکه مواد پیتزا آماده شد آن را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا رنگ پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را به ۸ قسمت تقسیم می کنیم و با سس کچاپ سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 4:20
توسط لیلی | تعداد بازديد : 52 | لينك ثابت
برچسب ها : پیتزا مخلوط,پیتزا مخلوط خانگی,پیتزا مخلوط خانگی بدون فر,پیتزا مخلوط خانگی در فر,پیتزای مخلوط خانگی,تهیه پیتزا مخلوط خانگی,طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی,مواد پیتزا مخلوط خانگی,طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی بدون فر,

کوفته قلقلی با برنج

Image result for ‫کوفته قلقلی‬‎

 

کوفته قلقلی

 

کوفته قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی است. کوفته قلقلی یکی از غذاهای بسیار لذیذی است که می توانید با گوشت چرخ کرده تهیه نمایید. این غذا از نظر ظاهری تقریبا شبیه به کوفته تبریزی است ولی با ابعاد کوچکتر تهیه می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوفته قلقلی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوفته قلقلی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کوفته قلقلی
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

کوفته قلقلی با لپه

برای تهیه مایه کوفته قلقلی یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و گوشت چرخ کرده را داخلش می ریزیم. حالا ۱ پیاز را با رنده ریز روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و پس از آن تخم مرغ را به همراه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به دیگر مواد اضافه می کنیم.در این مرحله حدود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. اگر مایه کوفته قلقلی در این مرحله سفت شد مقداری آب ولرم به آن اضافه می کنیم تا حالتی شبیه به ماست به خود بگیرد.

کوفته قلقلی با سیب زمینی

Related image

کوفته قلقلی با مرغ

اگر مایه کوفته قلقلی سفت باشد پس از سرخ شدن خشک می شود. پس از اینکه مایه کوفته قلقلی آماده شد ، داخل یک ظرف گود و کوچک روغن می ریزیم ، از مایه برمیداریم و با دست به شکل گرد در می آوریم و در روغن داغ سرخ می کنیم.می توانید کوفته قلقلی را مانند فلافل در روغن شناور سرخ کنید یا اینکه در روغن کم بگذارید یک طرف کوفته ها سرخ شود سپس برگردانید تا سمت دیگرانشان نیز سرخ شود. پس از اینکه تمام مایه را سرخ کردیم باید سس مخصوص را تهیه نماییم.

کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده

برای تهیه سس کوفته قلقلی پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا پیاز نرم شود. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم. گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم. در پایان ۱ لیوان آب به سس اضافه می کنیم و پس از آن کوفته قلقلی های سرخ شده را در سس می چینیم و اجازه می دهیم سس با حرارت بسیار کم بجوشد و به کوفته ها طعم بدهد.توجه داشته باشید که باید حرارت زیر تابه بسیار ملایم باشد. صبر می کنیم تا آب داخل تابه کاملا تبخیر شود و کوفته ها به خوبی طعم دار شوند. در پایان کوفته ها را در ظرف مورد نظر می چینیم و پس از تزیین به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 4:12
توسط لیلی | تعداد بازديد : 42 | لينك ثابت
برچسب ها : کوفته قلقلی,کوفته قلقلی با برنج,کوفته قلقلی با لپه,کوفته قلقلی با سیب زمینی,کوفته قلقلی 2,کوفته قلقلی با مرغ,کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده,کوفته قلقلی با سویا,کوفته قلقلی با پلو,كوفته قلقلي با برنج,

سالاد روسی با شوید

 


Related image

سالاد روسی

سالاد روسی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است و با نام سالاد الویه روسی هم شناخته می شود. جالب است بدانید که سالاد روسی توسط یک سر آشپز بلژیکی در روسیه ابداع شده است و به خاطر طعم خوبش امروزه در تمام جهان فراگیر شده است. این سالاد یکی از غذای اصلی مردم روسیه در شب سال نو نیز می باشد. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد روسی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد روسی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سالاد روسی
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
کالباس ۵۰۰ گرم
خیارشور ۲۵۰ گرم
هویج ۱ عدد
نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
شوید به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

سالاد روسی با لوبیا

ابتدا سیب زمینی ها را به همراه مقداری آب در یک قابلمه می ریزیم و آبپز می کنیم. توجه داشته باشید باید به قدری سیب زمینی ها در آب جوش بمانند که در زمان برش زدن له نشوند. پس از اینکه سیب زمینی ها پخت ، پوستشان را می گیریم و به صورت مکعب های کوچک برش می زنیم.سیب زمینی ها برش خورده را در ظرفی که برای سالاد آماده کرده ایم می ریزیم. حالا کالباس و خیار شور را نیز به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم و به ظرف اضافه می کنیم. حالا سس مایونز را به همراه نمک و فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 4:04
توسط لیلی | تعداد بازديد : 43 | لينك ثابت
برچسب ها : سالاد روسی,سالاد روسی با لوبیا,سالاد روسی با شوید,سالاد روسی قالبی,سالاد روسی با لبو,سالاد روسی بهار سایت,سالاد روسی با کلم,سالاد روسیه,سالاد روسی در جدول,سالاد روسی با پیازچه,

خورش ماست با مرغ

 


Related image

خورش ماست و تره

خورش ماست یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه شهر اصفهان است. این خورش را در دستور پخت اصلی با گوشت گردن گوسفند طبخ می کنند ، البته شما در صورت منع مصرف گوشت قرمز می توانید از گوشت مرغ هم برای تهیه خورش ماست استفاده نمایید. در اصفهان این خورش با گلاب و شکر تهیه می شود ولی در نسخه خورش ماست هندی از فلفل زیاد و نمک استفاده می شود. جالب است بدانید خورش ماست مانند دیگر خورش ها غذای اصلی نیست و بیشتر مانند انواع سوپ ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش ماست تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم خورش ماست
گوشت گردن گوسفند ۳۰۰ گرم
ماست پر چرب ۳ پیمانه
شکر نصف لیوان
پیاز ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران ۱ قاشق سوپخوری
مغز گردو ۱ قاشق سوپخوری
مغز بادام ۱ قاشق سوپخوری
گلاب ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

خورش ماست رستوران تهران

یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و گوشت گردن گوسفند را به همراه پیاز و مقداری زردچوبه داخلش می ریزیم. چند لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد و نرم شود. پس از اینکه گوشت کاملا پخت آنرا از قابلمه خارج می کنیم.با دقت استخوان های گوشت را خارج می کنیم و گوشت را می کوبیم. به کوبیدن گوشت باید آنقدر ادامه دهیم که گوشت کش بیاید. حالا زرده تخم مرغ را به همراه شکر و ماست در یک قابلمه جداگانه می ریزیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.

خورش ماست مازندرانی

در این مرحله قابلمه حاوی ماست ، شکر و زرده تخم مرغ را روی حرارت قرار می دهیم و با حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم به جوش بیاید. پس از اینکه ماست به جوش آمد گوشت گردن کوبیده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.خوب مواد را مخلوط می کنیم و پس از آن مقداری نمک را به همراه مغز گردو ، گلاب ، زعفران دم کرده و مغز بادام به قابلمه خورش اضافه می کنیم. بگذارید چند دقیقه خورش جا بیفتد سپس آنرا از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم.پس از اینکه خورش خنک شد آنرا به یخچال منتقل می کنیم و اجازه می دهیم چند ساعت در یخچال بماند تا خوب خنک شود سپس سرو می کنیم. برای تزیین روی خورش ماست می توانیم از مغز بادام و مغز پسته استفاده کنیم. نکته مهم در مورد خورش ماست این است که به صورت سرد سرو می شود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ساعت 3:57
توسط لیلی | تعداد بازديد : 50 | لينك ثابت
برچسب ها : خورش ماست,خورش ماست و تره,خورش ماست با مرغ,خورش ماست مازندرانی,خورش ماست رستوران تهران,خورش ماست هندی,خورشت ماست و تره,طرز تهیه خورش ماست و تره,خورش ماست اصفهان با مرغ,خورش ماست اصفهانی با مرغ,
آخرين مطالب ارسالي
» غذا با مرغ و برنج و سیب زمینی (سه شنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۱۵)
» طرز تهیه پولکی رسی (دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۳:۲۷)
» طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۵:۰۴)
» طرز تهیه یتیمچه با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۵۱)
» لازانیا با مرغ (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۴۲)
» طرز تهیه لازانیا ساده (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰)
» طرز تهیه هات داگ پنیری در مایکروفر (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۲۳)
» غذای سریع با گوشت (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۱۳)
» طرز تهیه پولکی اصفهان (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۵۹)
» طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۵۰)
» چگونگی شستن کلم بروکلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۴۱)
» طرز تهیه نان شیرمال با ماست (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۳۳)
» طرز تهیه مافین کرم دار (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۲۴)
» کوکو با چیپس (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۹)
» طرز تهیه گوش فیلی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۱۱)
» طرز تهیه شنیسل مرغ با تصویر (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۱:۰۲)
» طرز تهیه میگو پلو با کشمش (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۵۴)
» طرز تهیه قلیه ماهی جنوب (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۴۵)
» طرز تهیه عدسی با سیب زمینی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۳۷)
» طرز تهیه کاچی به روش سنتی (جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۲۶)

صفحه قبل 1 صفحه بعد
نويسندگان
» لیلی (248)
خبرنامه
جستجو
آخرين نظرات
» ewyuacavobvx - ۱۳۹۸/۰۲/۱۲
Игра престолов 8 сезон Игра престолов 8 сезон Иг [ ... ] толов 8 сезон http://bitly.com/2Dp3Ddv

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://signconsign.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com ed drugs [ ... ] canada pharmaceuticals online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://astoriaentertainment.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com er [ ... ] pharmacy online canadian prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://tornillo.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best erectile [ ... ] online pharmacies in usa prescriptions online

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
viagra online viagra daily safe viagravonline.com viagra pills definition http://viagra [ ... ] y generic viagra online buy viagra online safely

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://gochinafree.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com buy erectil [ ... ] pharmaceuticals online online canadian pharmacy

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://studio20designs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com best er [ ... ] rmacy canadian pharcharmy online prescriptions

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
http://flcu.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=eddrugsgeneric.com erectile pills cana [ ... ] anada online pharmacy pharmacies shipping to usa

» DouglasMox - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
sildenafil 100mg low cost viagra 150 mg viagravipsale.com viagra levitra and cialis htt [ ... ] ithout a prescription where to buy viagra online

» auto owners ins - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
[url=https://autoinsurance.us.com/]auto insurance online[/url]

آمار و ارقام سايت
» تاريخ : جمعه ۲۸ تیر ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 268
» بازديد ديرور : 538
» بازديد ماه گذشته : 13701
» بازديد سال گذشته : 97933
» كل بازديد : 124753

» كاربران آنلاين : 7
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 7

» مجموع مطالب : 248
» مجموع نظرات : 2473
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 18.209.104.7
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 3
» ورودي هاي گوگل ديروز : 13

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۲/۰۶